تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 241 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

خوشبختانه و با کمک شما دوست گلم آقا مهدی و با استفاده از برنامه Rad Killjoy Killer تونستم مشکل رو حل کنم.
    setup برنامه رو که زدم پنجره openwith باز شد که توش خود setup رو انتخاب کردم و بعد برنامه نصب شد و تمام حالت های اسکن اونو انجام دادم و مشکل برطرف شد.
    AVG Internet Security 7.5 نصب کردم. (آپدیت شده!).

متشکرم.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مهدي جان سلام داداش
    تو همه درايوهاي من اين فايل هست
    n1deiect
    حجم 121 كيلوبايت
    پاك كنم؟
    اصلا بازش هم نكردم
    از وقتي كه ويروس ميروس ها رو كشتم تمام پوشه ها هيدن (مخفي) شده اين ها هم اضافه شدن!!!
    يا حق (:
    سلام ya30n جان
    فایل n1deiect در واقع از مخلفات ویروس autoran.inf هستش که به جا مونده سعی کن پاکش کنی .
    موفق باشی .

متوجه شدم و همچنین از جوابتون متشکرم.
    همونطوری که فهمیدید، ویندوز خراب تو c نصب نیست! موقع نصب ویندوز ها فکر اینجاشو هم کرده بودم و ویندوز خودمو تو c نصب کردم. الآن یه سری فایل های سیستمی رو از ویندوز خودم به اون کپی کردم و باید برم تو سیستم اون تا ببینم. اون برنامه ای هم که برای kernel گذاشتید رو هم دارم دانلود میکنم. ولی باید تو ویندوز خودم بازش کنم.
    فکر کنم که میدونید که اگه ویندوز موجود در درایو c عوض بشه میشه با دستکاری Boot.ini ویندوز d رو برگردوند!

باز هم از کمکتون خیلی متشکرم و به احتمال زیاد آخرش باید ویندوز عوض کنم و یه Kaspersky آپدیت شده هم روش!

و یه پیشنهاد به همه ی ویندوزی ها از جمله خودم:

" ویندوز رو با این همه دردسرش ول کنید و بچسبید به لینوکس. وقتی وارد دنیای لینوکس شدید، ویندوز مثل یه نرم افزار تحت اون میمونه!!!!! "

من فقط به دلیل اینکه بلد نیستم تو لینوکس به اینترنت کانکت بشم استوپ خوردم.

خدا پشت و پناهتون! لینوکسی باشید!
    سلام لینوکس جان
    درسته اگه ویندوز درایو c را تعویض کنید در این صورت باید از طریق ریکاوری کنسول فایل boot.ini را باز سازی کنید .
    در مورد لینوکس هم باید بگم خودم خیلی بهش علاقه دارم . چون دیگه از ویندوز خسته شدم . در اولین فرصت ویندوز را رها می کنم و میام توی انجمن شما و لینوکس را شروع می کنم .
    موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

خوشبختانه و با کمک شما دوست گلم آقا مهدی و با استفاده از برنامه Rad Killjoy Killer تونستم مشکل رو حل کنم.
    setup برنامه رو که زدم پنجره openwith باز شد که توش خود setup رو انتخاب کردم و بعد برنامه نصب شد و تمام حالت های اسکن اونو انجام دادم و مشکل برطرف شد.
    AVG Internet Security 7.5 نصب کردم. (آپدیت شده!).

متشکرم.
    سلام Linux Learner جان
    خوشحالم مشکلتون حل شد .
    بهتون حسودیم می شه که دارید لینوکس کار می کنید . به زودی ویندوز را کنار خواهم گذاشت .

موفق باشی .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

مرسي مهدي جون
    دوست گلم
    خدانگهدار
    يا حق (:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض کامپیوترم ویروسی شده، چه کار کنم

سلام
    کامپیوتر من ویروسی گرفته با اين مشخصات:
    1- در Folder Option گزينة ُ Show hidden کار نمی کند.
    2- Drive های My Computer در پنجرة جديد باز می شوند.
    3- سرعت سيستم خیلی پايين آمده
    4- Yahoo Messenger باز نمی شود.(بعد باز شدن خود به خود و سريعا بسته می شود.)
    چطوری می تونم این ويروس رو از بين ببرم؟؟؟

شماره های 2-4 تو مشخصات این تاپیک نبود.ممنون می شم اگه کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    کامپیوتر من ویروسی گرفته با اين مشخصات:
    1- در Folder Option گزينة ُ Show hidden کار نمی کند.
    2- Drive های My Computer در پنجرة جديد باز می شوند.
    3- سرعت سيستم خیلی پايين آمده
    4- Yahoo Messenger باز نمی شود.(بعد باز شدن خود به خود و سريعا بسته می شود.)
    چطوری می تونم این ويروس رو از بين ببرم؟؟؟

شماره های 2-4 تو مشخصات این تاپیک نبود.ممنون می شم اگه کمکم کنید.
    سلام sanaz_203 جان
    امیدوارم که حالتون خوب باشه

در مورد سوال اول اگه به عنوان اموزش دقت کنید هدف از ایجاد این تایپک به خاطر غیر فعال بودن Show Hidden Files بوده و تمامی راههایی که باعث به وجود امدن این مشکل میشده را براتون نوشتم .

در مورد سوال دوم اگه به اموزش خوب دقت کنید در همون ابتدای اموزش گفتم که از دلایلی که باعث می شه درایوها توی یه پنجره جدید باز بشه ویروس autoran.inf هستش .

اگه به اموزش دقت کنید نحوه پاک کردن و از بین بردن ویروس autoran.inf را گفتم . اگه شما این ویروس را از بین ببرید دیگه درایوهای شما توی یه پنجره جدید باز نمی شن

سه روش برای پاک کردن ویروس autoran.inf گفتم که شما باید از روش اول استفاده کنید .

فقط باید نکته به نکته موارد گفته شده را اجرا کنید .

موقع پاک کردن این ویروس دو نکته مهم یادتون نره . یکی این که حتما حتما تا قبل از پاک کردن کامل این ویروس روی هیچ درایو یا فولدری دابل کلیک نکنید حتما با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو ها بشید و ویروس autoran.inf را پاک کنید بعد از پاک کردن این ویروس از تمام درایو ها سریعا و بدون معطلی و بدون انجام دادن هیچ کار اضافی سیستم را ریستارت کنید .

با این روش هم ویروس autoran.inf را از روی سیستم خودتون پاک کردید و هم مشکل باز شدن پنجره های درایو ها را حل کردید .

اگه این ویروس از روی سیستم پاک بشه 90 درصد مشکلات سیستم حل می شه .

در مورد گزینه سوم شما باید از برنامه های Disk Defragment برای بهینه سازی هارد استفاده کنید .

سعی کنید هفته ای یکبار از Disk Defragment خود ویندوز استفاده کنید و تمام درایو های خودتون را دیفرگ کنید تا سرعت سیستم بهبود یابد .

از برنامه های ترمیم رجیستری استفاده کنید .

هفته ای یکبار هم سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار دهید و دستور sfc /scannow را توی run بنویسید و کلیک ok را بزنید با این کار فایلهای اسیب دیده ویندوز بازسازی می شن .

در مورد گزینه اخر هم سعی کنید از یه ورژن دیگه ای از یاهو مسنجر استفاده کنید .

یا کار زیر را انجام دهید .
    روی ایکن یاهو مسنجرت راست کلیک کن.
    properties رو بزن.
    بعد برو رو تب compatibility
    توی قسمت compatibility mode اون تیک رو بزن و ویندوز 2000 رو از اون زبانه اتخاب کن.
    هالا ok رو بزن احتمال زیاد درست میشه.

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

4

ویرایش شد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام sanaz_203 جان
    امیدوارم که حالتون خوب باشه

در مورد سوال اول اگه به عنوان اموزش دقت کنید هدف از ایجاد این تایپک به خاطر غیر فعال بودن Show Hidden Files بوده و تمامی راههایی که باعث به وجود امدن این مشکل میشده را براتون نوشتم .

در مورد سوال دوم اگه به اموزش خوب دقت کنید در همون ابتدای اموزش گفتم که از دلایلی که باعث می شه درایوها توی یه پنجره جدید باز بشه ویروس autoran.inf هستش .

اگه به اموزش دقت کنید نحوه پاک کردن و از بین بردن ویروس autoran.inf را گفتم . اگه شما این ویروس را از بین ببرید دیگه درایوهای شما توی یه پنجره جدید باز نمی شن

سه روش برای پاک کردن ویروس autoran.inf گفتم که شما باید از روش اول استفاده کنید .

فقط باید نکته به نکته موارد گفته شده را اجرا کنید .

موقع پاک کردن این ویروس دو نکته مهم یادتون نره . یکی این که حتما حتما تا قبل از پاک کردن کامل این ویروس روی هیچ درایو یا فولدری دابل کلیک نکنید حتما با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو ها بشید و ویروس autoran.inf را پاک کنید بعد از پاک کردن این ویروس از تمام درایو ها سریعا و بدون معطلی و بدون انجام دادن هیچ کار اضافی سیستم را ریستارت کنید .

با این روش هم ویروس autoran.inf را از روی سیستم خودتون پاک کردید و هم مشکل باز شدن پنجره های درایو ها را حل کردید .

اگه این ویروس از روی سیستم پاک بشه 90 درصد مشکلات سیستم حل می شه .

در مورد گزینه سوم شما باید از برنامه های Disk Defragment برای بهینه سازی هارد استفاده کنید .

سعی کنید هفته ای یکبار از Disk Defragment خود ویندوز استفاده کنید و تمام درایو های خودتون را دیفرگ کنید تا سرعت سیستم بهبود یابد .

از برنامه های ترمیم رجیستری استفاده کنید .

هفته ای یکبار هم سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار دهید و دستور sfc /scannow را توی run بنویسید و کلیک ok را بزنید با این کار فایلهای اسیب دیده ویندوز بازسازی می شن .

در مورد گزینه اخر هم سعی کنید از یه ورژن دیگه ای از یاهو مسنجر استفاده کنید .

یا کار زیر را انجام دهید .
    روی ایکن یاهو مسنجرت راست کلیک کن.
    properties رو بزن.
    بعد برو رو تب compatibility
    توی قسمت compatibility mode اون تیک رو بزن و ویندوز 2000 رو از اون زبانه اتخاب کن.
    هالا ok رو بزن احتمال زیاد درست میشه.

موفق باشی .
    سلام.با تشکر فراوان از اینکه وقت گذاشتید و به سوالم پاسخ دادید.
    مشکل Yahoo Messenger با روش Properties,... حل شد.ممنون می شم اگه بگید مشکلش چی بود که با تغییر compatibility mode درست شد؟؟؟؟

در مورد ویروس autoran.inf با روش اول امتحان کردم اما چون Show hidden کار نمی کند فایل های Hidden رو نشون نمی ده که من فایل autoran.inf رو پاک کنم.می تونم از روش 2 استفاده کنم؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

14

سلام خدمت همه دوستان....
    من وقتي توي my computer روي آيكون درايوها كليك ميكنم باز نميشه و به جاش تو task اين مياد كه عكسشو گذاشتم:

من kaspersky آپديت شده دارم.....
    ممنون ميشم كمكم كنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام.با تشکر فراوان از اینکه وقت گذاشتید و به سوالم پاسخ دادید.
    مشکل Yahoo Messenger با روش Properties,... حل شد.ممنون می شم اگه بگید مشکلش چی بود که با تغییر compatibility mode درست شد؟؟؟؟

در مورد ویروس autoran.inf با روش اول امتحان کردم اما چون Show hidden کار نمی کند فایل های Hidden رو نشون نمی ده که من فایل autoran.inf رو پاک کنم.می تونم از روش 2 استفاده کنم؟؟؟
    سلام sanaz_203 جان
    خوشحالم مشکلتون حل شد
    پیشاپیش هم سال نو را تبریک می گم .

راستش مشکل یاهو مسنجر به این دلیل بود که این ورژن از یاهو مسنجر با سیستم عامل نصبی شما که فکر کنم xp هست compatibil نیست یعنی سازگاری نداره . و با کاری که به شما گفتم شما یاهو مسنجر را برای سازگاری روی ویندوز 2000 تنظیم کردید .

غیر فعال بودن Show hidden هم به دلیل این هست که هنوز سیستم شما ویروس داره و با روشهایی که گفتم می تونید این گزینه را فعال کنید ولی خوب می تونید از روش دوم برای پاک کردن ویروس autoran.inf استفاه کنید .
    اما از یه راه ساده تر هم می تونید استفاده کنید . اگه به اموزش نگاه کنید یه روش برای دیدن فایلهای سوپر هایدن گفتم که با استفاده از اون می تونید کلیه فایلهای مخفی شده و سوپر هایدن را قابل روئیت کنید و بعد به راحتی از همون روش اول که یکی از بهترین روشهاست ویروس autoran.inf را پاک کنید .

موفق باشی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •