تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 306 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سپاس از اطلاع رسانی شما دوست عزیز
    میشه لینک دانلود نسخه رایگانش رو برامون بذاری؟
    Avira Antivir Persoanl Edition - Free 8.1.00.331

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم یک سکرین شات از نسخه Personal Premium

مرسي

ببينم اين نسخه كلاسيك مگه فقط رايگان نيست؟؟الان نسخه هاي ديگه اي كه تو سايت هست اگر رايگان باشند كه از كلاسيك بهتر است و منطقي تر است اونها را دانلود كنيم

ضمنا اين كه نوشته Avira AntiVir PersonalEdition Classic 7.06.00.270
    7 است 8 نيست
    فقط نسخه Avira Antivir Personal Edition رایگان است و نسخه های دیگه پولی هستند. اما با توجه به تبلیغاتی که هر کمپانی برای
    محصولاتشون میکنند کمپانی Avira نیز هر چند وقت یک بار رگ کی های آزمایشی معمولا 3 ماهه و یا 6 ماهه و حتی در بعضی مواقع 1
    ساله را برای استفاده از نسخه های Premium و یا Security Suite در اختیار همگان قرار میدهد.

اما دریافت این رگ کی های آزمایشی و استفاده از محصولات پولی این کمپانی به معنی مجانی بودن این محصولات نیست و همانطور که
    گفتم تنها محصول مجانی این کمپانی که بدون هیچ محدودیت زمانی برای همیشه کار میکنند نسخه Personal Edition است.
    Last edited by zhina_gian; 14-04-2008 at 22:21.

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

اگر Personal Premium داراي كليد معتبر هست لطفا لينك دانلودش را بگذاريد

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر Personal Premium داراي كليد معتبر هست لطفا لينك دانلودش را بگذاريد
    شما اصلا پست هایی رو که من دادم رو خوندید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

Avira Antivir Persoanl Edition - Free 8.1.00.331

کد:
    این هم یک سکرین شات از نسخه Personal Premium

فقط نسخه Avira Antivir Personal Edition رایگان است و نسخه های دیگه پولی هستند. اما با توجه به تبلیغاتی که هر کمپانی برای
    محصولاتشون میکنند کمپانی Avira نیز هر چند وقت یک بار رگ کی های آزمایشی معمولا 3 ماهه و یا 6 ماهه و حتی در بعضی مواقع 1
    ساله را برای استفاده از نسخه های Premium و یا Security Suite در اختیار همگان قرار میدهد.

اما دریافت این رگ کی های آزمایشی و استفاده از محصولات پولی این کمپانی به معنی مجانی بودن این محصولات نیست و همانطور که
    گفتم تنها محصول مجانی این کمپانی که بدون هیچ محدودیت زمانی برای همیشه کار میکنند نسخه Personal Edition است.
    بی نهایت از اطلاعاتتون ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بی نهایت از اطلاعاتتون ممنونم
    خواهش میکنم دوست عزیز.

این هم لینک دانلود نسخه پرمیوم و پولی این آنتی ویروس برای کسانی که میخواهند از این نسخه استفاده کنند.
    لینک دریافت کلید معتبر در پست 139 وجود داره.

Avira Antivir Premium 8.1.00.331

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من نسخه personal classic ورژن 7 رو امروز نصب کردم، ولی هر بار میزنم آپ دیت بشه هیچ اتفاقی نمی افته، فکر می کنین علتش چی باشه؟
    این طور که تو support forum دیدم علتش مشغول بودن سرورها به خاطر انتشار نسخه 8 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان کلا نظرتون در مورد ان antivirus چی است ؟ چه میزان قابل اطمینان است ؟

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان کلا نظرتون در مورد ان antivirus چی است ؟ چه میزان قابل اطمینان است ؟
    با سلام
    البته بهترین مکان برای دیدن پاسخ این سوال تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها ست
    اگه اونجا رو ببینید در تست ها از نسخه پرمیوم این آنتی ویروس استفاده شده که مهمترین تفاوتش داشتن آنتی اسپای است نسبت به نسخه رایگانش و البته آپدیت سریعتر از سرور های پرمیوم
    اما این آنتی ویروس دارای یکی از برترین دیتا بیس ها ( اگه نخوام بگم برترین) ا ست - راستش تو دیتا بیس کسپر سکی خیلی معروفه اما گاهی تو تست ها شناسایی این آنتی ویروس با اختلاف کمی از کسپر هم بیشتر ه --
    پس اگه این آنتی ویروس به صورت مرتب آپدیت بشه بسیار قدرتمند ظاهر خواهد شد
    در این بین ایراداتی هم به این آنتی ویروس وارده -- البته نمی شه مطمئن بود اما به هر حال در بعضی از تست های نسبتا معتبر به این مساله اشاره شده-
    اولیش تشخیص اشتباه فایل های سالم به عنوان فایل آلوده در حالتی که تنظیم هوش مصنوعی روی حداکثر باشه که در صورتی که این تنظیم روی حالت میانه باشه این ایراد رو هم می توان منتفی دانست
    ایراد دیگه ای که به این آنتی ویروس وارده قابلیت دفاع از خودش است و در بعضی از تست ها - که خوب به طور قطع کامل نیستند - به این نتیجه رسیدن که این آنتی ویروس در این زمینه ضعیفه
    ((( بر اساس تجربه تا حدودی قابلیت دفاع از خود رو تو این انتی ویروس و بیت دفندر ضعیف دیدم - نصب این دو روی سیستم های سایت دانشگاه که در معرض آلودگی زیادی هستند گاهی این دو آنتی ویروس رو از کار می انداخت - البته اونجا کاربران از آنتی ویروس ها درست استفاده نمی کنند اما به شخصه معتقدم کسپرسکی در زمینه self protection یه سر و گردن بالاتاز بقیه است)))
    البته اضافه کنم این آنتی ویروس در زمینه مقابله با ویروس های چند ریختی و روت کیت ها جز بهترین هاست
    موفق باشید

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوستان
    من قصد دارم در ویندوز ایکس پى، از Avira Antivir بصورت غیرفعال در کنار گارد فعال کاسپرسکى استفاده کنم (قبلا تجربه مثبتى در زمینه ترکیب Avira Antivir با NOD32 داشتم)

حالا سوالى که برام پیش اومده اینه که آیا قدرت شناسایى و پاکسازى نسخه کلاسیک با پرمیوم فرق داره یا نه ؟

در ضمن میزان سازگارى Avira Antivir با بقیه برنامه هاى امنیتى چقدره؟

ممنون

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به دوستان
    من قصد دارم در ویندوز ایکس پى، از Avira Antivir بصورت غیرفعال در کنار گارد فعال کاسپرسکى استفاده کنم (قبلا تجربه مثبتى در زمینه ترکیب Avira Antivir با NOD32 داشتم)

حالا سوالى که برام پیش اومده اینه که آیا قدرت شناسایى و پاکسازى نسخه کلاسیک با پرمیوم فرق داره یا نه ؟

در ضمن میزان سازگارى Avira Antivir با بقیه برنامه هاى امنیتى چقدره؟

ممنون
    سلامی دوباره بر آقا مجید خودمون
    تو عکس زیر برتری های نسخه پرمیو م نسبت به نسخه های رایگان به وضوح مشخصه

معلومه که نسخه پرمیوم قابلیت شناسایی اسپای ور ها و ادورها رو داره س در این زمینه ها نسب به نسخه رایگان برتری داره ولی در مورد خود ویروس و ورم ها و... فرقی با هم ندارند.
    البته الان که امکلن استفاده 6 ماهه از نسخه پرمیومش به وجود اومده انتخاب بهتریه اما بعد از این مدت لایسنس این نسخه کیمیا می شه یا باید دست به جیب شد و یا از همون نسخه کلاسیکش استفاده کرد.
    در مورد سازگاریش با برنامه های امنیتی این برنامه ( منظورم نسخه 7 است . چون نسخه 8 رو هنوز تست نکردم اما بازم فکر نکنم سازگاریش کم شده باشه) جز سازگارترین هاست و اصلا کاری به کار هیچ برنامه دیگه ای نداره (البته اگه برنامه مخرب باشه حتما باهاش کار خواهد داشت)
    موفق باشی

11. این کاربر از Nine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •