سلام.
كارت گرافيك من NVIDIA geFource MX 4000 هست.
چگونه آنرا اوركلاك كنم؟ وقتي خواستم با نرمافزار ATI Tool، حداكثر دماي GPU را ببينم، يه 20 دقيقهاي طول كشيد ولي چيزي ننوشت.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.![]()
سلام.
كارت گرافيك من NVIDIA geFource MX 4000 هست.
چگونه آنرا اوركلاك كنم؟ وقتي خواستم با نرمافزار ATI Tool، حداكثر دماي GPU را ببينم، يه 20 دقيقهاي طول كشيد ولي چيزي ننوشت.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.![]()
بهترین کار برای شما اینه که با همون نرم افزار ntune که همراه داره اورکلاک کنید...
چي همراه داره؟
GPU شما سنسور حرارتی نداره و نمی تونید دما رو مانیتور کنید.
برای اورکلاک از RivaTuner استفاده کنید. nTune نسبت به حجمی که داره برای اورکلاک کارت گرافیک مناسب نیست.
خيلي ممنون.
باتوجه به اينكه ميفرماييد سنسور حرارتي نداره، پس يك راهنمايي ميكنيد من تا چه حد مجاز به اوركلاك هستم؟
باز هم ممنون.![]()
منظورت چیه خوب برای riva tuner هم سنسور نداره...این کارتش هم زیاد اور نمیشه.چرا ntune بده برای کارتی مثل MX4000 ؟
نه منظورم اين بود كه اگر ميشه، يك راهنمايي - حالا برحسب تجربه، فرمول و يا هر چيز ديگر كه هست - بكنيد كه من حدودا تا چقدر مجاز به اوركلاك هستم.
يعني ببخشيد همينجور كيلويي بگيد چقدر(منتها برحسب تجريه يا ...)
موفق باشيد.![]()
اینکه چقدر اورکلاک مجازه رو فقط کسی می تونه بگه که تجربه اورکلاک این کارت گرافیک رو داشته باشه.
اینکه می گم سنسور حرارتی نداره یعنی نمیشه دما رو مانیتور کرد، ربطی هم به nTune و RivaTuner و ... نداره.
کلا nTune نرم افزار مناسبی برای اورکلاک کارت گرافیک یا CPU نیست. هم حجم سنگینی داره و هم کلی Process بی خود به سیستم اضافه می کنه. RivaTuner خیلی راحت تر و ساده تر همون کار رو به شکل بهتری انجام میده.
سلام
دوستان یه سوالی هست که خیلی وقته توی مخ من هست و هنوز هم به جوابش نرسیدم ممنون میشم یکی راهنمایی کنه!!
سوال من اینه:
چه جوری باید بفهمیم که مموری کارت رو باید تا چه حدی اور کنیم یه جوری که به مموری های کارت فشار نیاد و اسیب بهشون وارد نشه در مدت طولانی؟
دوستان من این نرم افزار را نصب کردم ولی به 30 دقیقه هم رسید و چیزی معلوم نشد میشه راهنمائی کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)