با سلام
بعد از unistall كردن برنامه stylexp ديگه ويندوزم بالا نمياد و پيغام ميده كه فايل hal.dll رو بايد دوباره نصب كنم.
لطفاً راهنمايي كنيد
ممنون
با سلام
بعد از unistall كردن برنامه stylexp ديگه ويندوزم بالا نمياد و پيغام ميده كه فايل hal.dll رو بايد دوباره نصب كنم.
لطفاً راهنمايي كنيد
ممنون
ببین safe mode with command promp میاد بالا.اگه اومد این دستور رو در command اجرا کن:
و در ضمن cd ویندوز رو داخل cd rom بذار احتمالا مشکلت حل میشه.sfc/scannow
راستي الان چك كردم ديدم آفلاين هم كار نميكنه !!!
به نظرتون مشكل از كجاست ؟
ممنون اون اوليه هم يعني اين ويندوز دسكتاپ سرچ مثل گوگل سرچ عمل كرد . اين دوميه هم در حال دانلوده . ميگم من زبان كامپيوترم روي حالت فارسيه . امكان داره كه مشكل از اين باشه ؟
راستي بهتون تبريك ميگم كه به درجه همكار انجمن ارتقاع يافتيد . واقعا درجه مدير انجمن برازنده شماست .واقعا ميگما .
در ضمن من موقع ايندكس شدن گوگل سرچ كاراي ديگه اي هم انجام ميدادم . مثلا بازي مي كردم و از اين جور كارا . امكان داره كه مشكلات از بي توجهي هايي كه من كردم باشه ؟![]()
من منظورتو را دقیق متوجه نشدم دوست عزیز شما با هر دو این مشکل را داری یا فقط IE
اگه با IE این مشکلو داری برو به آپشن برنامه و سربرگ advanceو بعد تیک empty..را بردار مراقب باش تعداد روز های حذف تاریخچه 0 نباشه
راستی IE7 است یا 6؟
![]()
سلام دوست عزیز این dllدر سی دی خود ویندوز هست و شما می تونی با ریکاوری کنسول اونو توی مسیرش یعنی
windiws/system32بریزی.
موفق باشی.
سلام
از لطف شما دوست گرامی ممنونم.درمورد قسمت سوال اولتون نه مشکلی نداره
درمورد تهیه ی ایندکس ، در زمان تهیه ی ایندکس بهتره کاری به کار کامپیوتر نداشته باشی.
موفق باشی.
كجاشو متوجه نشدي ؟
راستي منظورت از empty همون گزينه ( Empty Temporary Internet Files folder when browser is closed )
بود ؟
فكر نميكنم مشكل از اينا باشه .![]()
ّعکس که گذاشتم قسمت نگهداری کش را زیاد کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)