دوست عزیز Solo-88 با حرفهای امید جان موافقم سعی کنید از دوربینتون برای مناظر استفاده کنید یا اگر هم از ماکرو خوشتون میاد از حشرات و ... عکسبرداری کنید نه از سوژه بی جان ...
دوست عزیز Solo-88 با حرفهای امید جان موافقم سعی کنید از دوربینتون برای مناظر استفاده کنید یا اگر هم از ماکرو خوشتون میاد از حشرات و ... عکسبرداری کنید نه از سوژه بی جان ...
سهیل عزیز
یکسری ترفند هایی در دنیای عکاسی هست که جزء خلاقیت خود عکاس است
این خلاقیت ها است که باعث بالاتر رفتن کیفیت ثبت می شه
بعضی از این خلاقیت ها را باید در حین ثبت عکس و بعضی از آنها را باید بعد از ثبت عکس استفاده کنید
مثلا کنتراست که بعد از ثبت هم می شه اضافه کرد
و.....
این هم عکس خودم در کلاردشت
کنن 900TI
سرعت شاتر 1/159
دیافراگم F 8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوست من ممنون ولی من 4 سال هست که عکاسی میکنم که 2 سال اخرش حرفه ای بوده,و اینو اضافه کنم
که من از w200 به اندازه ی d200 انتظار ندارم,اما خب دوربین و عکس طبق شرایط مختلف کارایی مختلفی دارن,و
بهتره عکس هایی که میزاریم دست کاری نشده باشه تا واقعا معلوم بشه چطوری و با چه شرایطی میشه
بیشترین کیفیت رو داشت.مثلا اگه همین عکس اخری رو دست کاری نمیکردی میشد دید تراز سفیدی رو
درست تنظیم کردی یا نه.
موفق باشی خوشتیپ!
من با حرف شما مخالفم
بهترین عکاسان دنیا هم بهترین عکس هایشان را ادیت می کن
چون بهترین دوربین ها و لنز ها هم کامل نیستن
در مورد اون بحثی که گفتین من عکاسی رو حرفه ای آموختم حرفی ندارم و خوشحالم
اما مهمتر از حرفه ای آموختن خلاقیت است که اصلا آموختنی نیست
خلاقیت آموختنی نیست و باید در وجود دنبالش بگردیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من تا کمی با شما و کمی هم با امید موافقم ...
درسته که ادیت زیادش بده ولی ما محیط رو نمیتونیم موقع عکاسی از نظر کنتراست و نور و .. به صورت دقیق بررسی کنیم پس کمی ادیت لازمه ...
کاملا موافقم ...خلاقیت آموختنی نیست و باید در وجود دنبالش بگردیم
یک عکاس معمولی میتونه بهترین عکس ها رو بگیره فقط کمی خلاقیت و ابزار خوب میخواد ..
موفق باشید ...
اينهم يك عكس از پسرم كه از فاصله دور گرفتم .
كانن
A720IS
![]()
با سلام خدمت همه دوستان عزیز علاقه مند به عکاسی چندتا هم عکس من واستون می زارم حتما نظرتون رو بفرمائید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا رضای گل ای کاش تک تک عکس ها رو می فرستادید تا بهتر بررسی کنیم
عکس شماره.....
1-کنتراست کم-کنترل نور ضعیف اما سوژه و دید خوب
2-سایه گوشه سمت راست پایین به کار لطمه زده اما سوژه خوبه
3-ثبت از نظر سوژه زیباست اما شارپنز کم است
4-این ثبت رو پسندیدم فقط کنتراست کمه
5-فوکوس خوب نیست -زاویه ای رو که انتخاب کردید به سوژه ضرر زده
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)