ایول حالا کامل شد
هم g800 داره و هم g810
اوکی؟؟؟!
ایول حالا کامل شد
هم g800 داره و هم g810
اوکی؟؟؟!
من جايي خوندم سرعت گوشي كمه!!!
این ایراد ها رو همیشه وقتی که مدل جدیدی از سامسونگ عرضه میشه بیان میشه . روی خیلی اط سایت ها که من خوندم چنین موضوعی مطرح نشده است.
بله...منم خوندم!
این مشکلات حل شدنی نیستن...
همیشه سامسونگ باهاشون درگیره!
خب چرا مطرح نشده؟!چون هیچ وقت نیومد اساسی حلشون کنه و دیگه یه امر عادی شده...
Last edited by Mojtaba-MCI; 05-06-2008 at 12:00.
من با این گوشی کار کردم و هیچ کم بودن سرعت رو ندیدم و خیلی عالی بود .
اتفاقا سرعت این گوشی تو گالری فوق العادست
در ضمن سرعت دوربین و عکس گرفتن و save عکس هم خوبه و نمیدونم شما چطور میگید این گوشی سرعت نداره
دوستانی که مدعی هستند سرعت گوشی پایین است پس ویدیو زیر رو که روی Youtube نگاه کنن تا متوجه بشن
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطف کنند بگن روی چه سایتی خوندن که سرعت گوشی پایین است.من تمام ویدیو های که از این گوشی ارائه شده را روی وب دیدم بغیر از این حدود 2 هفته پیش هم نزدیک به 1 ساعت با یک u900 کار کردم اصلا سرعتش پایین نبوده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mani6606; 05-06-2008 at 15:33.
شاید کمی صدا یا ناخوانا بودن زیر نور خورشید عادی شده باشه ولی من گوشی از سامسونگ ندیدم که سرعتش کم باشه.
راستی دوستان دقت کردین که سونی اریکسون تا حالا گوشی با صفحه 16 ملیون رنگ و نوکیا هم گوشی با صفحه لمسی تولید نکردند.
مانی جان بابت ، لینک ها مرسی.......!!!
سرعت خوبی داره ، قابل دفاع هست................... ولی به نظر میاد فلاش اتوماتیک نداره ، مثل یو 600..............!!! که به نظرم امکان داره پاشنه آشیلش بشه....!!! البته شاید ، تا الان هم که نشده......!!!
لطفا پست اسپم و بدون اطلاع ندین
7710
ان 800
و ان 810
از گوشی های تاچ نوکیا هستند !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)