تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 1081 اولاول ... 612131415161718192026661165161016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان سلام
    حق با سینا جان هست گمان نمیکنم تا چند ماه آینده نسخه فاینال رو بیرون بده
    من احتمال میدم که منتظر انتشار نسخه نهایی ویندوز ویستا هستن
    طبق آخرین خبرها به نقل از سایت Bink.nu تاریخ انتشار نسخه نهایی ویندوز ویستا حدود ماه آوریل خواهد بود چون قراره مایکروسافت روز دوم اسفند نسخه دوم از ویرایش CTP که بگفته مسولان اولین نسخه ایست که تمامی امکانات نسخه نهایی را دارا میباشد انتشار بده
    پس باید منتظر انتشار ایندو با هم باشیم
    Last edited by Masoud.ebi; 26-01-2006 at 23:17.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Cracki
    hamilton

بعد باید داخل رجیستری ویندوز بشید و اول بر روی My Computer کلیک کنید تا انتخاب بشه و بعد کلمه Kaspersky رو
    جستجو کنید و هر چی پیدا کرد پاک کنید. دقت کنید که در هر دفعه که شما جستجو میکنید حتما باید اول بر روی My Computer
    کلیک کنید . تا همه کلید های ثبت شده در داخل کامپیوتر را جستجو کند.

این کار را تا زمانی ادامه میدید که به شما اعلام کنه هیچ رجیستر کی از کلمه Kaspersky در درون رجیستری ویندوز
    وجود نداره. اگر زجیستر کی پیدا کردید که اجازه پاک شدن را نمیداد از طریق Safe Mode وارد شده و دوباره کار را دنبال
    کنید. در ضمن قبل از پاک کردن هر چیزی اول بر روی My Computer در رجیستری کلیک کنید و یک Backup از کل رجیستری
    بگیرید تا اگر به مشکلی برخورد کردید و یا اشتباهی چیزی را پاک کردید بر روی فایل پشتیبان که با فرمت reg هست کلیک کرده و
    همه رجیستری را دوباره به حالت اول برگردونید.

در آخر تاریخ سیستم رو دقیق درست کنید و بعد رستارت کنید و بعد از رستارت دوباره آنتی ویروس را نصب کنید.
    من با این شیوه مشکل را حل کردم . امیدوارم بتونه کمکی باشه و نتیجه بگیرید. چون گشتن در رجیستری واقعا خسته آور است.
    سلام
    کرکی جان
    البته دوستان میتونند از برنامه های جستجو در رجیستری استفاده کنند
    به جای روش دستی
    مثل برنامه Registry First Aid

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام به همه ي دوستان
    يه نفر به من بگه كه ايا kaspersky فقط داراي 2 برنامه ي antivirus و antihacker هست؟؟؟
    و اينكه اين فايل هاي با پسوند key كه توي Kaspersky Keys هست براي كرك رو چيكار بايد كرد؟(يا كلا نحوه ي كرك اين برنامه چه طوريه؟ )

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام
    فكر كنم شامل يك AntiSpam هم باشه.
    به قسمت Settings رفته و روي LicenseKey كليك كرده و در صفحه اي كه باز ميشه بايد دكمه ADD رو بزنيد و آدرس فايل Key را بهش بديد.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

سودا جان حرف شما هم درسته . اما اگر بخواهیم تمام آثار باقی مانده از یک برنامه را از بین برد در آن صورت باید با روش دستی
    پاک بشه. چونکه من تا بحال هیچ یک از برنامه های رجیستری رو ندیدم که دقیق عمل بکنه.

بطور مثال من یک پیشنهاد به شما میکنم . اگر یکی از برنامه های زیر را در کامپیوتر خود نصب دارید برای امتحان هم که شده
    یکی از آنها را جهت پی بردن به این مسئله آنیستال بکنید.

McAfee AntiVirus
    Kaspersky AntiVirus
    BitDefender
    Dr.web AntiVirus
    Norton Antivirus

Tiny Personal Firewall Professional
    ZoneAlarm Pro
    Agnitum Outpost firewall pro
    Kerio Personal Firewall
    LooK"N"Stop
    Sygate Personal Firewall Pro

اینایی که در بالا نام بردم برخی از آنتی ویروسها و فایروالهایی بودند که حتما بعد از آنیستال کردنشون در یک سیستم باید تا حدی
    که میشه رد پاهاشون رو در رجیستری ویندوز پاک کرد. به دلیل اینکه اگر شخصی بخواد مثلا چندین آنتی ویروس رو امتحان بکنه و
    بعد پاک بکنه دچار اختلال در کار آنتی ویروس یا فایروال تازه نصب شده میشود. حالا بوجود آمدن این اختلال ها ممکنه کوچک باشه و
    به چشم نیاد و امکانش هم وجود داره که باعث بهم خوردن Network و DHCP Server یا DNS Server شود.

