تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 31 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 302

نام تاپيک: نام این انيميشن/کارتون چيست؟

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

پوکوهانتس

#*....شرط سنجش اخلاق....*#
    نه این نیست !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام اقا كسي هست كارتون غوغا در جزيره متروك رو بتونه گير بياره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خدا خيرش بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اسم اصلیش Bimble's Bucket

بیمبل اسم کاراکتر اصلی این سریاله
    که بعد از کمک به یه غریبه ی مرموز یه سطل به عنوان تشکر دریافت میکنه
    که البته یه سطل جادوییه و یه موجود عجیب به اسم تینی وینی هم داخلش زندگی میکنه
    سطل هر چیزی که بخوای رو برای بیست و چهار ساعت برآورده میکنه
    یه جادوگر به اسم دالی هم سخت به دنبال بدست آوردن سطله و
    دو تا دستیارش Bilge و Oiler با اون پاوراسکیپ هاشون ،
    ملکه Kak و مامورش Mudge هم شخصیت های دیگر این انیمیشن اند ...

نیمه دوم دهه هفتاد از تی.وی ایران پخش شده ،
    اسامی نسخه دوبله و اینکه چقدرش پخش شده یادم نیست .
    Mike Jupp ایده سریال رو از داستان "شمشیر در سنگ" گرفته و اونو با تغییر شمشیر به سطلی
    روی سر یه جادوگر که توی باتلاق گیر افتاده به این شکل بسط داده .
    سطل جادویی از اولش اینقدر داغون و سوراخ نبود ...
    این قسمتش فکر کنم میرفت داخل سطل و قفسه های سطلهای مختلف آرزوها بود :

از 1996 تا 1998 در سه فصل از شبکه CITV انگلستان پخش شده
    فصل اول اپیزودهای 25 دقیقه ای و دو فصل بعدی اپیزودهای 10 دقیقه ای داره (کلا 45 قسمت)

توضیحات بیشتر و لیست اپیزودها :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک های ed2k دو فصل اول در آدرس زیر هست که با نرم افزار eDonkey قابل دانلودن :
    چجوری دانلود بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لینک دوم چجوری کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

چند ماه پیش یکی از همین شبکه های تی وی یه انیمیشن نشون داد که داستانش در مورد یه موش عجیب و غریب بود که یه جوجه (اگه اشتباه نکنم جوجه مرغ بود) رو به فرزند خواندگی گرفته بود و بزرگش کرده بود اما حالا جوجه بزرگ شده بود و فهمیده بود که موش نیست!

کسی میدونه اسمش چیه؟

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام ...

خیلی وقته که یک کارتونی توی ذهنم به صورت خیلی محو هست . امیدوارم بلاخره روی بفهمم اسمش چی بود .

کارتونی بود که صدا و سیما و احتمالا شبکه 1 در دوران کودکی ما می گذاشت . احتمالا بین سالهای 75 تا 79 باید بوده باشه .

چیزهایی که یادمه : دو تا سگ بودن یا شاید هم گرگ ، در یک خونه ای که یک اتاق بالایی داشت زندگی می کردند و از طریق یک راه پله به اتاق طبقه بالا می رفتند و هر چیزی که نیاز داشتند اونجا پیدا می کردن یا شاید از توی جعبه ای بیرون می اوردند . کارتون خیلی دل نشینی بود . سبکش و نوع گرافیکش شبیه پت و مت بود .

امیدوارم دوستی بتونه با این اطلاعات ناقص من اسم این کارتون خاطر انگیز رو برای من پیدا کنه

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام
    سلام دوستان

چند ماه پیش یکی از همین شبکه های تی وی یه انیمیشن نشون داد که داستانش در مورد یه موش عجیب و غریب بود که یه جوجه (اگه اشتباه نکنم جوجه مرغ بود) رو به فرزند خواندگی گرفته بود و بزرگش کرده بود اما حالا جوجه بزرگ شده بود و فهمیده بود که موش نیست!

کسی میدونه اسمش چیه؟
    احتمالا این بوده:
    The Ugly Duckling and Me
    جوجه اردک زشت و من

سلام ...

خیلی وقته که یک کارتونی توی ذهنم به صورت خیلی محو هست . امیدوارم بلاخره روی بفهمم اسمش چی بود .

کارتونی بود که صدا و سیما و احتمالا شبکه 1 در دوران کودکی ما می گذاشت . احتمالا بین سالهای 75 تا 79 باید بوده باشه .

چیزهایی که یادمه : دو تا سگ بودن یا شاید هم گرگ ، در یک خونه ای که یک اتاق بالایی داشت زندگی می کردند و از طریق یک راه پله به اتاق طبقه بالا می رفتند و هر چیزی که نیاز داشتند اونجا پیدا می کردن یا شاید از توی جعبه ای بیرون می اوردند . کارتون خیلی دل نشینی بود . سبکش و نوع گرافیکش شبیه پت و مت بود .

امیدوارم دوستی بتونه با این اطلاعات ناقص من اسم این کارتون خاطر انگیز رو برای من پیدا کنه
    اطلاعات کافی نیست، Error
    مثل خونه گربه‌سگ بود؟ سبکش هم استاپ-موشن خمیری؟ سخت شد!

7. 3 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اطلاعات کافی نیست، Error

مثل خونه گربه‌سگ بود؟ سبکش هم استاپ-موشن خمیری؟ سخت شد!
    اره دیگه مرتضی جان . این مغر ما هر چی اطلاعات بدرد نخور هست رو توی خودش داره ولی این کارتون که در کنار فوتبالیست ها دلنشین ترین کارتون من بوده رو خیلی کم به یاد دارم سبکش فکر می کنم خمیری بود شاید هم نبود
    یه فیلم - کارتون شبکه 1 می گذاشت یه محله بود و یه پیرزن که اسمش مادام بود و یه سگ داشت اسمش هاکوپیان ؟!. تقریبا شخصیتشون شبیه همین سگه بود . یعنی بزرگ اندام بودن و کوچک نبودن.

اصلی ترین نکته کارتون همین بود که این دو تا می رفتن توی اتاق ظبقه بالایی فکر کنم یه جعبه بود یا شاید چیز دیگری ، هر چی می خواستن از توش در می اوردند ! همین بود که کارتون رو برای ما بچه ها شیرین کرده بود . بدون زحمت به هر چی می رسیدند

می دونم که اظلاعات شدید کمه برای همین چند ماهی توی ذهنم بود ولی هیچ وقت نپرسیدمش

9. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    یه کارتون پخش میشدکه یه خرس چمدونی داشت که تبدیل میشد به وسایل نقلیه ، کسی یادش هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببینید یه فیلم بود تلویزیون چند بار نشون داده یه پسر و دخترن خواهر برادرن مامان باباشون میرن بیرون یه دختره مواظبشونه.اینا میرن و از تو زیرزمین یه بازی فکری پیدا میکنن.اینطوریه که دو تا سفینه کوچولون که یه راهی رو باید برن تاس ریختن نداره یه کوک داره کوک میکنن یه دکمه ای رو میزنن سفینه ها یکم میرن جلو.بعد یه کار میده بیرون.رو کارته یه چیزی نوشته که یکهو اتفاق میوفته فکر کنم رو کارته نوشته بود باران شهاب سنگ بعد بارون شهاب سنگ میاد اینا میبینن خونهشون رفته تو فضا!یکم بعد هم یه فضانورده میاد پیششون که کمکشون میکنه.بعد هم یه موجودات فضایین که اگه جاییگرم باشه حمله میکنن اونجا اینا هم همه ی شوفاژ هارو میبندن تا اینجا یادمه فقط.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تریلر یک انیمیشن را توی یک دو سال اخیر دیدم که تنها چیزی که ازش یادم میاد، این هست که از آسمون غذاهای مختلف به زمین میباره که ظاهرا اولش برای مردم مطلوب هست اما ظاهرا در آینده دردسر ساز میشه.
    کسی اسم این انیمیشن را میدونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •