نه این نیست !
نه این نیست !
سلام اقا كسي هست كارتون غوغا در جزيره متروك رو بتونه گير بياره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا خيرش بده![]()
چجوری دانلود بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک دوم چجوری کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
چند ماه پیش یکی از همین شبکه های تی وی یه انیمیشن نشون داد که داستانش در مورد یه موش عجیب و غریببود که یه جوجه (اگه اشتباه نکنم جوجه مرغ بود) رو به فرزند خواندگی گرفته بود و بزرگش کرده بود اما حالا جوجه بزرگ شده بود و فهمیده بود که موش نیست!
کسی میدونه اسمش چیه؟
سلام ...
خیلی وقته که یک کارتونی توی ذهنم به صورت خیلی محو هست . امیدوارم بلاخره روی بفهمم اسمش چی بود .
کارتونی بود که صدا و سیما و احتمالا شبکه 1 در دوران کودکی ما می گذاشت . احتمالا بین سالهای 75 تا 79 باید بوده باشه .
چیزهایی که یادمه : دو تا سگ بودن یا شاید هم گرگ ، در یک خونه ای که یک اتاق بالایی داشت زندگی می کردند و از طریق یک راه پله به اتاق طبقه بالا می رفتند و هر چیزی که نیاز داشتند اونجا پیدا می کردن یا شاید از توی جعبه ای بیرون می اوردند . کارتون خیلی دل نشینی بود . سبکش و نوع گرافیکش شبیه پت و مت بود .
امیدوارم دوستی بتونه با این اطلاعات ناقص من اسم این کارتون خاطر انگیز رو برای من پیدا کنه![]()
سلام
احتمالا این بوده:
The Ugly Duckling and Me
جوجه اردک زشت و من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات کافی نیست، Error
مثل خونه گربهسگ بود؟ سبکش هم استاپ-موشن خمیری؟ سخت شد!
اره دیگه مرتضی جان . این مغر ما هر چی اطلاعات بدرد نخور هست رو توی خودش داره ولی این کارتون که در کنار فوتبالیست ها دلنشین ترین کارتون من بوده رو خیلی کم به یاد دارماطلاعات کافی نیست، Error
مثل خونه گربهسگ بود؟ سبکش هم استاپ-موشن خمیری؟ سخت شد!سبکش فکر می کنم خمیری بود شاید هم نبود
![]()
یه فیلم - کارتون شبکه 1 می گذاشت یه محله بود و یه پیرزن که اسمش مادام بود و یه سگ داشت اسمش هاکوپیان ؟!. تقریبا شخصیتشون شبیه همین سگه بود . یعنی بزرگ اندام بودن و کوچک نبودن.
اصلی ترین نکته کارتون همین بود که این دو تا می رفتن توی اتاق ظبقه بالایی فکر کنم یه جعبه بود یا شاید چیز دیگری ، هر چی می خواستن از توش در می اوردند ! همین بود که کارتون رو برای ما بچه ها شیرین کرده بود . بدون زحمت به هر چی می رسیدند![]()
می دونم که اظلاعات شدید کمه برای همین چند ماهی توی ذهنم بود ولی هیچ وقت نپرسیدمش
سلام
یه کارتون پخش میشدکه یه خرس چمدونی داشت که تبدیل میشد به وسایل نقلیه ، کسی یادش هست ؟
ببینید یه فیلم بود تلویزیون چند بار نشون داده یه پسر و دخترن خواهر برادرن مامان باباشون میرن بیرون یه دختره مواظبشونه.اینا میرن و از تو زیرزمین یه بازی فکری پیدا میکنن.اینطوریه که دو تا سفینه کوچولون که یه راهی رو باید برن تاس ریختن نداره یه کوک داره کوک میکنن یه دکمه ای رو میزنن سفینه ها یکم میرن جلو.بعد یه کار میده بیرون.رو کارته یه چیزی نوشته که یکهو اتفاق میوفته فکر کنم رو کارته نوشته بود باران شهاب سنگ بعد بارون شهاب سنگ میاد اینا میبینن خونهشون رفته تو فضا!یکم بعد هم یه فضانورده میاد پیششون که کمکشون میکنه.بعد هم یه موجودات فضایین که اگه جاییگرم باشه حمله میکنن اونجا اینا هم همه ی شوفاژ هارو میبندن تا اینجا یادمه فقط.
تریلر یک انیمیشن را توی یک دو سال اخیر دیدم که تنها چیزی که ازش یادم میاد، این هست که از آسمون غذاهای مختلف به زمین میباره که ظاهرا اولش برای مردم مطلوب هست اما ظاهرا در آینده دردسر ساز میشه.
کسی اسم این انیمیشن را میدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)