تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 80 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 794

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر درباره Geforce 8800 GT 512MB & 256MB ا

داره خودمونی میشه paaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یه سوال دیگه داشتم: حداقل cpu برای کار با 8800GT به نظرتون چیه؟ یه + Athlon X2 4000 یا Intel E2160 کفایت میکنه؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز من کارتهای PCI E2 روی مادربوردهایی که PCI E 1 هستند هم جواب میده. تنها تفاوتشون روی پهنای باندشونه که فکر کنم مال 1 حدود 1.5 گیگ و مال 2 حدود 3 گیگ هستش. (طبق گفته بچه ها تو همین تاپیک.) حالا دیگه نمیدونم. رییس ویرجیل باید بیاد تا درست و دقیق راهنماییمون بکنه. من تو یکی 2 تا صفحه قبل نوع مادربوردم رو گفتم. آقا ویرجیل میخوره یا نه؟ (Giga K8N Sli )
    Last edited by yoosef_st; 29-11-2007 at 09:55. دليل: غلط املایی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من بحث این تاپیک رو از اول خوندم. خیلی حاشیه زدید. در مورد 8800GT باید بگم که با باس PCI-E 2.0 کار می کنند. در حالیکه مادربوردهای فعلی PCI-E 1.0a & 1.1 هستند. تو سایت ها و فروم های خارجی که می گشتم دیدم که این کارت با یکسری از مادربوردها یا اصلا کار نمیکنه یا کامپیوتر مرتب هنگ میکنه. لطفا اگه کسی 8800GT خرید و روی مادربوردش تست کرد، مدل مادربوردش رو هم بگه.
    روی نسخه های قبلی PCI-Express به طور کلی سازگاره و تفاوت Performance هم بین PCI-Express 2.0 و 1.1 وجود نداره.
    یه سوال دیگه داشتم: حداقل cpu برای کار با 8800GT به نظرتون چیه؟ یه + Athlon X2 4000 یا Intel E2160 کفایت میکنه؟
    به خصوص E2160 اگه یه مقدار اورکلاک بشه کاملا مناسب هست.
    من تو یکی 2 تا صفحه قبل نوع مادربوردم رو گفتم. آقا ویرجیل میخوره یا نه؟ (Giga K8N Sli )
    به گفته NVIDIA ، کارت 8800GT با نسخه های 1.1 و 1.0a سازگاری کامل داره. یعنی می تونید با خیال راحت استفاده کنید.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب رییس ویرجیل باز اومد.
    خب CPU من 939 3000+ هستش. باهاش که مشکلی نداره؟ اصلا چه ربطی به CPU داره؟
    همین الان هم به خود نمایندگی Inno3D زنگ زدم، گفت هنوز بار GTمون نرسیده. یکشنبه زنگ بزن قیمت بگیر. میگفت قیمتهاش هم کمتر از جاهای دیگس. بزارین تا 1 شنبه که قیمت گرفتم برای کساییکه خواستن آدرس و قیمت جفتشون رو میگم. (البته این یکی تو مینی سیتیه )

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب Cpu من 939 3000+ هستش. باهاش که مشکلی نداره؟ اصلا چه ربطی به Cpu داره؟
    اگه Cpu ضعیف باشه عملا کارت گرافیک نمی تونه با ماکزیمم توانش کار کنه.
    Cpu شما خوبه ولی باز هم به خاطر این Cpu ، با افت کارایی کارت کارت گرافیک مواجه خواهید شد.

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه Cpu ضعیف باشه عملا کارت گرافیک نمی تونه با ماکزیمم توانش کار کنه.
    Cpu شما خوبه ولی باز هم به خاطر این Cpu ، با افت کارایی کارت کارت گرافیک مواجه خواهید شد.
    ویرژیل جان درسته که cpu مهمه اما من فکر میکنم RAM تاثیرش خیلی بیشتره حداقل تو بازی ها اینطوریه شما بازی سنگین و با گرافیک crysisi رو اگه دیده باشی و ما به عنوان مثال ازش یاد کنیم من با دو cpu متفاوت تست کردم (intel 3000 2m و amd athlon x2 4400 64 bit ) زیاد فرقی نداشت اما به محض اینکه 1gig رم اضافه کردم به رم قبلی کاملا شرایط پردازش گرافیکی تغییر کرد حتی در تست 3dmark هم تاثیر چشمگیری داشت. به نظر من ram تاثیر زیاد تری در کارایی و سرعت gpu داره. ( بازم نظر شما محترمه دوست من..)

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز کسی می دونه که این مارک BFG یا EVGA به بازار می آِد......مردیم بس صبر کردیـــــــــم

راستی قیمت جهانی این کارت ها در حال حاضر چقدره.......

]http://i19.tinypic.com/837659i.jpg]

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ویرژیل جان درسته که cpu مهمه اما من فکر میکنم RAM تاثیرش خیلی بیشتره حداقل تو بازی ها اینطوریه شما بازی سنگین و با گرافیک crysisi رو اگه دیده باشی و ما به عنوان مثال ازش یاد کنیم من با دو cpu متفاوت تست کردم (intel 3000 2m و amd athlon x2 4400 64 bit ) زیاد فرقی نداشت اما به محض اینکه 1gig رم اضافه کردم به رم قبلی کاملا شرایط پردازش گرافیکی تغییر کرد حتی در تست 3dmark هم تاثیر چشمگیری داشت. به نظر من ram تاثیر زیاد تری در کارایی و سرعت gpu داره. ( بازم نظر شما محترمه دوست من..)
    با این مسئله که رم تاثیر بیشتری نسبت به CPU داره خیلی موافق نیستم. نمیشه گفت تاثیر کدوم بیشتره. در شرایط مختلف فرق میکنه. مثلا اگه الان رم رو به چهار گیگابایت افزایش بدید نسبت به اینکه از یک CPU چهار هسته ای استفاده کنید، کارایی پایینتری خواهید داشت. در حالتی که شما تست کردید مسلما رم تاثیر بیشتری داشته.
    یه نکته دیگه : سوال ها درباره CPU بود نه Ram !

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نسخه 256 هم ریلیز شده ویرژیل جان. ایکس اف ایکس. راستی قیمت 256 اصلا نمیارزه(البته برای ایکس اف ایکس برای بقیه نمیدونم) کی میره 256 با این قیمت بخره.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نسخه 256 هم ریلیز شده ویرژیل جان. ایکس اف ایکس. راستی قیمت 256 اصلا نمیارزه(البته برای ایکس اف ایکس برای بقیه نمیدونم) کی میره 256 با این قیمت بخره.
    XFX یه تعداد خیلی محدود رو به بازار فرستاد که با مخالفت NVIDIA مواجه شد. NVIDIA هنوز رسما 8800GT 256MB رو به بازار عرضه نکرده. تست هایی که سایت ها می گیرند از روی ES هایی است که براشون فرستاده می شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •