آخرين ورژن 8.32 ميباشد. پس برو و گوشيت رو آپديت كن و حالش رو ببر.
آخرين ورژن 8.32 ميباشد. پس برو و گوشيت رو آپديت كن و حالش رو ببر.
سلام با معرفت..سلام.
اگه گوشی شما 5310 باشه با ارتقائ فریم ویر گوشی به طور اتوماتیک در زبان گوشی فارسی اضافه میشه وتمام حروف هم هست.
موفق باشید.![]()
حالا این فریم ویر ینی چی وچیه؟؟؟؟؟
وارتقاش چه شکلیه؟؟؟؟
سلام.
فريم وير يعني ميان افزار يا در واقعه بطور ساده ويندوز گوشي (البته اين فقط براي ساده كردن موضوعه)
در مورد ارتقا هم رجوع كنيد به اين تاپيك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد.![]()
بلي
آپديت كردم
با نسخه قبلي زياد فرق نداره
من می خوام روی گوشیم رمز بذارم اما وقتی وارد قسمت setting >> security >> change security code می شوم و و رمزم را وارد می کنم پیغام code error داده می شود
لطفا راهنمایی کنید چجوری روی گوشیم رمز بذارم
با تشکر فراوان
دوستان خواهش تو این کلوپ فعال باشید وجواب دوست ما رو هم بدید من که زیاد از این گوشی(چون جاواست) سر در نمیارم
زیرو سکتور عزیزم چند تا راه براش رفتم نشد شما خواهشا جواب دوست ما رو بدید اخه اینجا محل سوال و حل سوال هست..
با تشکر
اگه واسه اولین باره که میخوای رمز بذاری، احتمالاً یه سئوال ازت میپرسه که Old Password رو وارد کن و باید 0000 رو وارد کنی و یعد Password جدید رو میزنی.من می خوام روی گوشیم رمز بذارم اما وقتی وارد قسمت setting >> security >> change security code می شوم و و رمزم را وارد می کنم پیغام code error داده می شود
لطفا راهنمایی کنید چجوری روی گوشیم رمز بذارم
با تشکر فراوان
ممنون دوست عزیز
نه من قبلا برای گوشیم رمز گذاشته بودم اما حالا برای اینکه رمز جدیدو بذارم از من رمز قدیم را می خواد که متاسفانه اونو یادم نیست![]()
حالا باید چی کار کنم
فکر کنم راهی جز فلش نداشته باشی!ممنون دوست عزیز
نه من قبلا برای گوشیم رمز گذاشته بودم اما حالا برای اینکه رمز جدیدو بذارم از من رمز قدیم را می خواد که متاسفانه اونو یادم نیست
حالا باید چی کار کنم
ممنون رفیق
اره منم فکر کنم همینه چون بازم اینجور موردایی تو سیمبین بوده وراهش یا فلش بوده یایه کد همگانی که هون0000و1234 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)