نه کابل اتصال به TV نداره ....
نه کابل اتصال به TV نداره ....
محمد جان خداروشکر که حداقل تو منظور منو متوجه شدی ....
دوستان گلم من میگم درسته کیفیت عکس رابطه مستقیم با تعداد پیکسل و رزولوشن داره اما نمیشه رنگ بندی و وضوح عکس رو به پیکسل عکس ربط داد ....
مثلاً رزولوشن عکسهای دوربینهای N70 و W800 با اینکه 2 هستند اما کیفیت عکسهاشون خیلی تفاوت دارند .. عکسهای N70 تار و با رنگ بندی سرد ولی W800 با وضوح بالا و رنگ بندی گرم هستش ...
عکسهای N81 هم دقیقاً مثل همین مثالی هست که براتون زدم ... درسته کیفیت دوربینش 2 هست اما خودتون برید با N73 مقایسه کنید .. از یه سوژه در نور طبیعی با هر 2 گوشی عکس یگیرید و اونو توی کامپیوترتون بریزید و اونو بزرگ کنید ... حالا تفاوت رو احساس میکنید ...؟؟؟
ببینید اگه هر چی من بگم ممکنه رو حساب تعصب بزارید ولی خدا شاهده یکی از بهترین و سریعترین Cpu ها در بین گوشیها رو داره ....
373 مگاهرتز برای گوشی کم نیست .... من قبل از این N95 داشتم که تازه آپدیت هم کرده بودم باور نمیکنید که سرعت Cpu اون نصف N81 الانم نیست ....
ولقعا گوشی خوب , شیک و بدون عیبی هست ....
ببیند این گوشی معایب نداره شاید از نظر بعضیا دوربین 2 برای این گوشی کم باشه که منم موافقم ولی اسمش 2 هست دقیقاً با 3.2 گوشی n73 برابری میکنه ... اینو با مدرک ثابت میکنم ....
من قیمت معمولیشو ندارم .... من 4 روز پیش با گارانتی اصلی نیا 475 تومن از علاالدین گرفتم ... البته مطمئنم الان این قیمت پیدا نمیکنی ...
دیروز توی ولی عصر بدون گرانتیشو می داد 510 تومن ....
منظورت رو متوجه شدم.ولی اندازه عکس تغییر می کنه.حرفت رو قبول دارم به امتحان کردن نیازی نیست.یه عکس که باهاش گرفتی بزار ببینیم چطوریه! مخصوصا تو جاهای کم نور...![]()
آره سامان جون... اگه زحمتی نیست یه چند تا sample بزار ما هم ببینیم.
چشم ... توی این 1 2 روزه براتون میزارم ...
تمام صحبتتونو راجع به دوربین قبول دارم ولی حیف که فوکوس اتوماتیک نداره به هر حال یه جاهایی به کار میاد
ولی یه چیز من هر ریویویی از N81 خوندم زده بود از حد 2 مگاپیکسلی های دیگه پایین تره کیفیتش
یعنی همه جا اینو یه عیب می دونستن مثل GSMArena
حالا خودم امتحان نکردم
حالا سامان جون لطف میکنه عکس میزاره میبینیم.
سلام.....................................![]()
Last edited by KING OF SPEED; 04-07-2009 at 22:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)