تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 18 اولاول ... 612131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 171

نام تاپيک: W960 یا N 95 8gb

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

ای بابا امین جون .آخه چرا رفتیییییییی
    من تازه میخواستم اون گوشی که تو دوست داری رو بگیرم بعد 2 تایی بیام حال همه رو بگیریم
    بابا برگرد .قهر نکن.باشه هر گوشی که تو بگی همون و میگیرم
    امین جون گوشی Xperia یه شایعه ای بیشتر نیست .نترس نمیاد بازار (فکر کنم امین ترسیده سونی اریکسون این گوشی Xperia رو بده بازار واسه همین بای داده )
    امین جون تو برگرد.من خودم با رییش شرکت Se تماس میگیرم که تا 2 سال آینده هیچ گوشی جدیدی نده به بازار .خوبه؟

ولی جدا جات خالی میمونه.البته ساسان هستش و نمیزاره نبودت زیاد احساس بشه ولی ایشالا هر جا هستی موفق باشی
    تا روزی که برگردی منتظرت میمونیم که بیای و باز دعواها رو شروع کنبم
    Last edited by saman65; 10-02-2008 at 02:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

قربانت بشم سامان جان!والله حقیقتش سه شنبه میرم تهران هفته ی دیگه شنبه یکشنبه شهر خودمون هستم بعدش میرم تهران و .....!به خاطر همین از حالا خداحافظی کردم که اگه خدایی نکرده نرسیدم که بیام اینجا خداحافظی کنم قبل این کار رو کرده باشم!دلم برای همتون به خصوص اون اواتارهاتون تنگ میشه!ولی چه شود!که راهی غیر از این ندارم!!در ضمن سامان جان ای کاشکی از تابستون میومدی اینجا!چون توی تابستون این کلوپها و تاپیکها صفای دیگه ای داشتند!بیشتر بچه ها حتی توی سفر هم با گوشیهاشون میومدند اینجا(از جمله خود من)و خیلی باحال بود!در کل برای همتون ارزوی موفقیت میکنم!فعلا این چند روز رو هستیم پیش برو بکس!فقط خواهشا دیگه کل کل نکنید !مشخصه که نوکیا بهتره!!!دی:!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

اتفاقا همون بهتر که تابستون نیومدم .چون من تابستون ایران بودم(ایران ).اونجا هم به خاطر یه سری مشکلات دسترسی به نتم کم بود .زیاد نمیتونستم Online بشم.تو کمتر از 3 ماه که ایران بودم شاید 60,70 ساعت بیشتر از خونه Online نشدم .پول تلفنمون اومد 70 تومان.هر ساعتی 900 تومان پول تلفن پام می افتاد .بعد اگه اون موقع مثل الان معتاد فروم شده بودم پول تلفنمون جای 70 میومد 700
    ولی اینجا دیگه اینجوری نیست.روزی 20 ساعت هم بخوام میام .به هر حال خوشحالم که چند وقتی اومدم تو جمعتون و میتونم ازتون چیز یاد بگیرم.
    راستی.چند روزه رفتم تو کف Htc TyT N II.نظرتون چیه؟هم Gps داره.toch هم که هست.شاید بیخیال N95 8GB و W960 شدم و این و گرفتم
    آخه نه میتونم از صفحه تاچ W960 بگذرم.GPS رو هم لازم دارم.این جفتش و داره

میدونم با اون 2 تا زمین تا آسمون فرق داره و قابل مقایسه نیست ولی بازم میخوام نظرتون رو بدونم
    Last edited by saman65; 10-02-2008 at 14:53.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

رینی اسکای می خواد کجا بره ؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

رینی اسکای می خواد کجا بره ؟؟؟؟
    میخواد بره کارخونه سونی اریکسون آتیش بزنه
    ولی خداییش اگه آسمون بارونی نباشه دیگه دعوا حال نمیده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

میخواد بره کارخونه سونی اریکسون آتیش بزنه
    ولی خداییش اگه آسمون بارونی نباشه دیگه دعوا حال نمیده
    آره.داره میگه میخوام برم تهران ولی
    میخواد بره کارخونه سونی اریکسون رو آتیش بزنه که گوشی Xperia رو سونی نتونه بده به بازار
    بابا امین جون بیخیال.اون گوشی Fake داداش گلم.نترس

ولی خداییش راس میگیا.دعوا بدون امین هال نمیده
    راستی نظرتون رو در مورد Htc TyTN II نگفتینااااااا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بعد از 2 روز مورد نظر جوابم رو بهت میدم!که البته اون روز که جواب میدم شاید طولانی ترین و خطرناکترین و اخرین پستی باشه که اینجا میدم!فقط یادت باشه تا اون موقع حتما غلطهای املاییت رو درست کنی که بدرجوری توی پستی که دادی گاف دادی!!!از ما گفتن!ساسان و علی جان شما جوابهاتون بهشون بدید تا من 2 روز دیگه حالشو بگیرم بدجور!!!!

اولا که مسائل شخصیم به خودم مربوطه نه به شما در ضمن فرم نظر خواهی هم به شما ندادم . و اینکه مثل بعضی ها ادم باید تو بوق کرنا کنه که ایران نبوده .در ضمن تو دانشگاه ها اساتید بزرگ فارسی میگن که لغات رو با هر حرفی که فکر میکنید درسته یا میدونید بنویسید دیگه فرقی بین (ص س ث ...) نخواهد بود اینم باید بگم که همین مقدار هم که درست مینویسم به خودم افتخوار میکنم چون برای نوشتن همین مقدار هم خیلی بیشتر از تو امسال تو زحمت کشیدم.که حرفی نداری برای گفتن به چیزای مسخره گیر دادی اونم بعد از 2 روز رفتی با 10 نفر مشورت کردی از 4 تا سایت هم اطلاعات جمع کردی اومدی جواب دادی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام! اولا حمید جان احترام خودتونو نگه دارید!متاسفانه شما سونی اریکی ها چند چیز رو درک نمیکنید!!یکی اینکه چرا سونی اریکسون حتی برای رضای خدا و پیغمبر هم که شده یه دونه گوشی با ال سی دی 16 میلیون رنگ مانند سامسونگ و نوکیا نداده بیرون!که این دلیلش بر میگرده به عدم توانایی تولید یک باتری مناسب !!دوما اگر دوربین 5 مگا پیکسلی و بزرگی ال سی دی براتون مهم نیست بدون رودربایستی میگم که به درک!!!چون کسی که 650 پول میده همه چیز میخواد از گیم گرفته تا سرعت و امکانات سوپر مولتی مدیای مناسب!چندما اینکه مثل اینکه نمیدونید وقت هم برای ادم چیز خوبیه!!!نوکیا ان 95 8 گیگابایت به جرئت میشه گفت سریع ترین گوشی سیمبین هست!چون از 98 مگابایت rom استفاده ی مفید میکنه و سی پی یوی dual 332 mh ARM11 داره!!بماند امکانات گرافیکی فوق العاده مانند n gage و 3d accelerator!!نوکیا ان 95 8 گیگ دارای سنسور شتاب سنج accelerometor مانند اپل ایفون هست!ان 95 8 گیگ دارای 2 اسپیکر استریوی کاملا برتر در کیفیت هست!!حالا اگه دبل 960 شما صداش بلنده اون مشکل سونی اریکسونه چون سیاست جدید نوکیا فقط کیفیته!هزارما اینکه اگه دبلیو 960 از سخت افزار و ال سی دی ان95 8 گیگ استفاده میکرد من همین جا به قران قسم میخورم که باتری بیشتر از یک روز شارژ دوام نمی اورد!در مورد تاچ اسکرین که دیگه تکنولوژی انچنان خاصی نیست(مگر مثل ایفون مولتی تاچ باشه!!)چندین بار گفتم که سیمبین مورد استفاده ی نوکیا رابط گرافیکیه تاچ اسکرین رو نداره و uiq هم در انحصار سونی اریکه!!نوکیا قول ارائه ی تاچ اسکرین رو بر روی همین سیمبین سری 60 داده که اگه عملی کنه به جرئت میگم تنها برتری سونی اریکسون در مقابل نوکیا هم از بین میره و میمونه نوکیا و سامسونگ!همچنین نوکیا ان810 و 7710 دارای صفحه ی تاچ اسکرین هستند!پس نوکیا از این لحاظ هم کم نداره فقط سیمبین مورد استفاده اش کم داره!در رقابت 5 مگاپیکسلیها کا850 سونی اریکسون هم یا سوم بود یا چهارم اینو همه حتی خود شخص شما هم در باطنتون میدونید ولی به رو نمیارید!
    بحث با سونی اریکی ها دیگه کلیشه ای و تکراری شده و خود سونی اریکی ها دیگه فقط برای جبران مافات دارن میجنگن در حالی که هیچ فایده ای نداره و باید منتظر محصولات سونی اریک در سال 2008 بمونند که احتمالا سونی اریک هم بیکار نمیشینه و یک گوشی مولتی مدیای قوی حتما ارائه میده !!اگه اینکار رو نکنه راحت میگم که برنامه ریزان شرکت سونی اریکسون عقل ندارن!!الجی هم وضعیتش مثل سونی اریک بود!ساسان جان دیگه بحث رو با سونی اریکی ها ادامه نده!خود شما هم دبلیو 950 رو که عین دبل 960 هست دارید و میدونید چه اشغالیه پس به قول همین اقا حمید برای قلبتون خوب نیست زیادی درگیر بشین!!دی:
    در مورد مسایل جزیی مانند gps و خروجی تی وی ان 95 8 گیگ هم صحبت نکردم تا این پست به مذاق سونی اریکی ها خوش بیاد!!!دی:
    اول اینکه: مثل اینکه شما مبنات بر بی احترامی کردن به همه هست و خودت رو علامه فرض کردی و بقیه کسایی که تو تاپیک شرکت کردن و ...
    دوم:در مورد rom هم خودت گفتی 98 نه (میتونی تو پست بالا که مال خودت ببینی) من تازه اگر 98 تا مفید باشه تازه مساوی میشن.
    پست پایین هم مال من بود .

