من همه این کارا رو کردم اما بعد از یه مدت دوباره مثل اولش شد![]()
من همه این کارا رو کردم اما بعد از یه مدت دوباره مثل اولش شد![]()
سلام.من وقتي بازي رو نصبيدم نه مشكل مدت طولاني نصب داشت نه مشكل صدا.خيلي روون اجرا مي شه.
آره منم نصب کردم الانم پلی میکنم بعضی وقتا
هیچ مشکلی نداره !![]()
واسه منم هیچ مشکلی نداره
راحت اجرا میشه!!!![]()
مشکل صدا درست شداما من الان 50% بازی رو بردم رسیدم به اون مرحله که باید به یه دکتر سیاهپوست بری به یک آزمایشگاه وبعد از اون دوباره برش گردونی اما وقتی بر میگردم بازی متوقف میشه ودیگه حرکت نمی تونی بکنی لطفا کمک... کمک...
![]()
سلام
خیلی ممنونم از دوستان که راهنمایی کردن
مشکل صدا حل شد ممنونم
واقعا این بازی یه جاهایی خیلی سخت و مقدار زیادی اعصاب خورد کن میشه ! من هنوز تمومش نکردم البته 2 3 تا ماموریت دیگه مونده تا بازی تموم بشه !
اصلا کلا این مدل بازی ها اعصاب خورد کردن تو خونشون هست ! من که یه آدم عصبی ...
ولی واقعا بازی رو خیلی خوب طراحی کردن ! تنوع مراحل خیلی خوبه و خسته کننده نیستش بازی . تعداد Upgrade ها خیلی زیاده که به بهتر شدن بازی خیلی کمک کرده !
شما هرچی جلوتر میری قوی تر میشی و این به جذابیت بازی اضافه میکنه و باعث میشه انگیزتون برای ادامه ی بازی بیشتر بشه !
ترجیحا برای کسانی که میخواند این بازی رو بخرند توصیه میکنم که نسخه سه دی وی دی رو بگیرند که یه سره نصب میشه وهیچ کدوم از این مشکلات رو نداره...بعضی از نسخه هاس دو دی وی دی این مشکلاتی رو که توی پستهای قبلی گفته شده دارند...
خیلی بازیه خفنیه
ادم رو جو گیر میکنه .
ای کاش یکی مثل این میومد تو ایران و بسی..ج رو قتل عام می کرد :ی
به نظرم بازیی رو دستش نیست!
.............
راستی به نظر شما بازی از لحاظ داستانی قوی هست؟
Last edited by pejmangame; 24-06-2009 at 10:48. دليل: nothing
به نظر من Prototype از لحاظ گرافیک و گیم پلی و داستان و صداگذاری از خیلی از بازی های فعلی موجود در بازار ضعیف تره!
Last edited by sina1100; 24-06-2009 at 11:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)