ایمان جون بیشتر elf های دکمه ای برای غیر فعال شدن دارن ولی بعضیهاشون هم فقط با ریست کردن غیر فعال میشن.
ایمان جون بیشتر elf های دکمه ای برای غیر فعال شدن دارن ولی بعضیهاشون هم فقط با ریست کردن غیر فعال میشن.
devil جون سلام بروبچ ميگ
ن تو آخر اين كار هايي
من براي w550 خودم دنبال فايل هاي elfميگردم چه كنم ناشي امl
پچ برای w550 تو صفحه اول کلوپ پچ هست ولی elfpack برای گوشی شما فعلا موجود نیست![]()
Last edited by D E V I L; 08-02-2008 at 11:44.
سلام
ممکنه کسی منو راهنمایی کنه؟ من گوشیم k750 بود تبدیلش کردم به w800-r1bc002 به خاطر این قضیه ELF اونو تبدیل کردم به r1bd001 همه کارهایی که توی صفحه اول بود رو انجام دادم.ولی وقتی این 2تا پچ(elfpack و XXX.XXX.lib) رو نصب میکنم دیگه گوشی بالا نمیاد.یه لحظه صفحه سفید میاد دوباره خاموش میشه و باز صفحه سفید و..... ممکنه کسی کمکم کنه لطفن.ممنون میشم
سلام به همگی این الف آخرشه ElfManager0.1
یه help کوچولو از خود سایت تو فایلzip گذاشتم که توضیحشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم اولش همين مشکل رو داشتم.
به چهار خط اول پچ ElfPack_v10.vkp توجه کن.
اگه پچ sysgfx روي گوشي نصبه بايد اين چهار خط غير فعال باشه.مثل زير:
اگه پچ sysgfx نصب نيست بايد اين چهار خط فعال باشه. مثل زير:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابت معرفیتون ممنون.
این elf ورژنی از filemanager هست که فقط بین Zbin و Daemons اعمال کپی و انتقال رو انجام میده.من با mobyExplorer راحتترم.
موفق باشید![]()
بعد از اجرای این elf اگه کاور دوربین رو باز یا بسته کنید و کلید های c و برگشت رو بزنید صداهای جالبی از گوشی شنیده
میشه:
فایل SoundEvent.ini رو باید تو فولدر other\ini تو حافظه داخلی گوشی کپی کنید.
فایلهای صوتی رو هم تو این آدرس :other/Config/sound/ اینم تو حافظه داخلی گوشی.
لینک دانلود:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دويل عزيز
اول مين فلش كردم درست نشد
و بعدش فلش كامل كردم بازم درست نشد و بعد ارز روشن كردن چشمك ميزنه؟؟
حالا بايد چه كار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)