تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 21 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 201

نام تاپيک: همه سئوال ها در مورد ping کردن

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا راهنمايي كنيد

من تقريبا 1 ماه پيش براي اولين بار رفتم آنلاين بازي كنم اون هم fifa ‎11
    چشمتون روز بد نبينه يه 8 تا گل خوردم اشكم در اومد آبروم رفت
    از بس لگ ميزد اعصابمو خورد كرد
    با speedtest.net‏ تست گرفتم پينگ بالاي 400 بود حالا دقيق يادم نيست ولي 400 بود
    من نت 512 دارم سرعت دانلود 60 و آپلود 2 و پينگ هم 350 تا 450
    سرعت آپم 2 هست!!! باورتون ميشه؟!!
    شديد دنبال تغيير isp‏ هستم

حالا شما عزيزان 2 تا سوال دارم:
    1_ براي راحت آنلاين بازي كردن ping‏ بايد چند باشه؟ بازي هم fifa ‎11 يا fifa ‎12 و counter ميخوام بازي كنم ، دنبال mw3 و... هم نيستم و فقط هم با ايراني ها ميخوام بازي كنم
    مثلا با speedtest.net‏ بايد پينگ رو چند بده كه روان بشه بازي كرد؟

2‏_‏ شما باشين براي بازي آنلاين و آپلود آهنگ از بين شاتل و صبانت كدومو انتخاب ميكنيد؟
    واسه منم اپلود در حد 2-3 هستش
    برای بازی های 3D باید حداقل سرعت سند 5 کیلوبایت باشه(64)
    مخصوصا بازی fifa11 که من هیچ وقت نتونستم بازی کنم .(time out)
    اگه این مشکل بر طرف شد . باید پینگ رو سنجید که به سرعت ربط نداره ولی درمورد بازی خیلی به سرعت وابسته میشه.مخصوصا بازی های پر مصرف .
    سرعت اپلود شما 2 کیلوبایته میتونید بازی هایی که کمتر از 3 -2 کیلوبایت بر ثانیه مصرف دارن رو بازی کنید.
    sa-mp . teeworlds . و...
    حداکثر پینگ که بشه خوب بازی کرد 250 و از این به بالا یه خورده دردسر داره.

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من چندجا خوندم که پینگ خوب فقط به سرعت اینترنت ربطی نداره و دلایل مهمتری هم هست...

من یه 256 نا محدود با سرعت دانلود 30 دارم...

چطوری پینگم رو بهتر کنم؟باید چیکار کرد که یه پینگ خوب داشت و به راحتی و بدون مشکل بازی کرد؟

پینگ من اکثر اوقات بالاست...خیلی کم پیشمیاد یه پینگ درست و حسابی پیدا کنم(منظورم همون سرور درست و حسابیه که توش بازی کنم)

لطفا کمکم کنید که این چند روز که اینترنت دارم رو بدون مشکل بازی کنم و لذتش رو ببرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگه دوست داشتین وارد گیم سرور های آسیاتک بشین
    فکر کنم پینگشون خوبه
    شرم کن. فروم جای تبلیغ نیست.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

برای بازی کردن آنلاین cod4 mw چه راههایی هست ؟
    توی garena خیلی پینگم افتضاحه و لگ داره بازی .
    سرور ایرانی هست برای این بازی ؟

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من چندجا خوندم که پینگ خوب فقط به سرعت اینترنت ربطی نداره و دلایل مهمتری هم هست...

من یه 256 نا محدود با سرعت دانلود 30 دارم...

چطوری پینگم رو بهتر کنم؟باید چیکار کرد که یه پینگ خوب داشت و به راحتی و بدون مشکل بازی کرد؟

پینگ من اکثر اوقات بالاست...خیلی کم پیشمیاد یه پینگ درست و حسابی پیدا کنم(منظورم همون سرور درست و حسابیه که توش بازی کنم)

لطفا کمکم کنید که این چند روز که اینترنت دارم رو بدون مشکل بازی کنم و لذتش رو ببرم.
    سلام دوستان

کسی هست که بدونه پینگ به چه عواملی بستگی داره؟

بعد از 2 سه هفته اینترنت رو وصلیدم ... میخوام بشینم توپ بازی کنم .. عقده ی این 2سه هفته رو جبران کنم

ممنون میشم کمکم کنید.

در آغاز فعالیت visual_paradise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان

کسی هست که بدونه پینگ به چه عواملی بستگی داره؟

بعد از 2 سه هفته اینترنت رو وصلیدم ... میخوام بشینم توپ بازی کنم .. عقده ی این 2سه هفته رو جبران کنم

ممنون میشم کمکم کنید.

به طور کلی پینگ به فاصله بین شما و سرور بستگی داره
    شما حتی اگر فیبر نوری هم داشته باشی تو سرورخای خارجی ( مخصوصا آمریکا) همیشه مشکل داری
    بهتره یه سرور پیدا کنی که تو شهر خودت باشه
    مثلا من wow بازی می کنم تو سرور magic-wow.com که در بهترین حالت پینگم تو بازی 250 بود ولی جدیدن تو یه سرور ashnagame.com بازی می کنم که چون سرور تو شهرمون هست و فاصله کمی داره معمولا پینگ 9 تا 20 هست.
    کلا هر چقدر هم پول به isp بدی بازم مشکل پینگ رو داری!!! البته برای بعضی بازیها ( مثل wow تو blizzard.com) نرم افزاهایی هست که کمی پینگ رو کاهش میده که البته مجانی نیستند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به نام آفريدگار هستي

سلام دوستان عزيز

دوست خوبم جناب visual_paradise با اين حرفاتون همه رو نا‌اميد كرديد كه! اينطوريا هم كه شما ميفرماييد نيست.

براي بازي‌كردن به صورت چند‌نفره يا به عبارتي Multiplayer، اون هم به صورت Online، شما نياز به پينگ‌تايم پايين داريد. پينگ تايـم عبارت است از زمان رفت‌ و برگشت بسته يا بسته‌هاي اطلاعاتي. مسلما هـر چه اين زمـان كمـتـر باشـد، بــازي‌كـردن هم راحــت‌تـر

هست.

در پايين بودن پينگ‌تايم عوامل مختلفي دخيل هستند كه مهم‌ترين اونها عبارتند از:

شركت سرويس‌دهنده‌ي اينترنتي خوب: در انتخاب شركت سرويس‌دهنده‌ي اينترنتتون دقت كنيد، معمولا سرويس‌دهنده‌هاي بزرگ و شلوغ ايران پينگ‌تايم خوبي ندارند (البته استثنائاتي هم وجود دارند). مثلا من در شهرستان كوچكي از مازنـدران زندگـي مي‌كنم،

و به نظر مياد بايد براي آنلاين بازي‌كردن مشكل داشته باشم (به دليل امكانات كم‌تر نسبت به شهر‌هاي بزرگ‌تر)، ولي چـندان هــم مشكل ندارم؛ با سرور‌هاي ايراني پينـگ‌تايمي در حـدود 100 ميلي‌ثانيه و با سـرور‌هاي خـارجـي، پينـگ‌تايـمي در حـدود 200 تا 250

ميلي‌ثانيه دارم؛ البته گاهي وقت‌ها ممكنه پينگ‌تايمم در سرور‌هاي خارجي به 300 ميلي‌ثانيه برسه كـه به ندرت پيش مياد، همـين طور ممكنه گاهي به زير 200 هم برسه كه ايـن هم كم پيش مياد. پـس انتـخاب يـك ISP خــوب براي داشتن پينگ‌تـايـم كم، نـكـته‌ي

بسيار مهمي هست.

