راستی من 5.1 دارم ولی از کانال های فرعی فقط صداهایی ضعیف مانند صدای تم لوکیشن های بازی میاد ...
راستی من 5.1 دارم ولی از کانال های فرعی فقط صداهایی ضعیف مانند صدای تم لوکیشن های بازی میاد ...
سلام
ای بشکنه کمر این امتحانات که ما رو هم از این بازی انداخته!!!!من به دلیل امتحانات مثل شما اوایل بازی هستم و فعلا هم به اون صورت بازی نمیکنم تا امتحانات تمام بشه و بعد بشینیم سرش ببینیم چه جوری!!!
در مورد شخصیتهای فراوان بازی حق با شما است واقعا عالیه بازی
يك نفر كه مرحله دوم اين بازي را رد كرده بياد سيوش را بزاره اينجا خواهش ميكنم
سلام
آقا یه سوال فنی داشتم .دوربین این بازی مثل oblivion شبیه بازی های first-person ه یا مثا witcher از دور و با موس هم میشه کنترلش کرد ؟
دوربین این بازی مثل هیچ کدام نیست FPS اصلا نیست شاید شبیه The Witcher باشد ولی درگیری ها بیشتر حالت Gears of War را دارد ( که البته RPG نیست ) امتحان کن مطمئن باش لذت خواهی برد.
هنوز نتونستی رد کنی؟ من هنوز منتظر فرستادن save های دوستم هستم که برام بفرسته.يك نفر كه مرحله دوم اين بازي را رد كرده بياد سيوش را بزاره اينجا خواهش ميكنم
بلاخره بازی به دست من هم رسید گرافیک شخصیت ها واقعا عالی ولی محیط های وسیع (هر چند که زیاد جلو نرفتم) هنوز چیز قابل توجهی نداره ولی نکته ی قابل توجه اینه که با وجود گرافیک بالا این بازی حداکثر به180 مگابایت حافظه ی گرافیکی نیاز داره(برای gridدر بالاترین حالت600مگابایت و برای witcher حداکثر400مگابایت) ولی در عوض به cpu فرصت نفس کشیدن هم نمیدهد وحتی در cpu های 2هسته ای همواره هر دو هسته 100% در حال کار هستند![]()
نه هنوز پدرمو در آورده دمت گرم يكم سريعتر اين سيوگيمش را واسم بفرست ممنونت ميشم![]()
دید بازی سوم شخص هست.
-----------------
دوستانی که طرفدار نجوم هستین .... این بازی رو از دست ندید، واقعا زیباست.
موفق باشید
سلام
منم مرحله اخرم ولی اسلحه هام داغ که میشه دیگه قفل میشه و میمونه ... چه کنم من ؟ همه این طوری میشه ...
اقا این اسلحه من داغ که میشه درست نمیشه ... با عوض کردن سلاح هم درست نمیشه ...
مثلا اگه شاتگانت داغ کنه و وقتی عوضش هم کنی با یکی دیگه باز همونه .. :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)