soshiance

در مورد rom هم باید بگم که w960 از RAM volume: 128 Mb, استفاده میکنه .من هرجوری میخونم به نظرم 128 بیشتر از 98 تا هست حالا شما پیدا کن پرتقال فروش را.
    اینم اخرین پست شما
    ببین عزیز دل برادر بعضی حرفها هستن که حتما باید جواب داد!!!چون باعث میشه که کسانی که اینجا میان اطلاعات غلط بدست بیارن!نمونه اش همین پست جناب soshiance!!!ایشون عنوان کرده که میزان rom در دبل960 128 هست ولی توی ان95 8 گیگ 90 مگابایته!!!!!اخه ادم چطور جلوی خودشو بگیره؟؟؟؟ایشون هنوز نمیدونند که میزان rom د ران95 8 گیگ هم 128 مگابایت هست و اولین گوشی ای هست که از 90 مگابایت اون استفاده ی مفید میشه!
    خوب دوستان خودشون این تاپیک ها رو مقایسه کنن و ببینن که این دوستمون هر دفعه نظر جدیدی در مورد مقدار rom داره.
    در ضمن اگر من گفتم w960 دارای 128 rom هست منبعم gsmarena هست.

نظرت و در مورد (رتبه اول و تو پخش موسیقی به w960 و دوم به iphon و سوم به w910 داده شده) هم دوست دارم بدونم .
    در ضمن در کشور های دیگه تو پک p1 جی پی س هم ارائه میشه.
    در مورد سرعت cpu هم که قبلا گفتم مهم سرعتش نیست مهم کار کردشه.
    The handset is on par with S60 smartphones, entering or exiting items takes about 1-2 seconds
    USB. Files are transferred onto the W960i via USB-connection with 2.0 Full Speed version (12 Mbps) supported
    شما مطمئن باش n95 هشت گیگ با اون cpu عالی و سرعت توپی که داره و تو عدد ممکنه از w960 پیشی بگیره ولی فکر نمیکنم یا بهتر بگم عمرا بتونه 700 مگ رو تو 1 دقیقه و خورده ای تو گوشی بریزه .
    در اخر شما درست میگی عدد cpu n95 از cpu w960 بیشتره.
    با معرفی رسمی x1 توسط شرکت سونی اریکسون نوکیا میتونه بره با خیال راحت بوق بزنه
    Last edited by soshiance; 12-02-2008 at 01:00.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بابا فکر میکردم این بحث ها به خوبی و خوشی تموم شده
    ولی این گار تمومی نداره...

راستی من دیروز هندزفری دابل 960 دیدم
    70 تومن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

راستی من دیروز هندزفری دابل 960 دیدم
    70 تومن
    من امروز گرفتمش.یعنی خودش رو گوشی که گرفتم بودش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •