تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 22 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 214

نام تاپيک: خريد mp3 player

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یه mp4 برا ضبط صدا سر کلاس که صفحه اش زیاد بزرگ نباشه.
    قیمت هم خوب باشه
    به ماشین وصل بشه.
    کیفیت توپ!
    مموری بخوره اما الان رو خودش حداقل 1 گیگ باشه.
    مدل بده

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه mp4 برا ضبط صدا سر کلاس که صفحه اش زیاد بزرگ نباشه.
    قیمت هم خوب باشه
    به ماشین وصل بشه.
    کیفیت توپ!
    مموری بخوره اما الان رو خودش حداقل 1 گیگ باشه.
    مدل بده
    حداکثر بودجه ات چقدره ؟ ... مدلهایی که مموری بخورن ، توی دامنه قیمت پایین (زیر 100 تومن) خیلی کیفیت بالایی ندارن ... مثل کارای زولتریکس ... اگه بتونی این قابلیت رو بی خیال بشی ، می تونی بری سراغ کارای با کیفیت تر ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا من هر چی گشتم creative zen vision M60 توی بازار پیدا نکردم فقط M30GB بود به نظر شما با توجه به اینکه واسه من داشتن ظرفیت بالا و کیفییت صوتی بالا و تصویر نسبتا خوب و داشتن سایز کوچک واسم ملاکه همین M30 را بخرم ؟ و یا اینکه منتظر محصولات جدید تابستانی CREATIVE بمونم(اینو یکی از فروشنده ها گفت!!)
    بودجه من حدودا 220 تومانه -
    من این zvm30 راچند بخرم خوبه
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی یک pmp پیدا کردم بنام aptech AP526 30GB به قیمت 270 کیفیت تصویری توپی داشت فرمت DVD را ساپورت میکرد فروشنده میگفت تا یکسال گارنتی تعویض داره!!!

Last edited by forest; 24-05-2008 at 23:02.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در رده دستگاه هایی که امکانات بالا/ظرفیت بالا دارن ، zen vision:m جزو بهترین انتخابهاست (شاید بهترین ، اگه قیمت روهم در نظر بگیریم) ... 30 گیگ حافظه زیاد و خوبی به نظر میاد و به نظرم کافی باشه ... شما اینو همین 220 یا 230 بخری خوبه ؛ چون قیمتش همینه ... حتما برو سراغ نمایندگی اش البته ...

aptch مارک معتبری نیست و توصیه نمیشه ...

ضمنا به هیچ وجه به حرف فروشنده گوش نکن ... چون اون فقط فروش جنس خودش و سود خودش واسه اش مهمه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض تشکر

در رده دستگاه هایی که امکانات بالا/ظرفیت بالا دارن ، zen vision:m جزو بهترین انتخابهاست (شاید بهترین ، اگه قیمت روهم در نظر بگیریم) ... 30 گیگ حافظه زیاد و خوبی به نظر میاد و به نظرم کافی باشه ... شما اینو همین 220 یا 230 بخری خوبه ؛ چون قیمتش همینه ... حتما برو سراغ نمایندگی اش البته ...

aptch مارک معتبری نیست و توصیه نمیشه ...

ضمنا به هیچ وجه به حرف فروشنده گوش نکن ... چون اون فقط فروش جنس خودش و سود خودش واسه اش مهمه ...
    تشکر اقا
    نمایندگی اش نداشت اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میگه 210 تومان چند جای دیگه هم حدودا همین را میگفتن تقلبی نیست که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی هنگام خرید zvm 30 باید به چه نکاتی توجه کنیم که اصل را از جعل باز شناسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نترس ... مدلهای رده بالا ، تقلبی ندارن ... zvm هم به همین ترتیب ... سعی کن حتما با گارانتی بخری ... (شما تهران نیستی ؟) ... و خب در هنگام تحویل هم یه سری چیزها هست مثل اینکه صفحه نمایش سالم باشه و هدفون و اینا ... (حالا نمی دونم توی تحویل پستی و اینا ، میشه این کارا رو کرد یا نه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا با گارانتی ایران بدر میده 208 تومان توی این سایت رایان سبا البته چون شهرستان هستم میگه 208 +6 پول بریز به حساب تا از طریق پست واست بفرستم به نظر شما من کار را بکنم؟
    اینو هم در نظر بگیرید جاهای دیگر اصلا zvm30 نداشتند من چه بکنم؟
    موفق باشید
    Last edited by forest; 27-05-2008 at 21:04.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سایت رایان صبا رو خیلی از دوستان استفاده کردن و مشکل خاصی نداشته ... بهرحال اینجاش دیگه به خودت مربوطه ... یعنی باید دو دو تا چارتا بکنی و ببینی که می خوای این کار رو انجام بدی یا نه ... والا از نظر ارزیدن که می ارزه ... گارانتی خوب و قیمت مناسبی داره ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اقای seymour من آخرش zen vision m 30 g گرفتم یه مشکلی است اکثر مواقع که موسیقی گوش میکنم یهو هنگ میکنه و دکمه هایش کار نمی کنند که مجبورم ریستش کنم که اونم بعضی مواقع جواب نمیده .بعضی مواقع هم با فشار همه دکمه ها با هم و اندک فشاری روی soft pad مشکل حل میشه به نظر شما مشکل سخت افزاری است و یا نرم افزازی؟
    در ضمن من هنگام دویدن و یا راه رفتن ازش دارم استفاده میکنم این هنگ کردن ها بیشتر رخ میده
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هنگ کردن دستگاه های mp3 player در حد یکی دوبار در هفته شاید طبیعی باشه ، اگه استفاده ازش زیاد باشه ... اینکه شما میگی با فشار روی دکمه ها مشکل حل میشه ، از دو جهت خبر خوشی نیست ؛ اول اینکه خب پدر اون صفحه کلیدش درمیاد و ثانیا اینکه احتمال مشکل سخت افزاری وجود داره ..

zvm جزو مدلهای هارد دار هستش و توصیه میشه که خیلی ضربه و تکون نخوره ... اینی که گفتی هم این رابطه رو نشون میده ... یعنی تکان باعث هنگ میشه که خب یه نتیجه طبیعیه ... مدلهای هارد دار نیاز به آرامش و سکون دارن ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •