هنوز نياوردن . 3 روز ديگه !
چه قیمت خوبی آدم هوس میکنه جای جی 810 اینو بخره . ولی سیمبین عامل رو چکار کنم ؟!
مهیار جان.............. جاوا........... با سرعتی بهتری و عملکردی بهتر........ نسبت به سیمبین...............!!!
اگه یه گوشی سیستم عامل داشته باشه ، به جز اینکه سرعتش میاد پایین (.دی) چه مزیتی دیگه داره..........؟؟!!
من مخالفم.
قبول داری که جاواهای سونی اریکسون سرعتشون از سامسونگ بیشتره؟(خودم داشتم از هر کدوم دو سه مدل)
حالا سرعت5700 از جاواهای سونی بیشتر بود
این گوشیهای جدید با قدیمیها واقعا فرق میکنه الان سرعت اونا بشتره.مطمئنم که جی810 هم مانند گوشیهای جدید نوکیا سرعت فوق العاده ای داره.
دیگه هر وقت حرف از سیستم عامل اومد نباید به یاد ان73 پی990 دبلیو950 و ان70 بیفتی بلکه به یاد ان82/81 که آخر سرعت هستش
این گوشی انگاری قلم نداره پس چه جوری باید پیام داد؟؟؟؟؟
سیستم عامل چیه؟برنامه روش نصب میشه؟
سوني اريكسون خودشو كشته نتونسته يه اينترفيس خوشگل واسه گوشيهاي جاواش بذاره و تم هاشم فقط والپيپر رو عوض ميكنه !
ولي سامسونگ نه تم داره و بعضي گوشيهاش فقط يه تم داره مثل U600 ... حداقلش سامسونگ يه اينترفيس توپ با تم سازي گذاشته رو گوشيهاش !!!
اينارو گفتم كه بگم گوشيهاي جاوا از نظر زيبائي اينترفيس بيشتر روش كار ميشه تا سيستم عامل دار ، چون ميگن سيستم عامل دار رو برن تم بريزن !
آيفون هم قلم نداره پس چطوري Sms ميدن باهاش ؟
نه بازي و برنامه فقط از طريق اينترنت نصب ميشه و هيچ كدي نداره .
ایفون رو نمیدونم ولی کایو990 صفحه اش افقی میشه که خیلی راحت میشه تایپ کرد.
خداییش جاوای سونی اریکسون خیلی خوبه اینکه تم بشه روش نصب کرد که خیلی خوبه که البته من واسم فرقی نمیکنه همیشه با همون حالت اول گوشی کار کردم.تم عوض کردن و اینجور برنامه ها واسه بچه ها هستش.
دوربینش چطوریاست؟فیلمبرداریش چطوره؟
قرار بود بخری هنوز نخریدی؟
منم مخالفم ............................
رده ؛ ان نوکیا به وفور تو خونمون پیدا میشه............ همین 82 و 95 یه مشت گیگ..............!!! سرعت هیچکدومشون به یو 700 خودم نمیرسه................!!! البته قبول دارم سرعت جاواهای سونی از سامسونگ بیشتره.........!!! چون جاواهای سونی هیچ افکتی ندارن........... کاظم جان ، خودت یو 600 داشتی افکتهای این گوشی رو با جاواهای سونی قیاس کن..........!!!
البته یو 600 از لحاظ سرعت گوشی پدیده ایی بود................ در حد ملخ .......... ولی شما یو 700 هم داشتی (فکر کنم.!)
در هر صورت من از سیمبین دله خوشی ندارم.............. و خوشم نمیاد....... حتی از سری جدید 82 و 95 و 78 و..........
اين كيبورد مسيج هستش .
[
دوربين خوبه . فيلبرداري هم QVGA @ 30 Fps
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)