الان برای آزمایش هم که شده اگر خواستید یکی از برنامه های نام برده شده رو کاملا پاک کنید و بعد توسط برنامه های رجیستری
    که دارید رجیستری را از وجود کلید های ثبت شده و باقی مانده بدرد نخور پاک کنید. بعد از اینکه کاملا مطمئن شدید که از همه
    برنامه های رجیستری استفاده کردید آنوقت به مسیر زیر در رجیستری برید و این شاخه را نگاه کنید ببینید که آیا کلیدی از برنامه
    پاک شده وجود دارد یا نه.

HKEY_CURRENT_USER\Software

و یا ...

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE

این 2 شاخه ای که نام بردم از ساده ترین شاخه های رجیستری است که هر کاربری حتما چک میکنه . اما متاسفانه شاخه های
    دیگری نیز وجود دارد که به این راحتی نمیتوان از روی اسم خود برنامه و یا اسم شرکت سازنده اش آن را پیدا کرد. بطور مثال آنتی
    ویروسهایی مانند نورتون یا مک آفی کلید های رجیستری خیلی زیادی رو در این شاخه از رجیستری از خود باقی میگذارند...

HKEY_CLASSES_ROOT

و آن هم نه به اسم خود مک آفی یا نورتون بلکه با نامهای مختصر شده. مثلا McAfee Personal Firewall ممکنه با کلمه McF حرف
    اول هر کلید رجیستری را آغاز کند. این کلیدهای رجیستری باقی مانده از مک آفی یا نورتون گاه تا 200 عدد در مسیرهای گوناگون
    میرسد که فقط هم باید بصورت دستی دنبالشون گشت.

البته کسی که شخصا اقدام به گشتن و پاک کردن این کلیدها میکنه باید تا حدودی هم از رجیستری سر در بیاره چون با پاک کردن
    چند کلید اشتباه ممکنه آسیب جدی به سیستم وارد بشه و اگر طرف از رجیستری Backup نگرفته باشد مجبور به فرمت کردن یا
    رستور کردن سیستم خود میشود.

امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو تا حدی برسونم.

موفق باشید فعلا تا بعد.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

سلام
    خوب کرکی جان این برنامه ای که اسم بردم تا بحال من اصلا باهاش مشکلی نداشتم و عالی و بدون نقص پیدا میکنه و پاک
    خوب عزیز وقتی شما می آی و به صورت دستی mpf رو جستجو میکنی میتونی همین اسم رو به لیست این برنامه که معرفی کردم اضافه کنی تا برات پیدا کنه
    در هر صورت هر کاری که بخوای دستی انجام بدی رو این برنامه میتونه انجام بده . البته تا اونجایی که من میدونم
    سرتونو درد نیارم
    خودتون هم اگه اینو امتحان نکردید امتحان کنید
    موفق و موید باشید . دوستدار شما سودا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    آره کرکی جان حق با سودا جان هستش منم با این نرم افزار کار کردم Registry First Aid
    واقعا کارش خوبه اما اگه شما و سایر دوستان خواستید نصب کنید در صورتیکه کاسپر 6 بتا رو سیستم نصب باشه با اخطار کاسپر Proactive Defense مبنی بر فعالیت یک تروجان از نوع Dropper/Downloader مواجه خواهید شد
    که برای نصب میبایست بیخیال این پیغام بشین
    البته رفتار این برنامه از این جهت که میخواد نصب مخفی انجام بده چون شبیه تروجان هست کاسپر رو به اشتباه میندازه وگرنه برنامه توپ و کار درستیه
    در ضمن دسترسیش رو به نت با اوت پست بلوک کن تا خیالت از هر جهت راحت شه
    Last edited by Masoud.ebi; 28-01-2006 at 12:25.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    سلام
    کرکی جان
    البته دوستان میتونند از برنامه های جستجو در رجیستری استفاده کنند
    به جای روش دستی
    مثل برنامه Registry First Aid
    سلام
    خود شرکت کاسپر برای پاک کردن کامل کاسپر نسخه 6 برنامه زیر را معرفی کرده که پس از استخراج از حالت
    فشرده باید فایل "avp_remove " را در حالت "safe mode " اجرا کرد. هر چند حتی پس از از اجرای آن باز هم
    آثاری از کاسپر در رجیستری باقی می ماند ولی مشکلی برای اینستالهای بعدی پیش نمی آورد. تا آنجایی که
    من به یاد دارم برنامه های آنتی ویروس دیگر هم مثل نورتون از این گونه برنامه ها دارند چون تقریبا هیچ آنتی
    ویروسی به طور کامل از سیستم پاک نمی شود.

KisKav6 Remove Tool
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jarooo_khakandaz
    فقط يك خواهش اگه امكان داره يك انتي فايروال-اسپم-تروجان خوب هم معرفي كن.
    اگه تونستي لينكش را هم وزار...
    سلام
    دوست عزیز اگر برنامه " Kaspersky internet security" را نصب کنی به هیچکدام از اینها احتیاج نداری ولی اگر
    می خواهی از فايروال یا انتي اسپم دیگری استفاده کنی باید برنامه " Kaspersky Antivirus 6" را نصب کنی چون
    نصب همزمان دو فایر وال ایجاد اشکال می کند.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

لينك نسخه تحت شبكه اگر داره لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •