از این به بعد لطفا سوالاتونو تو تاپیکی که آدرسش رو نوشتم مطرح کنین .
اینم جواباتون :
در ضمن در سوال اول x=0 جزو ریشه ها محسوب نمیشه چون ریشه مخرج کسر عبارت دومه و جزو دامنه تابع نیست.
از این به بعد لطفا سوالاتونو تو تاپیکی که آدرسش رو نوشتم مطرح کنین .
اینم جواباتون :
در ضمن در سوال اول x=0 جزو ریشه ها محسوب نمیشه چون ریشه مخرج کسر عبارت دومه و جزو دامنه تابع نیست.
Last edited by hamed6672; 28-10-2011 at 21:06.
دو تا سوال داشتم (منظورم از p عدد پی است)
sinp/7 + sin2p/7 + sin3p/7 جوابش هم میشه رادیکال هفت هشتم من اثباتشو میخوام
sin1 * sin2 * sin3 *....* sin90 جوابش چند میشه؟ عدد ها به درجه است
با سلام ...
میخوام درستی این عبارتها رو بررسی کنم خودم یکی اش رو نوشتم ولی شک دارم نمیدونم درست یا نه . یکی اش هم کامل ننوشتم . ممنون میشم اساتید کمک کنند .
1- درستی عبارت زیر را بررسی کنید .
که در آن داریم :
================================================
من این رو این جوری نوشتم ولی ناقصه
================================================== ========
2- درستی عبارت زیر را بررسی کنید .
که در ان داریم :
من تقریبا مشابه روش بالا رفتم این شد .درسته ؟ یعنی تساوی صورت سوال اشتباه دیگه ؟
سلام.
هر دو عبارت درست هستند و خودتون هم در سوال اول تقریبا کامل جواب رو نوشتین و فقط کافی بود از فرمولکه در شرط
صادقه استفاده کنین.
در سوال دوم هم از فرمول تانژانت حاصل جمع دو زاویه استفاده شده (مثل سوال اول که از سینوس حاصل جمع استفاده شده)
سوال یک:
سوال دو:
تعجب میکنم که خودتون عملا تا آخر مساله رو حل کردین ولی بازم میگین که به نظرم سوال غلطه!
موفق باشین.
90/10/17
با سلام
ظاهرا آزمون اول و دوم مشتق برای تعیین نواحی صعودی و نزولی و همینطور سمت تقعر در توابع مثلثاتی کاربرد نداره .
برای آن چه توضیحی می توان یافت ؟
برای مثال : تابعرا بررسی می کنیم :
مشتق اول :
تعیین علامت مشتق اول :
مشتق دوم :
تعیین علامت مشتق دوم :
در نواحی ای که هاشور زده شده ، cos از sin بزرگتر بوده و بنابراین علامتمثبت هست .
و نمودار تابع
همانطور که ملاحظه می فرمایید در نمودار این تابع انتظارات و پیش بینی های مشتق اول و دوم درست درنیامد .
مثلا طبق آزمون مشتق اول انتظار میرفت تابع از 0 تاصعودی باشد که طبق نمودار پس از شروع تابع از مبدا نزولی شروع می شود و طبق آزمون دوم انتظار میرفت تقعر تابع از صفر تا
رو به بالا باشد که چنین نشد .
مشتقرو اشتباه نوشتید، یک ضریب منفی.
اساتید یه سوال ؟!
به نظرتون این فرمول بالا نقض فنی نداره !؟ منظورم ظاهرش نیست . باطنش هست ( مثلا یه زاویه بزرگ تر از 60 درجه رو امتحان کنید )
با سلام .
در رابطه با اون قسمت قرمز رنگ ........ همون طور که میدونید توی رابطه قرار نیست زاویه بدیدم .
این رابطه در صورتی درست هست که داشته باشیم :
دو تا پست بالاتر هم اثبات کاملش هست .
90/12/26
درسته من حواسم ب شرطی ک گذاشتین نبود . منظورم از زاویه دادن این بود ک مثلا اگه داشتیم آرک تانژآنت 2 + آرک تانژانت 3 ( ک متعلق ب زوایای بیشتر از 60 درجه ) هستند رابطه جواب درست بهمون نمی داد ..
که خب باید حواسم ب شرطی ک گذاشتید میبود . شرمنده
سلام
دوستان يه نگاه به اين معادله بندازيد و ببينيد روشى كه رفتم صحيح هست يا نه ؟(مقدار به دست اومده چى ؟)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)