والا برای من لینک های این سایتاست و قابل دریافت نیست بحثش را هم ادامه ندین.
یکی از جاهای جالب ناروتو موقعی بود که می خواستن ان زنگوله ها رو از کاکاشی بگیرن ناروتو با کپی هاش دعواش شد حسابی کتک خورد.کیف کردم از قیافش![]()
والا برای من لینک های این سایتاست و قابل دریافت نیست بحثش را هم ادامه ندین.
یکی از جاهای جالب ناروتو موقعی بود که می خواستن ان زنگوله ها رو از کاکاشی بگیرن ناروتو با کپی هاش دعواش شد حسابی کتک خورد.کیف کردم از قیافش![]()
سلام
بابا تورو خدا يه سايت درست حسابي معرفي كنيد كه بشه ازش دانلود كرد اگه از رپيد باشه كه عاليه
اون سليت قبلي كه همه لينكاش خراب شده بود!
من فقط از اون سایت دانلود می کردم .دیگه چیزی یادم نمیاد!!!
خیلی جالب بود![]()
با سلام
لینک دانلود ناروتو شیپودن تو رپید شیر:
قسمت 1 تا 20 :
قسمت 21 تا 41:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت 42 تا 47:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود تمام قسمت های ناروتو 1 تو رپید شیر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين سايت قسمتهاشو با فرمت rmvb براي دانلود گذاشته كه ميشه با برنامه Real Player نگاهشون كرد:(این سایت هم دانلود قسمت های ناروتو 1 رو داره)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سایت دیگه هست مخصوص تورنت که قسمت هاشو با کیفیت اصلی برای دانلود گذاشته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای zed2 به نظر من هم اون صحنه خیلی جالب بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی دیگر صحنه های جالب موقع گرفتن ماموریت سطح c بود که ان پیرمرد گفتش که این فسقلی میتونه از من محافظت کنه و ناروتو دنبال کوتاهترین می گشت بعد متوجه شد منظورش خودش است .
آقایه Hpk34 خیلی ممنون
من هم از قسمت 42 به لینک می خواستم(مرسی از اطلاعات کامل و جامعت)
آقای Genjo خواهش میکنم.وظیفه بود.
تو یکی از یه قسمتها سه نفر بودن که شبیه(شایدم قیافشونو عوض کرده بودن) ناروتو - کیبا - هیناتا بودن .بعد یه صحنش بود که ناروتو قلابی خورد به ساکورا و همه کتاب های ساکورا ریخت زمین.بعدش خود ناروتو اومد و ساکورا هم که عصبانی شده بود.چنان مشتی بهش زد که رفت اون سر دنیا.من با این صحنه حال کردم.
Last edited by hpk34; 27-02-2008 at 06:28.
دقیقا کدوم قسمت بود!!!من یادم نمیاد یا شایدم ندیدم![]()
دقیقشو نمی دونم کدوم قسمت بود.
فکر میدونم جزو 20 قسمت آخرش بود.
تو اون قسمت ناروتو - هیناتا - کیبا رو تو یه غار زندانی کرده بودن و کلی از این کاغذایی که منفجر میشه رو تو غار گاشته بودن.
الان یادم اومد.همون قسمتی که این سه تا تویه یه غار گیر می کنند و وقتی که باهزاران تکنیک آزاد میشند تویه دهکده ی برگ پنهان با کپی ها ی خودشون می جنگند و تنها کپی ا ی توسنت اولش فرار کنه ماله ناروتو بود که میره به حساب اون از تمام مغزه ها جنس می گیره و در نهایت که ناروتو می بینه تو خونش هم اومده و یه چیزی هم بلند کرده عصبانی میشه و با کمک چاکرا یه کیوبی به هزاران کپی تبددیل میشه!!!بقیشو که میدونید.........
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)