سلام
شما هر چیزی مثل فایل exe هم دانلود کنی این طوری میشه؟
شاید مشکل از ویروسه.
اول برنامه winrar رو نصب کن اگه درست نشد با آنتی ویروس سیستمت رو چک کن ببین ویروسی نباشه.
سلام
شما هر چیزی مثل فایل exe هم دانلود کنی این طوری میشه؟
شاید مشکل از ویروسه.
اول برنامه winrar رو نصب کن اگه درست نشد با آنتی ویروس سیستمت رو چک کن ببین ویروسی نباشه.
اقا درست شدش مشکل از ویندوز بود عوض کردم رفع مشکل شدش( ویندوزم خراب شده بود وینرار نصب نمیشد + هیچ برنامه ای هم نصب نمیشد)
ممنون از اینکه توجه کردین ویندوزمو عوض کردم درست شدش
دمتون گرم
محمد...
عزيزم اصلا اين مسيري كه شما گفتيد تو دانلود اكسليتور وجود ندارد ميشه نصب كنيد و يه امتحاني كنيد خدا خيرتون بده
سلام
من از Idm پرتابل استفاده کردم ولی فایلهایی که دانلود میکنه قابل شناسایی نیسنتد و فرمت مشخصی ندارند. چکار باید بکنم
دوستان سلام
اینی که میگم امتحان کن
به مسر زیر برو
IDM> option< file types
بالای دکمه دیفالت یه جا هست که باید توی اون پسوندها نوشته شده باشه
اگه فایلی که دانلود کردی پسوندش اونجا بود که قاعدتا باید بخونه
اگه نبود با یه فاصله از پسوند آخر پسوند فایلی که دانلود کردین یا میخواین دانلود کنین رو بنویسین
بعد از این باید بخونه
سلام
اون قسمت رو ولش کن.
شما دانلود منیجرتون رو برای دانلود فعال کنید و هر وقت از راپید شیر خواستی دانلود کنی اگه کد رو وارد کنی بعد دانلود رو فشار بده بعد خود به خود دانلود منیجر میاد و شما start رو بزن بعد شروع به دانلود میکنه ولی فکر کنم اگه شما pause رو بزنی دانلود نمیکنه بعد باید دوباره از اول دانلود کنی.
اين روش رو امتحان كردم ولي دانلود نمي كنه ، سريع پر مي شه و بعد در باز كردن فايل ارور مي ده فايل رو باز نمي كنه اون روش رو اگه يه امتحاني كنيد حله ها
سلام
گاهی اوقات نرم افزار های پرتابل چون بد پچ یا به اصطلاح رجیستر شده اند چنین مشکلاتی را دارند
آقا كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟!!!!!!!
Last edited by Hamid2010; 06-05-2008 at 06:51.
سلام
میخوای چیکار امروزه که سایت راپید شیر آدم شده میتونیم راحت بدون کد دانلود کنیم و با دانلود منیجر هم میشه دانلود کرد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)