من خودم با JetAudio چند فيلم رو با زيرنويس کانورت کردم و کيفيت شون هم تغيير نکرده. البته فکر کنم حجمش زياد ميشد. (حالا يادم نيست XviD بود يا DivX)
من خودم با JetAudio چند فيلم رو با زيرنويس کانورت کردم و کيفيت شون هم تغيير نکرده. البته فکر کنم حجمش زياد ميشد. (حالا يادم نيست XviD بود يا DivX)
منم همین مشکلو دارم
فیللم برای من حتی حالت اسلوموشن پیدا کرده و صدا هم از فیلم عقبه! انگار داری سی دی خش دار میبینی!؟
اگر frame rate رو ببریم بالا درست نمیشه و چه فرقی میکنه کلا؟
با تشکر
این مشکل به خاطر سرعتی که باهاش کانورت میکنیم میتونه باشه یا نه؟
من با سرعت 2x کانورت میکنم.ربطی به این داره؟
زياد اطلاعي ندارم ولي من خودم با تنظيمات پيش فرض که کانورت ميکردم مشکلي پيش نميومد.
سلام
امیدوارم جاش درست باشه
من چند تا دی وی دی دارم که خودشون زیرنویس فارسی دارن
وقتی با مدیا پلیر خود ویندوز باز میکنم فیلم ها رو با رفتن به گزینه : dvd feature میتونم زیرنویس رو فارسی کنم
ولی مدیا پلیر کلاسیک k media player رو هر چی میگردم تو گزینه هاش نیست که بره به حالت title menu
ممنون میشم کمک کنید
خسته نباشید
وقتی با MPC می خوام زیرنویس و لود کنم این پیغام و میده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه زیرنویس فیلمها رو با jet audio به فیلم بچسبونم و اونها رو رایت کنم میشه توی پلیرهای خانگی دید. منظورم اینه که از نظر زیرنویس مشکلی پیدا نمی کنند.
فکر نمیکنم مشکلی توش پیدا بشهسلام
اگه زیرنویس فیلمها رو با jet audio به فیلم بچسبونم و اونها رو رایت کنم میشه توی پلیرهای خانگی دید. منظورم اینه که از نظر زیرنویس مشکلی پیدا نمی کنند.
راستی یه برنامه خوب برای تبدیل فیلم به فورمت 3gp با کیفیت خوب میخواستم.
سلام
منم همین مشکل رو پیدا کردم
یعنی از وقتی یه ویستای جدیدتر (vista ultimate sp1 64x) ریختم اینطوری شده
همه روشهای گفته شده رو امتحان کردم نشد
اما در نهایت نمیتونم که کل زیر نویس هام رو یه xp ببرم دوباره save کنم و ...
راه حل دیگه ای وجود نداره؟
نفهمیدم مشکل چیه. این فایلی هم که تو عکس هست خب مشکلی نداره. تو ویندوز منم XP بدون Encoding خودش همینجوری نشون میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)