تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 26 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 259

نام تاپيک: کلوپ Sony Ericsson W980

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

timsar007 جان منتظر جواب شما هستن
    راستی دوست عزیز سنسور های حرکتی این گوشی هم مثل W910 و K850 ,.......کار می کنه ؟؟؟؟؟
    رفیق ی بازی گذاشتم که با سنسور حرکتی کار می کنه (NFS بازی ماشین سواری مسابقست) لطف کن اینم دانلود کن امتحان کن اینجا نتیجشو اعلام کن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

دوستان قیمت گوشی به 217 تمن رسید قیمت امروز پاساژ اعلائدین بدون گارانتی
    --------------
    راستی آقای timsar007 شما گه این گوشی رو داری سرعت گوشی چطوره من W910 یادمه داشتم ی زمانی بااین که جا وا بود ولی سرعتش نسبت به گوشی های قبلی که داشتم پایین تر بود الان هم w960 دارم ولی دیگه خسته شدم چون هیچ برنامه و بازی جدید برا این سیستم عامل نمی اد جاوا رو هم که خوب اجر ا نمی کنه همشون و کند اجرا می کنه
    این 980 که مشکلی با جاوا نداره؟؟؟؟؟؟ همه ی جاوا ها رو اجرا می کنه راحت دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی در مورد جنس هم می شه یکم بگید بی افته زمین داغون نمی شه ؟
    راستی قسمت تاشوش چی با باز و بسته کردن زیاد مشکلیبراشپیش نمی اد؟؟؟؟
    توی چند پست بالاتر دیدم ک ه نوشتید عکس دکمه ها رو LCD میمونه ایگه اینجوری باشه که به درد نمی خوره اصلا چرا تاشو کردن پس!!!
    کیفیت دوربینش چطوره؟؟؟ صداش چی؟؟؟
    هندزفری های که همراش همون مدل hpm-70 ؟؟
    جزیات پک رو هم اگه می شه لطف کنید
    و کلا الان ازاش راضی هستید؟
    timsar007 جان منتظر جواب شما هستن
    راستی دوست عزیز سنسور های حرکتی این گوشی هم مثل W910 و K850 ,.......کار می کنه ؟؟؟؟؟
    رفیق ی بازی گذاشتم که با سنسور حرکتی کار می کنه (NFS بازی ماشین سواری مسابقست) لطف کن اینم دانلود کن امتحان کن اینجا نتیجشو اعلام کن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    شرمنده که اینقدر دیر جواب میدم.
    در مورد سرعت گوشی باید بگم که سرعت گوشی فقط توی ارسال و گرفتن فایل از طریق بلوتوث بالاست ولی سرعت خود گوشی پایینه حداقل نسبت به گوشی های قبلی که داشتم.بارها شده که خواستم تماس بگیرم و گوشی هنگ کرده و ریست شده یا بلعکس تماسی رو جواب بدم و.....
    در مورد جنس گوشی باید بگم که استحکام متوسطی داره. روز اول گوشی از جیبم افتاد روی سرامیک و روی صفحه خش افتاد و فهمیدم که صفحه ضد خش نیست. لولای گوشی خوب عمل میکنه ولی به مرور زمان لق میشه و یک ضعف بزرگ دیگه اینکه جای دکمه هایی که از بقیه دکمه ها بلندتر هستند روی lcd گوشی می افته.
    کیفیت عکس برداری و فیلمبرداری گوشی خوبه ولی تنها ضعفش نبود فلش هست.صداش هم خوبه ولی از گوشی قبلیم p1 کمتره.
    هندزفری همراه گوشی مدل hpm77 هست که کیفیت خیلی خوب و شفافی داره.
    گوشی،باتری،کابل رابط کامپیوتر(usb)،کابل رابط 3.5 میلی متری،شارژر،هندزفری hpm77 ،دفترچه راهنما و cd
    سنسور های حرکتی هم توی این بازی که فرستادید کار میکنه و بابت بازی هم ممنونم.
    من چندتا برنامه جاوا بیشتر روش نصب نکردم و مشکلی هم باهاشون نداشتم و راحت اجرا میشند.
    در پایان بگم که w980 یک گوشی ظریف ،زیبا،خوشدست و پلیر خیلی خوب وکیفیت پایین ساخت و بدنه. من هم نسبتا راضی هستم هرچند که استفادۀ زیادی ازش نمیکنم.

3. 3 کاربر از T I M S A R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ممنون.FM transmiter چی.جواب میده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

ممنون.FM transmiter چی.جواب میده؟
    هرچند که نمیدونم کاربرد fm transmilter چیه ولی امتحان کردم و پیغام میده که این امکان برای کشور شما نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

میشه بگین صداش توهنزفری چیجوریه ! بمه ؟ زیره ؟ صدای اطراف و میشنوی یا خیر ؟
    آخه کلا من با صدای سری w حال نمیکنم ! تو هنزفری یه جوریه ! انگاری صدا تو گوشت میپیچه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

میشه بگین صداش توهنزفری چیجوریه ! بمه ؟ زیره ؟ صدای اطراف و میشنوی یا خیر ؟
    آخه کلا من با صدای سری w حال نمیکنم ! تو هنزفری یه جوریه ! انگاری صدا تو گوشت میپیچه
    هندزفری سوزنی یکی از خوبی هاش اینه که چون داخل گوش قرار میگیره شما صدای بیرون رو نمیشنوید البته صداهای بلند رو متوجه میشید.
    صدای توی هندزفری خیلی شفاف،زنده و عمیق هست و البته فرکانسش طوری هست که سردرد نمیاره حداقل من تا حالا از موزیک گوش دادن با گوشی سردرد نگرفتم.اکولایزرش هم تنظیمات خوب و محسوسی داره.

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

صدای سری دبیلو uiq ها و این اواخر 980 و 910 و غیرو صداشو کم هست یعنی از موزیک گوش دادن لذت نخواهید برد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

صدای سری دبیلو uiq ها و این اواخر 980 و 910 و غیرو صداشو کم هست یعنی از موزیک گوش دادن لذت نخواهید برد
    صدای بلند باعث اسیب به سیستم شنوایی میشه.وقتی شما با صدای بلند موزیک گوش بدید بعد از مدتی گوش شما سنگین میشه و صداهای کم را بسختی خواهید شنید.بهرحال سونی اریکسون فکر سلامتی خریداران رو هم میکنه.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

هرچند که نمیدونم کاربرد fm transmilter چیه ولی امتحان کردم و پیغام میده که این امکان برای کشور شما نیست.
    با fm transmilter شما میتونید موسیقی رو روی موج FM رادیو بندازید.مثلا توی ماشین این کار رو کنید و صدا رو از طریق بلندگوهای ماشین بشنوید.

11. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

صدای بلند باعث اسیب به سیستم شنوایی میشه.وقتی شما با صدای بلند موزیک گوش بدید بعد از مدتی گوش شما سنگین میشه و صداهای کم را بسختی خواهید شنید.بهرحال سونی اریکسون فکر سلامتی خریداران رو هم میکنه.

کم یا صدا کردن صدا دست خود یوزر موبایل باید باشه نه کارخونه مگر سونی اریکسون مغز خر خورده که بفکر سلامتی یوزهاست

شاید یوزی دوست داره صداشو بلند کنه

بابا نوکیا الان خیلی بهتر از سونی اریکسون گوشی میسازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •