اول اینکه: مثل اینکه شما مبنات بر بی احترامی کردن به همه هست و خودت رو علامه فرض کردی و بقیه کسایی که تو تاپیک شرکت کردن و ...
دوم:در مورد rom هم خودت گفتی 98 نه (میتونی تو پست بالا که مال خودت ببینی) من تازه اگر 98 تا مفید باشه تازه مساوی میشن.
پست پایین هم مال من بود .
soshiance
در مورد rom هم باید بگم که w960 از RAM volume: 128 Mb, استفاده میکنه .من هرجوری میخونم به نظرم 128 بیشتر از 98 تا هست حالا شما پیدا کن پرتقال فروش را.
اینم اخرین پست شما
ببین عزیز دل برادر بعضی حرفها هستن که حتما باید جواب داد!!!چون باعث میشه که کسانی که اینجا میان اطلاعات غلط بدست بیارن!نمونه اش همین پست جناب soshiance!!!ایشون عنوان کرده که میزان rom در دبل960 128 هست ولی توی ان95 8 گیگ 90 مگابایته!!!!!اخه ادم چطور جلوی خودشو بگیره؟؟؟؟ایشون هنوز نمیدونند که میزان rom د ران95 8 گیگ هم 128 مگابایت هست و اولین گوشی ای هست که از 90 مگابایت اون استفاده ی مفید میشه!
خوب دوستان خودشون این تاپیک ها رو مقایسه کنن و ببینن که این دوستمون هر دفعه نظر جدیدی در مورد مقدار rom داره.
در ضمن اگر من گفتم w960 دارای 128 rom هست منبعم gsmarena هست.
نظرت و در مورد (رتبه اول و تو پخش موسیقی به w960 و دوم به iphon و سوم به w910 داده شده) هم دوست دارم بدونم .
در ضمن در کشور های دیگه تو پک p1 جی پی س هم ارائه میشه.
در مورد سرعت cpu هم که قبلا گفتم مهم سرعتش نیست مهم کار کردشه.
The handset is on par with S60 smartphones, entering or exiting items takes about 1-2 seconds
USB. Files are transferred onto the W960i via USB-connection with 2.0 Full Speed version (12 Mbps) supported
شما مطمئن باش n95 هشت گیگ با اون cpu عالی و سرعت توپی که داره و تو عدد ممکنه از w960 پیشی بگیره ولی فکر نمیکنم یا بهتر بگم عمرا بتونه 700 مگ رو تو 1 دقیقه و خورده ای تو گوشی بریزه .
در اخر شما درست میگی عدد cpu n95 از cpu w960 بیشتره.
با معرفی رسمی x1 توسط شرکت سونی اریکسون نوکیا میتونه بره با خیال راحت بوق بزنه