اين السيدي ها هيچ فرقي با هم ديگه نميكنن
شايد تو اون عكس light sensor گوشي مثلا تو 80 درصد بوده و مال 96 تو 100 درصد
در توضيحات و مشخصات گوشي كه هيچ مغايرتي با هم ندارن.
دوربين 96 ضعيفتره
اين السيدي ها هيچ فرقي با هم ديگه نميكنن
شايد تو اون عكس light sensor گوشي مثلا تو 80 درصد بوده و مال 96 تو 100 درصد
در توضيحات و مشخصات گوشي كه هيچ مغايرتي با هم ندارن.
دوربين 96 ضعيفتره
اقای سامسونگ ال سی دی ان96 و ان 95 8گیگ مثل همه...تو همه سایت ها هم توضیح دادن...
تو عکس بخاطر این شفاف تره که ان96 از تم شفاف تر استفاده شده...ابی پرنگ...
البته هنوز این گوشی وارد نشده...
نمیشه نظر داد...
ولی تو بعضی از سایت ها گفته شده که کفه ی ترازو در ال سی دی ان95 8گیگ سنگین تره...
از روی عددی که پشت لنز نوشته نمی شه گفت که دوربین ان96 ضعیفتره.چون کیفیت عکس فاکتور های زیادی داره از جمله قدرت cpu ،پردازنده خود دوربین ، نویز گیر و ...
راجع به این ویژگی ها از الآن اصلا نمی شه صحبتی کرد.تا وقتی عکس گرفته شده با گوشی ها مقایسه بشن.
--- h هم جدا می فروشن...
بهتره یک نگاه به معایب هم بندازید...![]()
وقتي از نظر قطعه سخت افزاري پايين تر باشه به نظرتون ميتونه عكساش بهتر باشه.بازم بايد منتظر بوداز روی عددی که پشت لنز نوشته نمی شه گفت که دوربین ان96 ضعیفتره.چون کیفیت عکس فاکتور های زیادی داره از جمله قدرت cpu ،پردازنده خود دوربین ، نویز گیر و ...
راجع به این ویژگی ها از الآن اصلا نمی شه صحبتی کرد.تا وقتی عکس گرفته شده با گوشی ها مقایسه بشن.
همه چیز ممکنه! من ان82 دارم.اسپیکر هاش از نظر سخت افزاری دقیقا مانند 8گیگه ولی صدای کمتری داره.ویژگی lcd صرف نظر از اندازه مثل ان95 ولی کیفیت کمتری داره! جالبه که برد وایرلس ان82 از ان95 معمولی و 8گیگ بیشتره (من تست کردم) با اینکه از نظر سخت افزاری عینا مثل همند.واسه همین می گم تا وقتی تو عمل نیاد نمی شه قضاوت کرد!!![]()
حالا چه گیری دادید به ال سی دیه این دوتا.
اختلاف برایتنسو کنتراستشون اونقد با هم فرق نداره که تابیل باشه!
چیزای مهمتری وجود داره
فاصله کانونی در ان 96 چه ربطی به
کیفیت عکس داره ؟
اگه نمی دونین تا براتون توضیح بدم
اگرم می دونین چرا پست غلط میدین ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)