سلام
دوستان کسی میدونه که کنترلر فلش های توشیبا مدل u2m مال چه شرکتیه؟
سلام
دوستان کسی میدونه که کنترلر فلش های توشیبا مدل u2m مال چه شرکتیه؟
برای فلش Supertalent هم عالی جواب میده بازم تشکر
کمک...کمک
سلام من دو تا فلش مموری خراب دارم که هروقت به کامپیوترم میزنم وارد اون نمیشه و میگه اون رو فرمت کنید هر وقت که فرمت میکنم بازم وارد نمیشه و دوباره میگه که باید فرمت کنین.چه کا باید بکنم؟
دوستان من یه فلش دارم که یه گیگ هست.
الان هر چی فرمت می کنم سایز رو 1000 ترابایت نشون میده!!!!!
فقط هم با exfat فرمت میش و فرمت یگه ای نمیشه.خراب شده؟اگه خرابه درست میشه؟!![]()
با سلام من دو تا فلش مموری سوخته 4gig دارم که اصلا بالا نمیاد میشه کمک کنید![]()
سلام
شاید تا حالا درستش کرده باشی ولی خوب واسه بقیه می گم
اگر فلش رو بقیه دستگاه ها مثل پخش ماشین یا ریسیور و یا با کلیک راست و انتخاب گزینه open as portable فایل رو نشون می ده ویروسی شده
این ویروس فایل اصلی رو مخفی میکنه و یه فایل یک کیلو بایتی با پسوند .lnk درست می کنه
بهترین راه پاک کردن اون فایل ها از طریق ریسیور و یا فرمت از طریق ریسیور هست
سلام به دوستان عزیز.خسته نباشین.من این مشکلمو چندجای دیگه سایت هم گذاشتمولی جواب نگرفتم.من یه silicon touch850 8gigدارم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم میخاد فرمتش کنه ولی نمیتونه و میگه ویندوز نتوست فرمت کنه!ویندوز7.با هر فایل سیستمی هم میزنم نمیشه...ریسیور هم نمیتونه.تو کامنت پرامپ هم زدم فرمت ولی رو 0% میمونه.ولی وقتی میرم تو دیسک منیجمنت فلش رو 7.53GB RAW healthy-primary نشون میده.ببخشید خیلی توضیح دادم!!!اینو من چیکارش کنم؟
من یه فلش power silicon 4 GB دارم که تا همین دیشب عالی کار می کرد و من همیشه اونرو safe remove هم می کردم....امروز بعد از اتصال به کامپیوتر دیگه اونرو باز نمیکنه....پیغام میده که وصل شده و یه جورایی میشناستش اما وقتی روش کلیک می کنم این پیغامو میده:
please insert a disk into drive
با یه برنامه هم چک کردم اونم شناختش اما بازش نکرد...
چیکار کنم؟؟؟
یعنی سوخته؟؟؟
سلام
من یه فلش 16G خریدم که خرابه درواقع بهم انداختنفرمتش کردم به زور بازشم میکنه اما هیچی نمیشه توش ریخت میشه درستش کرد؟؟؟؟
بچه ها لطفا کمک کنید من هر فایلی که تو فلشم میریزم وقتی safe می کنم و دوباره به کامپیوتر وصل میکنم اطلاعات رو نشون نمیده چی کار کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)