مرسي توحيد جان ، سرعتت خوبه ولي بهتر هم ميتونه باشه
مشكلت حل شد كه پرسيده بودي؟!
مرسي توحيد جان ، سرعتت خوبه ولي بهتر هم ميتونه باشه
مشكلت حل شد كه پرسيده بودي؟!
پنجشنبه 14 آذر 128 نامحدود ساعت 10 صبح
فرهاد جان این کانکشن مزاحمه حتما باید باشه؟
سوال بعدی موقعی که با کامپیوتر کار ندارم میتونه مودم را خاموش کنم؟
اسپلیتر رفتم از الکتریکی خریدم یک سرش جای دو خط تلفن یک سرش هم که جای یک خط همینه دیگه ؟
در اخر ممنون از اقا فرهاد و باقی دوستان که راهنمایی میکنن خسته نباشید
چه سرعت پاييني!
راستي به همه ي دوستان لايزري بايد بگم كه لايزر با نرم افزار Download Accelerator Plus هماهنگ هست و بهتر كار ميكنه!
براي چك كردن سرعتتون هم (اين طور كه پشتيباني فني خود لايزر به من گفت ) برين تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه برنامه اي رو بزاريد به وسيله ي DAP يا همون Download Accelerator Plus دانلود بشه و سرعتتون رو ببينيد!
در جواب سوال توحيد بايد بگم كه : اين كانكشن بايد باشه و نميشه كاريش كرد ( دليلش رو از نظر علمي ونرم افزاري دقيق نميدونم)
شما هر وقت كه با اينترنت كاري نداريد ميتونيد مودمتون رو خاموش كنيد. البته اگه مودمتون داغ مي كنه ، بهتره هر وقت كارتون با اينترنت تموم ميشه خاموش كنيد تا مودم خنك بشه.(مدل مودم شما رو نميدونم).
من به شخصه چون خطم خيلي نويز داره و اگه مودم رو خاموش كنم ، وقتي روشنش كنم تا وصل بشه حدود 1 ساعت طول ميكشه ، برا همين من مودمم رو خاموش نمي كنم كلا. مودمم USR9115 هست .
اون قسمتي كه جاي دوتا سيم داره برا متصل شدنش ، بايد روش نوشته باشه كه يكيش براي ADSL هست و ديگري براي TEl . شما بايد سيمي كه از تلفنتون مياد رو به قسمت TEL وصل كنيد و يه سيم هم از پريز تلفنتون به قسمت ديگر اسپليتر بزنيد كه فقط جاي يه سوكت داره!
امشب 15/9/1387 در ساعت 21:18 دقيقه
اينترنت شركت لايزر به مدت 5 دقيقه قطع شد!
ببینم فرشاد ، مگه تو مشکل خط ات اوکی شد ؟
یه جمله مترضه راجع به لایرز :
یکی از دوستان ، توی پاسداران ، که خط اش پی سی ام بوده و تازگی اوکی شد و برداشته شد ، رفته بودن برای کل ساختمان ، وایمکس گرفتن ، 256 برای 5 واحد ، 200 تومان ، یه رادیو بالای ساختمان ، توی راهرو ها هم وایرلس ، نفهمدیم تجهیزات چقدره هزینه اش ، اما هر چی که خیلی گرونه ...نفری 40 تومان می دن ، برای 256 شیر شده ، اصلا منطقی نیست به نظر من .
جمله خبری بود ، خوب و بدی سرویس رو هم نمی دونم فعلا ...
مرسی
یا حق![]()
آخوند جان فرهاد هستم
راستش من خطم نه pcm بوده و نه فيبر نوري ! انگار يه مشكلي كل منطقه ما داشته كه مخابرات نمي خواسته برطرف كنه !منم مجبور شدم يه ذره از پارتي بازي و اينجور چيزا استفاده كنم ، كه با اين ترفند مشكل منطقه ي ما خيلي زود به طور كامل برطرف شد!!!
![]()
دومين قطعي لايزر :
شنبه 16/9/1387 ، ساعت 00:30 بامداد به مدت 5 دقيقه
توی جفت قطعی ها داشتم دانلود می کردم یدفعه سرعت 0 شد![]()
سلام.
من اصفهان هستم و تازه اینترنت 128 کیلوبایت 3 گیگ رو گرفتم.سوالم اینه که:
آیا شبانه مجانیه؟
سرعت دانلودم چند باید باشه؟
ریز مصرفم رو از کجا بفهمم؟
سرعت من تقریبآ 6 کیلوبایته چرا؟
ممنون.
سلام
1-نه
2-حداقل 16 ولی واسه من گاهی اوقات تا 25 هم میره
3-نمی دونم ولی فکر کنم باید تماس بگیرید با پشتیبانی
4-زنگ بزنید پشتیبانی
خواهش می کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)