تمام گوشيهاي سوني اريكسون هم هندزفريشون استريوست
تمام گوشيهاي سوني اريكسون هم هندزفريشون استريوست
عالی بودن دوست خوب (l O V A B عزیز)
ممنون
دوستان سلام
من 12 تا آهنگ دارم که همشون سه بعدی هستن حجم کلشون هم 63 مگ هست
ولی یه نکته هست
اونم اینه که اینا صدای معمولی نیستن
چطوری بگم یعنی مثل صدای سلمونی یا کبریت یا انفجار و غیره نیستن
بلکه همشون رو شخصی به نام نیکاس (nicos) زده و آهنگ ارکستر و اینجوری هستن
یعنی مثل آهنگ های یانی (yanni) و با این تفاوت که وقتی اونا رو میشنوین انقدر کیفیت خوبی دارن که تقریبا مثل اینه که همون لحظه توی سالن برگزاری نشستین و گروه داره آهنگ میزنه
خلاصه متفاوت با آهنگای دیگه هست و اگه با هندزفری دو تیکه معمولی گوش کنید متوجه میشید
اینم بگم که موسیقی پس زمینه همه اینها ویولن هست و آهنگای آرامش بخشی هستن
من که خیلی ازشون خوشم میاد و همیشه گوش میدم
اینا رو همه برای این گفتم که اگه خواستید بگید تا یکی یکی براتون آپلود کنم چون همون جور که گفتم حجمشون زیاده
دوستان سلام
خوب یکی رو به زور آپ کردم تا بعد
حجمش هم 4.20 مگا بایت هست
پیشنهاد می کنم حتما دان کنید ارزشش رو داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض تشکر فراوان
میخواستم عرض کنم که اینها غیر از آرایشگاه و کبریت و سشوار و صدای آن زن بقیه 3بعدی نیستند...
فایل آقای سیدی هم دانلود نشد ...
دوستان سلام
باقر خان
اولا میشه بگی چرا سه بعدی نیستن
شاید کیفیت بقیه به پای اونایی که گفتی نرسه ولی بازم اونا سه بعدی هستن منتها کمتر روشون کار شده
برای لینک منم والله نمیدونم چی شده مشکل از سایته وقتی که لینکو اینتر میکنی پسوند سایت از کام به آی آر تغییر میکنه
با دانلود منیجر دان کن اگه نداری هم یه سرچ کن توی گوگل بزن idm یکیشو دان کن و نصب کن حجمش هم زیاد نیست 2-3 مگ
دوستان سلام
اینم یکی دیگه حجمش هم 3.70 مگ هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی بقیه رو گوش میکنی اصلا احساس نمیکنی که توی اون فضای صدا هستی... فقط صدای هدفون مدام از گوش راست و چپ به همدیگه منتقل میشه و به صرف این که نمیشه گفت که صدا سه بعدی هست... صداهای سه بعدی یک تکنولوژی خاص هستند...
دوستان سلام
آره شاید این احساس به آدم دست نده ولی خوب روی اونا هم کار شده منتها نه به خوبی آرایشگاه
از این لحاظ فقط آرایشگاه تا حالا خوب بوده
صدای سه بعدی طوریه که قشنگ روی بلندگو ها پخش میشه که البته به خود بلندگو هم بستگی داره
صفحه ۱۴ همین تاپیک رو یه بار دیگه بخونین...مطالب خوبی توش هست که نشون میده که چرا هنوز هیچکدوم آرایشگاه نشده....این کمک میکنه که دوستانی که علاقمند هستن بتونن موثرتر جست و جو کنن و فایلهای بهتری رو پیدا کنن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)