کسی نمیخواد جواب بده؟!!
اگه کسی تیپ 5 سفارشی بخواد باید چیکار کنه؟!
کسی نمیخواد جواب بده؟!!
اگه کسی تیپ 5 سفارشی بخواد باید چیکار کنه؟!
چون زیادی خوب بود اونها هم ترسیدن محصول های دیگشون فروش نره..و به خاطر دوگانه سوز نشدن هم بود و...
باید بری sd بخری
کسی میدونه وقتی چراغه بنزینه 206 روشن میشه چندتا ذخیره داره؟!
حدودا 7 لیتر! توصیه فوق اکید دارم نذاری چراغ بنزن روشن بشه بعد سوخت گیری کنی!پمپ بنزینت عمرش زود تموم میشه!
راستش حدود 2 ساله تیپ3 داریم! ماشین خوبیه! ترمزش عالیه! شتابش ضعیفه و مصرفش خوبه!خوبیه تیپ 3 امکانات کاملشه!مخصوصا تهویه اتوماتیک و یخچال(یاد دوران خوش گذشته بخیر! تیپ 3 قسطی 12.600 تموم شد با بیمه کامل و بدنه و یخچال!!)
به نظر من یکی از بهترین ماشین های ایران خودرو ( در اصل پژو) همین تیپ 5 بود که متاسفانه مورد سوء استفاده ایران خودرو قرار گرفت و عمدا تولیدش رو متوقف کردن تا این sd های بدقوارشون رو بفروشن.
شتاب عالی - کیفیت بالا - ترمزهای ایمن و ... همگی در تیپ 5 جمع شده بود. الان تنها مدل نزدیک به اون تیپ 6 است که البته دنده اتوماته و اون لذت تیپ 5 رو نداره. من خودم یه مدت تیپ 5 داشتم و الان حسابی پشیمونم
که چرا فروختمش. نو اش اصلا گیر نمی آد اما تمیزش در بازار هست.
دقیقش 5 لیتره. و تایید میشه که نذاری به اون حد برسه چون بنزین هایی که توی پمپ بنزین های ایران هست
اینقدر توش شل و خاک هست که ته باک تا نشین میشه و پدر پمپ و فیلترش رو در می آره.
بره منم وقتی روشن میشه یه 7-8 لیتر داره 206 هم درست میگن باکش 50 لیتره ولی در اصل 55 تا هست من خودم چندین بار بیشتر از 50 لیتر بنزین زدم.
این حجم باک 206 هم برای خودش حکایتی است. بعضی ها می گن 45 لیتره یه عده میگن 55 لیتره و خود ایران خودرو هم میگه 50 لیتره ! همشون هم عملا چک کردن و مطمئن هستن.
من خودم وقتی تیپ 5 داشتم کلا بیشتر از 48 لیتر نتونستم پرش کنم. ( باک تقریبا خالی بود)
از جمیع این حکایت ها فقط اینطور میشه نتیجه گرفت که این پمپ های بنزین تو ایران یه چیزیشون میشه !
فرق 206 صندوق دار v20 با v8 یا v9 و.. چیه ؟اصلاً این عددا مال چیه ؟ ممنون
v20میشه 20 سلندر
v8میشه 8 سیلندر
v9میشه 9 سیلندر
v20 & v8 رو نیمدونم اما v9 اتومات هست
![]()
خواهشا درست راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)