سلام دوست گرامی
نه متاسفانه... سرچ هم کردم اما مطلبی یا عکسی نیافتم
__________________________________________________ ___________
اركستر موسيقي ملي با رهبري فرهاد فخرالديني و خوانندگي سالار عقيلي شامگاه گذشته با اجراي «اي ايران» دومين شب از نهمين جشن خانه موسيقي را پشت سر گذاشتند.
اركستر ملي با كمي تأخير از ساعت 20:30 با اجراي قطعهي «طربانگيز» از ساختههاي شهرام توكلي اجراي خود را در تالار بزرگ كشور آغاز كرد و بعد از اين قطعه بهدعوت فرهاد فخرالديني، خواننده اركستر ملي – سالار عقيلي- وارد سالن شد تا قطعهي «شبگرد» از ساختههاي حبيبالله بديعي و با تنظيم حسين زندي و از سرودههاي معيني كرمانشاهي را اجرا كند.
من مستم و مدهوشم شبگرد قدح نوشم از طايفهي بيخبرانم
ديوانهي بينام و نشانم من قصه نميدانم افسانه نميخوانم ...
در بخش بعدي اين كنسرت قطعهي «دگر چه خواهي» از ساختههاي حبيبالله بديعي با تنظيم شهرام توكلي و از سرودههاي نواب صفا اجرا شد و سپس قطعهي «رنگ بيات شيراز» با تنظيم علياكبر قرباني و قطعهي «ساحل» از ساختههاي اميرحسين زنديان با تنظيم شهرام توكلي و از سرودههاي بيوك ملكي اجرا شد.
با بيقراري موجي به دريا ميزند دل
ميكوبد و سر را به سنگ سخت ساحل
اما چه حاصل!
من هستم آن موج
ساحل قرارم
كي سوي خود ميخوانيام
دريا كنارم
در بخش بعدي اين اجرا بخشي از قطعهي «امام علي» (ع) از ساختههاي فرهاد فخرالديني و از اشعار سعدي اجرا و در پايان بخش نخست از كنسرت اركستر موسيقي ملي قطعهي «سرود رودكي» از ساختههاي طالبخان شهيدي با شعري از رودكي نواخته شد.
دومين بخش از اجراي اركستر موسيقي ملي با رهبري فرهاد فخرالديني با اجراي قطعهي «حالا چرا» از ساختههاي روحالله خالقي با تنظيم فرهاد فخرالديني و با شعري از شهريار آغاز شد.
آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا
بيوفا حالا كه من افتادهام از پا چرا
و سپس قطعهي «سلام شيراز» از ساختهي علياكبر قرباني با شعري ديگر از شهريار نواخته شد.
قطعههاي «بخارا» از ساختههاي طالبخان شهيدي، «زلف كج» از ساختهها و سرودههاي شيدا با تنظيم مهرداد دلنوازي، «واي از شب من» از ساختههاي همايون خرم با تنظيم شهرام توكلي و سرودهي رهي معيري و قطعهي «دختر كولي» از ساختههاي عباس شاپوري با تنظيم شهرام توكلي و شعري از معيني كرمانشاهي در بخش پاياني اين كنسرت نواخته شد.
در پايان با تشويق و اصرار تماشاگران اركستر موسيقي ملي قطعهي جاودانه «اي ايران» از ساختههاي زندهياد حسين سرشار را نواخت و تمام تماشاگران بهاحترام آن از جاي خود بلند شدند و ايستاده گروه را همراهي كردند.