مال منم با Flash Get از یه سرور خوب حدود 25 تا 27 میگیره .. ولی با دانلودر خود IE7 هر فایل رو با سرعت 10 کیلوبایت دانلود می کنه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مال منم با Flash Get از یه سرور خوب حدود 25 تا 27 میگیره .. ولی با دانلودر خود IE7 هر فایل رو با سرعت 10 کیلوبایت دانلود می کنه.
dsl جان دمت گرم حسابی با جواب های کاملت مارو شرمنده کردی...
ان شاالله که سال نو سالی پر بار برات باشه
..فقط یه موضوعی می مونه قبل از اینکه برم و فرم اشتراک adsl رو پر کنم...من چون در حال حاظر مشغول تحصیل هستم یه زمان های خاصی به اینترنت پر سرعت نیاز دارم چون بقیه سال زیاد نمی رم اینترنت یعنی اینکه مثلا فقط سه ماه تابستون و یک ماه بهار ...اتفاقا این 4 ماه رو حسابی از خجالت دانلود کردن در میام و adsl 512 هم برام کمه!
..میخواستم بدونم می شه چهار ماه درسال اشتراک بود ..یعنی اینکه مثلا من الآن که باشگاه ورزشی می رم اگه مثلا یه ماه غیبت بکنم پول اون ماه رو بعنوان جریمه از من می گیرن...در مورد adsl چطوریه .اگه 4 ماه در سال رو اشتراک بگیرم...جریمه می بنندن..در مورد مالیات مخابرات چطور؟
Last edited by cyrus3000; 18-03-2008 at 20:46.
مخلصیم قربان. اسم من امیر هست.
ببین خب سرویس adsl رو می تونی سه ماهه و شش ماهه هم بگیری ولی باید پول سه ماه یا شش ماه رو اول بدی. به عنوان مثال شما اگر سرویس 128 رو برای سه ماه بگیری، باید 90 هزار تومن اول کار بدی. خوبیش اینه که یکهو بهت ترافیک سه ماهت رو میدن یعنی 24 گیگ بهت میدن ( هرماه 8 گیگ برای 128 ضرب در سه ماه ) و تو می تونی هر 24 گیگ رو تو یک ماه تموم کنی ! که در اون صورت باید دوباره برای ماه بعد بری شارژ کنی و یا مثلا ماه اول 4 گیگ استفادت باشه و ماههای بعدی بیشتر ... خلاصه دست بازتره دیگه. ولی 24 گیگ مال سه ماهته و باید جوری استفاده کنی که تموم نشه و درست سر سه ماه تموم شه. که اونم موردی نداره تو می تونی هر لحظه ترافیکت رو توی سایت پارس انلاین چک کنی و ببینی چقدر رفته و چقدر باقی مونده.
ولی اینطوری که تو میگی یک ماه الان و سه ماه تابستون خب نمیشه. حالا تو یک کاری میتونی بکنی. اونم اینکه اگر واسه این ماه میخوای خب برو بگیر. ولی برای ماه بعد می تونی شارژ نکنی حسابت رو یعنی به پارس وی پول ندی. پارس وی خطت رو برات تا یک ماه حتمآ نگه میداره و از ماه بعد می تونی دوباره پول بدی و سرویست وصل میشه. البته اینم بگم که وقتی خطت تو مخابرات به اینترنت وصل میشه یعنی به اصطلاح رانژه میشه به ازای هر ماه مخابرات 4 هزار تومن روی فیش تلفنت میاره ( تو سایر خدمات ) یعنی هر دوره که قبض بیاد 8 هزار تومن در سایر خدماتت برات میخوره. و تا زمانی که رسمآ نری پارس وی و درخواست جمع آوری ندی و امضا نکنی خب این 4 هزار تومن ها ادامه داره .. چون تو وقتی پول شارژ ماهیانه رو ندی فقط سرویس اینترنتت قطع میشه ولی چراغ لینک مودمت روشنه و فقط تو نمی تونی استفاده کنی. باز به این معنی هست که ارتباط فیزیکی بین مودم تو و مرکز مخابراتی برقراره همچنان. خب اینم مالیاتی داره که همون 4 هزار تومن در ماه هست که گفتم بالاتر.
اگر یک ماه پول ندی نه جریمه نداره. چیز اضافه یی هم ماه بعد ازت نمی گیرن فقط ماه بعدیش باید شارژ همون ماه رو بدی که راه بیفته دیگه. در ضمن سر موعد شارژت بهت زنگ می زنن و یا باید جواب ندی یا بپیچونی !! خلاصه نری تا قطع بشه دیگه ..
منم کوروشم فدات امیر جان شرمنده وقتت رو گرفتم...ولی این جوری تا آخر تابستون رو می تونم یکاریش بکنم بعد از تابستون تا عید 6 ماه وقفه میفته که فکر نکنم با پبچوندن و ... کار درست بشه...یعنی راهی وجود نداره که از قبل با isp هماهنگ کرد که فقط همین 4ماه رو کانکت بشم حالا 4 تومان مخابرات رو می تونم یکاریش بکنم و ماههایی که کانکت نیستم هم بدم!
والا دیگه این مسله رو باید باهاشون صحبت کنی. ولی خب اونا هم درک نمی کنند مطمینآ تشویقت می کنن که اون ماهایه بین شهریور تا عید رو هم اشتراکت رو بدی و برقرار باشه. حالا یه کاریشم می تونی کنی. برای بعد از تابستون تا عید رو 64 بگیری که محدودیت هم نداره و خب یه سرعت معمولی هم بهت میده ولی از دیال آپ بیشتره سرعت.. و ماهی 19.900 هست. اگر از بعد از تابستون اصلآ نمی خوای سمت اینترنت بری خب اون یک مسله ی دیگست. به شخصه فکر می کنم یا باید راه بالایی رو امتحان کنی یعنی 64 بگیری در اون ماه ها یا این که بعد از تابستون بری درخواست جمع آوری بدی و خطت رو تو مخابرات از حالت رانژه درمیارن و دیگه 4 تومن هم نمیاد رو قبض و دوباره اسفند ماه بری و فقط پول اشتراک ماهیانه و هزینه ی نصب رو بدی و دوباره اینترنتت راه میفته .. اینم راه دومش بود.
سلام به همه دوستان
Dsl عزیز از اینکه پیگیر مسائل و مشکلات دوستان هستى، بى نهایت ممنون![]()
دوست عزیز من یه ماه یه ماه قرارداد می بندم.(اندیشه سبز)
امیر عزیز اگه ممکنه یه بار سرعت رو با سرور باکو تست کن و نتیجه رو به ما بگو...دیگه مزاحمت نمیشم....
دوستان سال نو به تمامى شما همشهری هاى عزیز مبارک باد![]()
امیدوارم سال پربار و خوشى براتون باشه
سال 86 از لحاظ کیفیت Adsl که چندان تعریفى نداشت![]()
امیدوارم امسال وضع چه از لحاظ کیفى و چه از لحاظ کمیتى بهبود پیدا کنه
قراره امسال یکى دو شرکت Pap فعالیتشون رو در رشت آغاز کنند که خب سبب افزایش سطح رقابت و انشالله افزایش کیفیت و کاهش قیمتها میشه
امیدوارم همه دوستان در تمامى مراحل زندگیتون موفق باشید و غبار غم و شکست از مسیر زندگیتون پاک بشه![]()
Last edited by majid20; 20-03-2008 at 19:48.
وضعیت سرعت 256 اندیشه خیلی بد...فعلآ 19 با اکسلریتور![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)