تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 16 از 551 اولاول ... 61213141516171819202666116516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

يك سوال ديگه
    من با اينترنت 64 سابين در ساعات مختلف سرعتي بين 10 تا 50 كيلو براي دنلود دارم (به جز ساعاتت رايگانش)
    مي خوام ببينم اگه 128 بگيرم سرعت دانلودم چقدر افزايش پيدا مي كنه.
    بجز در مواقع پيك مصرف و يا قطع فيبر نوري كه سرعت تعيين شده در قراردادتان را ارائه خواهند داد در مواقع عادي هيچ تفاوتي ندارند !

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

7

دوستانيكه مركز مخابراتي صابري بودند، چي شد بالاخره؟
    وصل كردند؟

احتمالا وصل كردند كه هيچي نمي گيد

اگه استفاده مي كنيد بگيد چه جورياست؟ از صبا راضي هستيد؟ سرعتش چقدره؟
    سلام

چی چی رو وصل کردن؟؟؟ همچنان داریم سماق می مکیم. امروز دیگه کلی با همه دعوا کردم آخر سر مدیر عامل شرکت گفت ما فقط نماینده فروشیم. همین و بس!!!

شرکتشون شده بنداز در رو!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام

چی چی رو وصل کردن؟؟؟ همچنان داریم سماق می مکیم. امروز دیگه کلی با همه دعوا کردم آخر سر مدیر عامل شرکت گفت ما فقط نماینده فروشیم. همین و بس!!!

شرکتشون شده بنداز در رو!!!
    منظورتون دقيقا كدوم شركت هست؟
    اگر منظورتون سابين هست ، پس اينكه مدير عامل سابين ادعا مي كرد تجهيزات مورد نياز سفارش داده شده از چين، هم اكنون چند روزيست كه در مركز مخابراتي صابري نصب شده و مشكل مشتركين اين مركز كه مدت طولاني در نوبت واگذاري بودند رفع شده، بر چه اساس بود؟
    Last edited by Nevissande; 10-03-2008 at 05:23.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

13

با سلام خدمت شما دوستان عزیز !

برای مبلغ های روی سایت گلدنت آخرین مبلغ برای هر پلن ، قیمت نا مهدود هستند ! شرکت Net Speed که نماینده آسیاتک هستن ، Reseller ما هستند ! مرکز صابری هم سرویس میدیم اما فعلا پورت خالی نداریم !
    برای خطوط فیبر نوری اولویت راه اندازی داریم !

قیمت خطوط فیبر !

سرویس 128 محدودیت 10 گیگ قیمت پایه 28750 با 6 درصد مالیات 30475
    سرویس 256 محدودیت 20 گیگ قیمت پایه 48750 با 6 درصد مالیات 51675
    سرویس 384 محدودیت 30 گیگ قیمت پایه 77500 با 6 درصد مالیات 82150
    سرویس 512 محدودیت 40 گیگ قیمت پایه 113400 با 6 درصد مالیات 120204

هزینه راه اندازی 20000 تومان !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

منظورتون دقيقا كدوم شركت هست؟
    اگر منظورتون سابين هست ، پس اينكه مدير عامل سابين ادعا مي كرد تجهيزات مورد نياز سفارش داده شده از چين، هم اكنون چند روزيست كه در مركز مخابراتي صابري نصب شده و مشكل مشتركين اين مركز كه مدت طولاني در نوبت واگذاري بودند رفع شده، بر چه اساس بود؟
    سلام

من نمی دونم بر پایه چی بود. فقط می دونم که همین الان اینترنت من وصل شد. این شرکت به عنوان آخرین تیر ترکش در الاف کردن یوزر ها پیک رو بعد از 2.15 وقیقه فرستاد. این اولین پست من با ADSL شرکت سابین می باشد. خدا رو شکر ما هم به ADSL دار ها پیوستیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام

من نمی دونم بر پایه چی بود. فقط می دونم که همین الان اینترنت من وصل شد. این شرکت به عنوان آخرین تیر ترکش در الاف کردن یوزر ها پیک رو بعد از 2.15 وقیقه فرستاد. این اولین پست من با ADSL شرکت سابین می باشد. خدا رو شکر ما هم به ADSL دار ها پیوستیم.
    به به! تبريك ميگم

در آغاز فعالیت d2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من دنبال یک شرکت خوب که برای وصل کردن زیاد اذیت نکنه و محدودیت حجمی هم نداشته باشه میگردم چی پیشنهاد میدین

در ضمن صبانت شنیدم از ساعت 3 شب تا 8 صبح دانلود رایگان میده بدون محدودیت میشه کسای که استفاده میکنن بگن سرعتش چنده و چقدر توی این زمان میشه دانلود داشت

توی شرکتهای که محدودیت ندارن هسا رو دیدم که فکر مثل اینکه قیمتش از بقیه مناسب تره نظرتون در مورد این شرکت چیه کیفیتش خوبه اصلا کسی استفاده میکنه یا نه

انم آدرسشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان بلاخره خط ما هم وصل شد شکر خدا.

صبانت بهتر از همه درسته دیر و زود داره اما سوخت و ساز نداره .همین هفته پیش بود که به من زنگ زدن گفتن خط وصل شده اما به خاطر اشتباهی بیشتر فیوزهای خطوط صابری سوخته بود .

و از هفته پیش تا پریروز ( یکشنبه) 3 بار از پشتیبانی صبانت و 2 بار هم از خود سابین زنگ زدن تا مطمئن بشن خط وصل شده و مشکلی نداره.

هسا معلوم نیست نمایندگی کدام شرکت است.جزو اولین شرکتهایی بود که اینترنت هوشمند را در مشهد آورد. اما قیمت باباش رو میگرفت من یک هفته از این سرویس استفاده کردم تا 3 دوره روی قبض مبلغ اینترتن هوشمند می امد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان بلاخره خط ما هم وصل شد شکر خدا.

صبانت بهتر از همه درسته دیر و زود داره اما سوخت و ساز نداره .همین هفته پیش بود که به من زنگ زدن گفتن خط وصل شده اما به خاطر اشتباهی بیشتر فیوزهای خطوط صابری سوخته بود .

و از هفته پیش تا پریروز ( یکشنبه) 3 بار از پشتیبانی صبانت و 2 بار هم از خود سابین زنگ زدن تا مطمئن بشن خط وصل شده و مشکلی نداره.

هسا معلوم نیست نمایندگی کدام شرکت است.جزو اولین شرکتهایی بود که اینترنت هوشمند را در مشهد آورد. اما قیمت باباش رو میگرفت من یک هفته از این سرویس استفاده کردم تا 3 دوره روی قبض مبلغ اینترتن هوشمند می امد.
    بازم خوبه مركز صابري ها كارشون راه افتاد
    15 خردادي ها كه ماه هاست تو نوبت واگذاري پورت اند ولي گويا تا اواخر فروردين هم قرار نيست اتفاقي بيافته.
    كاش ما هم اينجا مثل شما يكم به زمين و زمان بد و بيراه مي گفتيم تا اون محموله اي كه از چين اومده بود رو مي آوردند مركز 15 خرداد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    من از صبا نت سرویس گرفتم .الان تو شش ماهه سوم هستم ،نسبت به قبل سرعتش یکم کم شده ولی از لحاظ قعطی خیلی عالی شده ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •