چه کار میکنه ؟حتما راه رو هم میدونید ... استفاده از هات کی : ویندوز key و U
که باید این دکمه ها رو بزنیم ؟
وقتی ویندوز داره لود میشه؟
چه کار میکنه ؟حتما راه رو هم میدونید ... استفاده از هات کی : ویندوز key و U
که باید این دکمه ها رو بزنیم ؟
وقتی ویندوز داره لود میشه؟
سلام به همه دوستای گلم .
ببینید دوستان شماها نمی دونم چرا همه چیز را به هم قاطی می کنید می ره .
هر کی داره یه سازی برا خودش می زنه .( البته بزرگای مجلس این بی ادبی منا می بخشن .)
اگه واقعا دوست دارید یه چیزی یاد بگیریم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم پس بیایین از روی اصول وارد بشیم .
دونه دونه و با صبر و حوصله .
هنوز ما توی رد کردن پسوورد syskey موندیم . اونوقت رفتیم سر این که سی دی رام نداره و ....
اگه قرار به گذاشتن سخت ترین محدودیت ها هستش به قول دوست عزیز و نازنینم djsystem پس با این حساب باید مادربورد و رم و سی پی یو هم برداشته بشه .
SR72 جان دوست عزیز و نازنین من نمی گم این گونه محدودیت ها اصلا وجود ندارند ولی نیازی نیست ما این همه تبحر داشته باشیم که همه این محدودیت ها را رد کنیم . ما همین که بتونیم محدودیت های نرم افزاری را رد کنیم کلی هنر کردیم . چون کار هر کسی نیست .
من می گم بیایین هنوز محدودیت های نرم افزاری را رد کنیم تا بعد بریم سراغ محدودیت های سخت افزاری .
یعنی مشکلات را یکی یکی رد کنیم .
اگه بخواهیم با مسائل این گونه برخورد کنیم فقط داریم وقت تلف می کنیم .
من خیلی دوست دارم توی این گونه بحث ها شرکت کنم اما اگه این طوری باشه فایده ای نداره . یعنی به جای ارائه راه حل همش محدودیت ارائه بدیم .
اگه کوچکترین چیزی هم به ذهنتون می رسه بگید تا همه روش فکر کنیم .
همگی موفق و پیروز باشید .
Last edited by mahdi7610; 05-02-2008 at 18:52.
این دقیقا حرف منم هستسلام به همه دوستای گلم .
ببینید دوستان شماها نمی دونم چرا همه چیز را به هم قاطی می کنید می ره .
هر کی داره یه سازی برا خودش می زنه .( البته بزرگای مجلس این بی ادبی منا می بخشن .)
اگه واقعا دوست دارید یه چیزی یاد بگیریم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم پس بیایین از روی اصول وارد بشیم .
دونه دونه و با صبر و حوصله .
هنوز ما توی رد کردن پسوورد syskey موندیم . اونوقت رفتیم سر این که سی دی رام نداره و ....
اگه قرار به گذاشتن سخت ترین محدودیت ها هستش به قول دوست عزیز و نازنینم djsystem پس با این حساب باید مادربورد و رم و سی پی یو هم برداشته بشه .
SR72 جان دوست عزیز و نازنین من نمی گم این گونه محدودیت ها اصلا وجود ندارند ولی نیازی نیست ما این همه تبحر داشته باشیم که همه این محدودیت ها را رد کنیم . ما همین که بتونیم محدودیت های نرم افزاری را رد کنیم کلی هنر کردیم . چون کار هر کسی نیست .
من می گم بیایین هنوز محدودیت های نرم افزاری را رد کنیم تا بعد بریم سراغ محدودیت های سخت افزاری .
یعنی مشکلات را یکی یکی رد کنیم .
اگه بخواهیم با مسائل این گونه برخورد کنیم فقط داریم وقت تلف می کنیم .
من خیلی دوست دارم توی این گونه بحث ها شرکت کنم اما اگه این طوری باشه فایده ای نداره . یعنی به جای ارائه راه حل همش محدودیت ارائه بدیم .
اگه کوچکترین چیزی هم به ذهنتون می رسه بگید تا همه روش فکر کنیم .
همگی موفق و پیروز باشید
دوستان ما داریم بدتر همدیگر رو گیج میکنیم و از این شاخه به اون شاخه می پریم
اول راجع به این حرف بزنیم که سیستم همه چی داره اول pass اون رو بدست بیاریم بعد تا بقیش
الان مشکل فقط پسورد bios هست پس بهتره راجع به اون صحبت کنیم
خوب پس یکی بگه اولین کار چیه
یه محدودیت بگه تا راهش رو بگیم
خوبه ؟
ماشا...winxp گلخوب پس یکی بگه اولین کار چیه
یه محدودیت بگه تا راهش رو بگیم
خوبه ؟
من میگم
اول راجع به این حرف بزنیم که سیستم همه چی داره اول pass اون رو بدست بیاریم بعد تا بقیش
الان مشکل فقط پسورد bios هست پس بهتره راجع به اون صحبت کنیم
چه بحث جالبيه پست زدم مشترك شم.
در ضمن ادامه بديد!منم چند تا ايده دارم ولي براي اينكه به قول دوستمون تاپيك شاخه به شاخه نشه فعلا فقط شنونده هستم!
شوخی میکنی djsys جان ؟
یعنی نمیدونستی ؟
آره ... زمان لود ویندوز چند بار این رو بزنید ...
از منوی باز شده یه لینک میاد که میتونید روش کلیک کنید ..
و پس از باز شدن اینترنت اکسپلورر ... در نوار آدرس بزنید :
d:\
یا desktop
یا control panel
ولی من هنوز شک دارم که شما ما رو گذاشتی سر کار.....![]()
حرفت کاملا درسته ..ok
(ولی خداییش اینا رو هم در نظر بگیریم)
آره ... درسته ...
من یه راه سخت افزاری برای رد کردن این pass میگم ...
با یکبار برداشتن و زدن جای باتری بایس ...
چون در زمان خاموشی کامپیوتر ... تمام اطلاعات بایوس از منبع تغذیه ی اون یعنی باتریش protect میشه ...!
همه هم اینو میدونید ...
پس این راه سریعترین و راحت ترینه ..!![]()
سلام عزیزان
پس شد انواع راههای عبور از بایوس
یکیشو که دوست خوبمون گفتن
من هم دو تا اضافش میکنم
1-روی مادربردهای فکر کنم پنتیوم 4 به بعد یه جامپر هستش به نام clear cmos که اگه اون رو در بیاریم و روی 2 شاخه ی دیگخ نصبش کنیم بعد از 5 دقیقه پسوورد ریست میشه
این جامپر در اکثر جاها بغل سیمهای اتصال پاور هستش که به مادر برد وصل میکنیم
2-کرک کردن که میتونیم با دیدن نوع bios اون رو کرک کنیم به وسیله ی پسوورد مادر
![]()
راه های manully رو بگید ...
راه دوم رو میشه یکم بیشتر توضیح بدید winxp گل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)