کیفیتش اره............کیفیت صدا
نه......... گوشی میخری نه ، ظبط صوت.............!!!بلندیش
کیفیتش اره............کیفیت صدا
نه......... گوشی میخری نه ، ظبط صوت.............!!!بلندیش
با سلام به تمام متخصیصن وتکنسین ها شمارا به یک تورنمت هوش دعوت میکنم سایتهای دیگه که نتونستند کمک کنند دو هفته اس یه u700 خریدم حروف فارسی در مسیجها مربع مربع نشان میداد دادم فارسی ساز نصب کردند نمیدانم ایا بعد از این کار بود که هر وقت یه شماره جدید در دفترچه تلفن سیو میکنم گوشی ریست میشه دو بار فلش کردم باز فایده نداشت حتی مستر ریست کردم و بدون مموری هم تست کردم ( وحتی سیم کارت عوض کردم )افاقه نکرد ضربه هم نخورده دیگه درموندم پیشاپیش ممنونم
سلا م دوست عزیز
کی ..............؟!؟! کجا.............؟!؟!؟ گوشی های سامسونگ فارسی ساز ندارن...........!!فارسی ساز
شما میشه بگی ، فریمورت چیه............. خود شما فلش کردی یا بیرون...........؟!؟!؟هر وقت یه شماره جدید در دفترچه تلفن سیو میکنم گوشی ریست میشه دو بار فلش کردم باز فایده نداشت
با این ، همه موافقم........... ولی به نظرم میاد ، گوشی هر جا دادی ؛ مشکلت از اونجا باشه....... مگر خودت کاراش رو انجام داده باشی...........!!!فکر کنم بری پیش یه نمایندگی سامسونگ فلشش کنن راحت تری
من ، میگم منتظر نمون............ چون عثمان بت جواب داد..............!!منتظر جواب اساتید باش.
رضا جان
خجالتمون نده
همه میدونن که تو یو 700 استاد شمایید هر چند که تو مسایل دیگه هم استادی ولی این دیگه تخصصی شماست
سلام من هم به جمعتون پیوستم
دیروز کلی با گوشی ور رفتم تا یه دیکشنری و یک بازی نصب کنم
چند تا نکته هنگام نصب برا اونا که که نتونستن برنامه نصب کنند شایدم ربط نداشته باشه
1- فایل jar و jad رو با هم بریزید تو مسیر یعنی برنامه هایی که با jad هستنند راحتر add میشن
2-فایل رو re name نکنید و سورس اصلی رو بریزید(اسم اصلی)
3-من باbitpim-1.0.4-setup.exe برنامه ها رو ریختم
نکته بعضی فایل ها add کردم اصلا نیاورد بعضی ها اورد اما اجرا نکرد
راستی ایمیل وپس کانتر چی بود
یه پشنهاد اون برنامه هایی رو که تو u700نصب کردیم به اشتراک بزاریم تا بقیه هم نصب کنند اگه پایه هستید من حدود 9 برنامه از جله یه دیکشنری موبایل وب کم و... دارم بگید تا بزارم
امتحان کنید به من هم خبر بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام...10 روز می شه که u700 نقرهای واسه مادر خریدم. با گارانتی ما یکروتل....
امروز می خواستیم فیلم برداری کنیم متوجه شدم که 30 ثانیه فیلم برداری می کنه...خیلی کلنجار رفتم باهاش و تنها کاری که تونستم کنم این بود که کیفیت فیلم برداری رو بیارم پایین تا مدت فیلم برداری به حدود 1 دقیقه برسه......می خواستم از شما عزیزان بپرسم که گوشی ما درمدت زمان فیلم برداری مشکل داره یا کلا u700 این مشکل رو داره؟؟؟ اگه مشکل از گوشی ماست لطفا کمکم کنید که چیکار کنم........
ممنون ومتشکر![]()
من فکر کنم تو تنظیمات گوشی در قسمت فیلمبرداری گذاشتی روی فیلمبرداری برای Video Call چون من هم این مشکل رو روی P850 داشتم و گزینه limited... رو انتخاب کرده بودم در کل ایراد فکر کنم از تنظیماتته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)