Azorbet راست میگه .
DJMD جان لینک رو اشتباه دادی ...
خوب دوستان امشب هستین بریم بازی کنیم ؟
من الآن با آیدیم آنلاین هستم .
هرکی هست به این آیدی PM بده :
oracle_eldorado
Azorbet راست میگه .
DJMD جان لینک رو اشتباه دادی ...
خوب دوستان امشب هستین بریم بازی کنیم ؟
من الآن با آیدیم آنلاین هستم .
هرکی هست به این آیدی PM بده :
oracle_eldorado
این Ping چیه
چه جور باید کمش کنم
ممنون اگر توضیح بدین
دوست من Ping یعنی مقدار اطلاعاتی که در 1 ثانیه برای شما فرستاده میشه .
حالا چطوری کاهش بدی :
اگه Dial Up داری که باید به طور کلی بیخیالش بشی !
اگه ADSL داری که Ping پایینی داره .
اگه باز هم بالابود باید همه ی برنامه هایی که از اینترنت استفاده میکنند رو ببندی .
oracle ،فکر کنم داری اشتباه میکنی! آخه اگه اونی باشه که شما میگی پس پینگ بالاتر نشانه کیفیت بیشتره،که اینطور نیست. پینگ یعنی زمان پاسخگویی.یعنی مقدار زمانی که طول میکشه یه پکت ارسال و دریافت بشه.برای کم کردنش هم به جز کارهای بالا، باید سعی کنی سروری رو که انتخاب میکنی به کشورمون نزدیک تر باشه.مثلا من با سرور های آمریکا بهترین پینگی که تا حالا گرفتم 420 بوده در حالی که با سرور های آلمانی تا 150 هم اومده.
یه سوال هم داشتم.من ویندوزم رو عوض کردم،وقتی بازی رو اجرا کردم به محض اینکه بازی بالا اومد نوشت که profile ت خرابه و باید ریست بشه، یعنی شده بعدش هم هیچی دیگه کل درجه و هرچی که گرفته بودم پرید.نمیشه کاریش کرد؟
نه عزیز مطمئنم ! پس چرا هی میگن Ping پایین ؟!oracle ،فکر کنم داری اشتباه میکنی! آخه اگه اونی باشه که شما میگی پس پینگ بالاتر نشانه کیفیت بیشتره،که اینطور نیست. پینگ یعنی زمان پاسخگویی.یعنی مقدار زمانی که طول میکشه یه پکت ارسال و دریافت بشه.برای کم کردنش هم به جز کارهای بالا، باید سعی کنی سروری رو که انتخاب میکنی به کشورمون نزدیک تر باشه.مثلا من با سرور های آمریکا بهترین پینگی که تا حالا گرفتم 420 بوده در حالی که با سرور های آلمانی تا 150 هم اومده.
یه سوال هم داشتم.من ویندوزم رو عوض کردم،وقتی بازی رو اجرا کردم به محض اینکه بازی بالا اومد نوشت که profile ت خرابه و باید ریست بشه، یعنی شده بعدش هم هیچی دیگه کل درجه و هرچی که گرفته بودم پرید.نمیشه کاریش کرد؟
در مورد سیوت هم فکر نکنم بشه کاریش کرد .
چون سیستمت Restore نمیشه دیگه .
پس دوست من شما مشکلی ندارید .
فقط باید به یه سرورهایی وارد بشین که Ping پایینی دارند .
در قسمت لیست سرورها آخرین گزینه سمت راست یه عدد نوشته .
ببین کدومشون از همه کمتره .
یه بار دیگه نوشته منو بخون.منم منظورم همینه.
پینگ کمتر و پایین=خوب
پینگ بیشتر و بالا=بد
![]()
Last edited by azorbet; 04-03-2008 at 09:06.
اقا نمیشه با Hamachi بازی کرد
؟؟
فکر نکنم چون Latency خیلی میره بالا .
مگه اینکه 1 به 1 بازی کنی که اصلا حال نمیده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)