ببخشید
128 با محدودیت 5 گیگ در ماه یعنی چند مگ در ماه؟ به طور متوسط و با چه سرعت دانلودی؟
از نظر اقتصادی به نظر شما داتک بدون محدودیت بهتره یا صبانت یا شاتل ؟
(ولنجک 2240)
ببخشید
128 با محدودیت 5 گیگ در ماه یعنی چند مگ در ماه؟ به طور متوسط و با چه سرعت دانلودی؟
از نظر اقتصادی به نظر شما داتک بدون محدودیت بهتره یا صبانت یا شاتل ؟
(ولنجک 2240)
Last edited by vahid_civil; 18-01-2008 at 23:48.
دوست من در اون تاپیک جوابتون رو دادم.
چرا دو جا سوال میکنید.؟
یه سوال
اگه پول شارژ رو دیر بدیم واقعا خط رو از رانژه درمیارن؟ بعد از چند روز؟
کسی امتحان کرده؟
بعد از 48 ساعت
بستگی داره...
اگر زود تر از تاریخ اتمام سرویس پهنای باند شما تموم بشه نه خط از رانژه در نمیاد و تا تاریخ اتمام سرویس برای شارژ فرصت دارید.
اما اگر تاریخ سرویس به اتمام برسد بله بعد از 48 ساعت![]()
مودم صبا نت به بقیه شرکت ها هم میخوره؟
اگه بخایم شرکت رو عوض کنیم دوباره برای نصب باید بیان؟
آها مرسی
مودم ها که فرقی نمیکنن معمولا
مثلا من قبلا شاتل داشتم الان همون مودم روی صبا جواب میده
اگه تنظیمات رو بلد باشی نیازی نیست که بیان
سلام
دوست عزيز Šepehr من در كرج مي شينم الان از شبديز اكانت دارم و مي خوام برم از صبا نت اكانت بگيرم و نپرسيدم آيا براي عوض كردن شبكه هم بايد به آنها پول بدم يا نه آيا شما موقعي كه در شاتل اشتراك داشتيد و اومديد از جاي ديگه گرفتيد ازتون پول گرفتند يا نه چون من از شبديز اكانت گرفتم و مي خواستم برم از پارسان لاين اكانت بگيرم گفتند مبلغ 15000 بايد بهشون بابت تعويض يا انتقال از شبديز به پارسان لاين بدم مي خواستم بدونم آيا براي شما هم اين طوري است يا مي خواهن پول الكي بگيرند ، آيا اگه من بهشون نگم كه من قبلا از جاي ديگه اي اشتراك گرفتم بازم مي فهمند و ازم پول رو مي گيرند
Last edited by bijan.sh.ka; 19-01-2008 at 21:52. دليل: .
سیاستی که صبا داره اینه که تمام سرویسهاش ( 64،128،256،512 ) از نظر سرعتی مثل هم هست اما از ترافیک حجمی فرق میکنه .
این عمل برای مشترکینی که 64 و 128 میگیرن خوبه اما برای اونهایی که بیشتر می خوان بگیرند به صرفه نیست . این رو می تونید تو تنضیمات مودمتون ( 192.168.1.1 ) امتحان کنید هر سرویسی داشته باشید up میزنه 128 daown می زنه 512
یه چیزی رو من نفهمیدم
15 تومن رو شبدیز میخواست بگیره یا پارس انلاین؟
به هر حال شرکت مبدا حق گرفتن هیچ پول اضافه ای رو نداره یعنی وقتی ماه آخر رو استفاده کردی بهشون میگی دیگه نمیخوام و شما به خیر و اونا به سلامت!
شرکت مقصد هم باید طبق تعرفه معمولش بگیره و فرقی نباید بذاره بین کسی که تازه گرفته و کسی که قبلا داشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)