بجز در مواقع پيك مصرف و يا قطع فيبر نوري كه سرعت تعيين شده در قراردادتان را ارائه خواهند داد در مواقع عادي هيچ تفاوتي ندارند !
بجز در مواقع پيك مصرف و يا قطع فيبر نوري كه سرعت تعيين شده در قراردادتان را ارائه خواهند داد در مواقع عادي هيچ تفاوتي ندارند !
سلام
چی چی رو وصل کردن؟؟؟ همچنان داریم سماق می مکیم. امروز دیگه کلی با همه دعوا کردم آخر سر مدیر عامل شرکت گفت ما فقط نماینده فروشیم. همین و بس!!!
شرکتشون شده بنداز در رو!!!
منظورتون دقيقا كدوم شركت هست؟
اگر منظورتون سابين هست ، پس اينكه مدير عامل سابين ادعا مي كرد تجهيزات مورد نياز سفارش داده شده از چين، هم اكنون چند روزيست كه در مركز مخابراتي صابري نصب شده و مشكل مشتركين اين مركز كه مدت طولاني در نوبت واگذاري بودند رفع شده، بر چه اساس بود؟
Last edited by Nevissande; 10-03-2008 at 05:23.
با سلام خدمت شما دوستان عزیز !
برای مبلغ های روی سایت گلدنت آخرین مبلغ برای هر پلن ، قیمت نا مهدود هستند ! شرکت Net Speed که نماینده آسیاتک هستن ، Reseller ما هستند ! مرکز صابری هم سرویس میدیم اما فعلا پورت خالی نداریم !
برای خطوط فیبر نوری اولویت راه اندازی داریم !
قیمت خطوط فیبر !
سرویس 128 محدودیت 10 گیگ قیمت پایه 28750 با 6 درصد مالیات 30475
سرویس 256 محدودیت 20 گیگ قیمت پایه 48750 با 6 درصد مالیات 51675
سرویس 384 محدودیت 30 گیگ قیمت پایه 77500 با 6 درصد مالیات 82150
سرویس 512 محدودیت 40 گیگ قیمت پایه 113400 با 6 درصد مالیات 120204
هزینه راه اندازی 20000 تومان !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من نمی دونم بر پایه چی بود. فقط می دونم که همین الان اینترنت من وصل شد. این شرکت به عنوان آخرین تیر ترکش در الاف کردن یوزر ها پیک رو بعد از 2.15 وقیقه فرستاد. این اولین پست من با ADSL شرکت سابین می باشد. خدا رو شکر ما هم به ADSL دار ها پیوستیم.
به به! تبريك ميگم![]()
دوستان من دنبال یک شرکت خوب که برای وصل کردن زیاد اذیت نکنه و محدودیت حجمی هم نداشته باشه میگردم چی پیشنهاد میدین
در ضمن صبانت شنیدم از ساعت 3 شب تا 8 صبح دانلود رایگان میده بدون محدودیت میشه کسای که استفاده میکنن بگن سرعتش چنده و چقدر توی این زمان میشه دانلود داشت
توی شرکتهای که محدودیت ندارن هسا رو دیدم که فکر مثل اینکه قیمتش از بقیه مناسب تره نظرتون در مورد این شرکت چیه کیفیتش خوبه اصلا کسی استفاده میکنه یا نه
انم آدرسشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بلاخره خط ما هم وصل شد شکر خدا.
صبانت بهتر از همه درسته دیر و زود داره اما سوخت و ساز نداره .همین هفته پیش بود که به من زنگ زدن گفتن خط وصل شده اما به خاطر اشتباهی بیشتر فیوزهای خطوط صابری سوخته بود .
و از هفته پیش تا پریروز ( یکشنبه) 3 بار از پشتیبانی صبانت و 2 بار هم از خود سابین زنگ زدن تا مطمئن بشن خط وصل شده و مشکلی نداره.
هسا معلوم نیست نمایندگی کدام شرکت است.جزو اولین شرکتهایی بود که اینترنت هوشمند را در مشهد آورد. اما قیمت باباش رو میگرفت من یک هفته از این سرویس استفاده کردم تا 3 دوره روی قبض مبلغ اینترتن هوشمند می امد.
بازم خوبه مركز صابري ها كارشون راه افتاد
15 خردادي ها كه ماه هاست تو نوبت واگذاري پورت اند ولي گويا تا اواخر فروردين هم قرار نيست اتفاقي بيافته.
كاش ما هم اينجا مثل شما يكم به زمين و زمان بد و بيراه مي گفتيم تا اون محموله اي كه از چين اومده بود رو مي آوردند مركز 15 خرداد![]()
با سلام
من از صبا نت سرویس گرفتم .الان تو شش ماهه سوم هستم ،نسبت به قبل سرعتش یکم کم شده ولی از لحاظ قعطی خیلی عالی شده ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)