این خوبی نیست !! اتفاقآ بد هست !!!خوب یکی از خوبی های سونی نسبت به نوکیا اینه که هر device یا کابل خارجی به یک پورت وصل میشه.
با نوکیا میتونی همزمان 3 کار رو انجام بدی !!! آهنگ گوش کنی ! شارژ کنی و با یو اس بی کار کنی !!
ولی با سونی نمیشه !!
این خوبی نیست !! اتفاقآ بد هست !!!خوب یکی از خوبی های سونی نسبت به نوکیا اینه که هر device یا کابل خارجی به یک پورت وصل میشه.
با نوکیا میتونی همزمان 3 کار رو انجام بدی !!! آهنگ گوش کنی ! شارژ کنی و با یو اس بی کار کنی !!
ولی با سونی نمیشه !!
با سونی اریکسون میشه دوتا کار همزمان کرد
شارژ کنیو usb بزنی
شارژ کنیو آهنگ بگوشی
بسه دیگه چند تا کار میخوای با هم انجام بدی؟!!!
دوستان سلام
من که هر سه تا کار رو همزمان میتونم انجام بدمبا سونی اریکسون میشه دوتا کار همزمان کرد
شارژ کنیو usb بزنی
شارژ کنیو آهنگ بگوشی
من این قسمتو نفهمیدماین خوبی نیست !! اتفاقآ بد هست !!!
ولی با سونی نمیشه !!
میشه یه نفر توضیح بده؟
نوکیا چی داره که میشه همزمان این کارا را کرد؟ (که سونی نداره؟)
نوکیا برای صدا خرجی جک 3.5 میلی متری داره.
به جای fast port هم mini usb داره.
اینجا پایتخت طبقه دوم نیست؟بالاخره من امروز این گوشی قشنگ و همین طور c702 دیدم قیمتش هم برای شروع بد نیست 490تومن و c702 هم 340 تومن
من هم هونجا دیدم.هم باریک هیت هم خوشکل.
اینجا پایتخت طبقه دوم نیست؟بالاخره من امروز این گوشی قشنگ و همین طور c702 دیدم قیمتش هم برای شروع بد نیست 490تومن و c702 هم 340 تومن
من هم هونجا دیدم.هم باریک هیت هم خوشکل.
آره !! ولی حتمآ برای دومی باید شارژر ک800 ای داشته باشی !!با سونی اریکسون میشه دوتا کار همزمان کرد
شارژ کنیو usb بزنی
شارژ کنیو آهنگ بگوشی
حامد جان توضیح داد !! :من این قسمتو نفهمیدم
میشه یه نفر توضیح بده؟
نوکیا چی داره که میشه همزمان این کارا را کرد؟ (که سونی نداره؟)
جواب سوال :
نوکیا برای صدا خرجی جک 3.5 میلی متری داره.
به جای fast port هم mini usb داره.
آره ممنونحامد جان توضیح داد !! :
فیض برده بودیم![]()
شارژر تمام گوشی های جدید سونی اریکسون روش یه Fast Port دیگه داره که می شه به کامپیور وصل کرد یا هندزفری رو بهش زد.3 تا کار هم هیچ وقت نمیشه.چون وقتی گوشی به کامپیوتر وصله که نمی تونی آهنگ گوش بدی.
نوکیا برعکس سونی اریکسون 3 تا پورت داره. یکی جک 3.5 میلیمتری صدا که یه مزیته.دو تا دیگه هم واسه USB و شارژر.این بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)