نوع سرويس اينترنتي شما: در اين كه شما از سرويس ADSL استفاده كنـيد يا Wireless تفـاوت بسـياري وجـود دارد. هنگامـي كـه شما از سرويس ADSL استفاده مي‌كنيد، اطلاعات از راه سيم يا فيبر نوري به مـكان مـورد نـظر فرسـتاده مي‌شـوند، ولـي هنـگامـي

كه از سرويس Wireless استفاده مي‌كنيد، اطلاعات از راه امواج به مكان مورد نظر فرستاده مي‌شوند. بديهـي است كـه راه امواج، راه سريعتر و هم‌چنين كوتاه‌تـري اسـت. بـنابـراين، استفاده از سرويس Wireless، به مراتب پينگ‌تايم بسـيار بهتري نسبـت سرويس

ADSL به همراه دارد. فقط بايد توجه كنيد كه ممكن اسـت در بســياري از شهرها، امـكان استفـاده از اين سـرويس وجـود نـداشـته باشد، هم‌چنين بايد فاصله‌ي Host اصلي با خانه‌ي شما كم باشد و اگر نه، ممكـن اسـت پينــگ‌تايم شما حتـي بالاتـر از پينـگ‌تايم با

سـرويـس ADSL باشـد. ضمـنا هزيـنـه‌ي اوليـه‌ي اين سرويس نيز بالاتـر مـي‌باشد (البـته كارشناسـان بر اين‌ باورنـد كه اسـتفاده از سرويس Wireless خـطرات بسـياري بر سـلامتي انسـان دارد،پس اين نكته را هم فـراموش نكنيد؛ گرچـه امـروزه بسياري از خدمـات

براي سلامتي انسان مضر هستند!).

فاصله‌ي شما با سرور: مسلما فاصله‌ي شما با سرور تاثير بسيار زيادي دارد، به طوري كه هر چقدر فاصله‌ي شـما با سرور بيشـتر باشد، زمان رفت و برگشت بسته‌هاي اطلاعاتي بيشتر خواهـد بود. مثلا تفـاوت پينـگ‌تايم سـرورهاي ايرانـي با سـرور‌هاي خارجي!

البته در اين مورد به عوامل ديگري مثل تعداد مسيرياب‌ها (روترها)، مسيـر عبوري بسته‌ (ها) ي اطلاعـاتي (اين كه از كـدام مسيـر عبور كنند، كوتاه‌تر يا بلند‌تر) و .. نيز بستگي دارد.

نتيـجه‌گيـري: بــراي ايــن كـه بـخـواهـيد پينـگ‌تايـم كمـي داشـته‌باشبـد، بهتريـن راه، اسـتفـاده از سـرويـس Wireless يـك شـركت سرويس‌دهنده‌ي اينترنتي خوب است كه هزينـه‌ي اوليه بيشتري نسبت به سرويس ADSL را طلـب مي‌كند؛ هـم چنـين بهتـر است

سرور‌هايي را انتخاب كنيد كه با شما فاصله‌ي كم‌تري دارند.

ممنون از وقتي كه براي خواندن اين مطلب صرف كرديد.

با نام و ياد خالق بزرگ شروع كردم، با نام او هم به پايان ميرسانم.

اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
    Last edited by Setrux; 02-12-2011 at 13:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    من حدود یه هفتس که پینگم تو وارکرافت داغون شده ( سرعت دانلودم بین 100-150 )
    کسی نمیدونه چیکار باید بکنم ؟
    برنامه های کاهش پینگ کار میکنن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کسی تو آنلاین بازی کردن مشکل نداره ؟
    مخصوصا تو وارکرافت

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed_2007r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    توی دل

پيش فرض

کسی تو آنلاین بازی کردن مشکل نداره ؟
    مخصوصا تو وارکرافت

ماله من adsl256است اینم وضعشه!!!
    وحتی نمیتونم جنگ های صلیبی های صلیبی رو باگیم رنجر بکنم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •