این آخرین ورژن این بازی هست؟ پنجش نیومده؟
به نظرتون ارزش خریدن و بازی کردن داره؟؟ من تاحلا تجربه بازی کردن این سری رو نداشتم.
یه توضیحی در مورد این بازی میدید؟؟ ترسناک و معماییه نه؟
مرسی
این آخرین ورژن این بازی هست؟ پنجش نیومده؟
به نظرتون ارزش خریدن و بازی کردن داره؟؟ من تاحلا تجربه بازی کردن این سری رو نداشتم.
یه توضیحی در مورد این بازی میدید؟؟ ترسناک و معماییه نه؟
مرسی
شماره 4 ام از یکی از بزرگترین بازی های تاریخ بازی های رایانه ای هست که تو سبک horror واقعا بی رقیبه
- اتمسفر سنگین
- موزیک سنگین
- گرافیک عالی
- داستان سنگین و خارق العاده
تنها بخشی از element های این Franchise هست
شماره 5 با اسم home coming هم اومده برای هر 3 پلتفرم
در کل به نظر من ( و سایت ها و منتقدین و امتیاز ها ) بهترین نسخه بازی silent hill 3 بود که سال 2003 برای pc و ps2 اومد
ترسناک هست هم به خاطر اتمسفرش
هم موزیکش
هم location ها هم enemy ها
معما هم داره ولی نه به اندازه شماره 1 و 3
من خریده بودمش اما همون اول توی اتاق گیر کرده بودم چون از گرافیکش خوشم نیومد پاکش کردم
گرافیکش نسبت به بازیهای الان چطوره(می ارزه بازیش کرد) چون من از اتاق جلوتر نرفتم
البته پنجشو بازی کردم فوق العاده بود
مرسیشماره 4 ام از یکی از بزرگترین بازی های تاریخ بازی های رایانه ای هست که تو سبک horror واقعا بی رقیبه
- اتمسفر سنگین
- موزیک سنگین
- گرافیک عالی
- داستان سنگین و خارق العاده
تنها بخشی از element های این Franchise هست
شماره 5 با اسم home coming هم اومده برای هر 3 پلتفرم
در کل به نظر من ( و سایت ها و منتقدین و امتیاز ها ) بهترین نسخه بازی silent hill 3 بود که سال 2003 برای pc و ps2 اومد
ترسناک هست هم به خاطر اتمسفرش
هم موزیکش
هم location ها هم enemy ها
معما هم داره ولی نه به اندازه شماره 1 و 3
پس با این اوصاف باید 3 و 4 و 5 رو بگیرم!فکر میکنم حسابی هنگ کنه!(مخم و کامپیوترم!)
والا من سخت ترین بازی که تا حالا کردم اساسینز کرید 2 بوده،به نظرتون IQ من میکشه بازی کنم اینو؟
میشه یه خورده از داستان بازی بگید تا من بفهمم جریان چیه؟
ممنون
در سایلنت هیل 4 آیین شیطانی والتر سولیوان برای رسیدن به اعمال خود 21 قربانی نیاز دارد که توسط آنها می تواند تشریفات به وقوع پیوستن اعمال شیطانی خود را بنا سازد. 10 قربانی ابتدا توسط جسم و روح واقعی والتر کشته می شوند و وقتی به نیمه می رسد والتر با قربانی کردن جسم خود یازدهمین قربانی را فدا میکند و روحی شیطانی و ابدی می یابد و به دنبال ادامه مقتولان تا پایان یافتن 21 قربانی لازمه آیینش می پردازد.
اینهم عکس سولیوان خدا بیامرز چقدر من با این بازی حال کردم یادش بخیر.
ما این وسط چکاره ایم؟قربانی یا قاتل؟
فکر میکنم از اون بازی هایی باشه که تو مرحله 2 گیر میکنم!
شما قربانی هستید عزیز...
حال چرا مرحله 2 گیر می کنی...
در ضمن این مدل بازی ها کلا یه مرحله هستند ..1/2 ندارند..که..![]()
وایییی چه خاطره ای از این بازی دارم، وقتی بازی میکنی میره تو حس بازی ، یادش بخیر از اون سوراخه به آیلین نگا میکردیم،
خیلی بازی توپی بود داستانش فوق العاده زیبا بود و غم انگیز، من هنوز هم از مردن او دختر که تو اول بازی باهم آشنا شده
بودیم ناراحتمولی آخرش خوب تموم شد ....
100 درصد تایید میشه
من این قدر توصیفات دوستان از بازی قشنگ بود که دیشب خریدمش
کلا به بازی های Horror علاقه ندارم ولی بازی بسیار زیباییه
Cynthia که اول بازی مرد واقعا بد جور منو تحت تاثیر قرار بود
خیلی وقت بود این طوری تحت تاثیر یه بازی قرار نگرفته بودم
نزدیک بود گریه کنم.اون آهنگ زیبایی که پخش می شد بد جور آدمو تحت تاثیر قرار می داد
Last edited by S.Y.K; 06-12-2009 at 21:48.
په پسر نصف عمرت رو برگردوندی مگه میشه این رو بازی نکنی .......
حالا نسخه های قبلیرو بازی کردی..؟
خب اینم اهنگ همونجایی که بد جوری تحت تاثیر گذار بود..عزیز...اون آهنگ زیبایی که پخش می شد بد جور آدمو تحت تاثیر قرار می داد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Layken; 07-12-2009 at 01:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)