تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 32 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 318

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد نرم افزارهای مالتی مدیا و ساخت اتوران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام امید عزیز
    ممنون از پاسخ هاتون
    یه سوال دیگه داشتم
    اگر ممکنه یک نمونه از طرز استفاده از لیست باکس بزارید. مثلا برای اتوران کالکشن نرم افزاری. با یک دکمه نرم افزار نصب بشه و با یک دکمه کرک نرم افزار اجرا بشه
    ممنون
    سلام.دوست عزیز استفاده از لیست باکس برای پروژه های بزرگ خیلی مفیده.اما باید یه نکته توش رعایت بشه و اون ارزشهایی که به یه مقدار میدین.مثلا برای نصب نرم افزارها میشه ارزش یه مقدار رو برابر با مسیر نرم افزار مورد نظر قرار بدید.
    بعد از ساخت لیست باکس تو قسمت List Box Item اسم نرم افزارامون رو توقسمت item text و مسیرشونو تو قسمت item date قرار میدیم.
    اگر می خوای با دوبار کلیک بر روی یکی از آیتمها نصب بشه این کد رو تو قسمت on Double-Click قرار بده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه می خوای یه دکمه بزاری که برنامه رو نصب کنه،این کد رو رو دکمه بزار.همون کد رو رو یه دکمه بزار.ببخشید وقت تنگه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

جناب omid.sarmad من همون پست قبلي هم گفتم كه الان چند روزي بيشتر ينست كه با اين 2 تا نرم افزار كار مي كنم !
    من احتياج به قرار دادن يك سري متن دارم كه كپي هم نشه !
    من اول اين متن رو بوسيله كد html نوشتم و با rtl انگليسي فارسي اون رو هم حل كردم ! مي مونه كپي كردن و انتخاب حروفات كه اونارو هم با يه كد جاوا حل كردم !
    بعد اين فايل رو توي خود پروژه embedded كردم ! مولتي مديا بيلدر يه قابليت داره كه راست كليك رو حذف مي كنه و با اين كار ديگه اصلا نميشه متن رو كپي كرد ! ( البت تا اوجا كه خودم مي دونم :d ) البت بر نگردين بگين كه يمشه متن رو عكس كرد ! چون اونجوري كلي مكافات داره و نميشه كه به ارحتي بعدا توي متن تغييرات داد !
    نرم افزار AutoPlay Media Studio نرم افزار خوبيه ، ولي من كه اين كار رو نتونستم باهاش بكنم !
    اگر بلدين يمشه به ما هم ياد بدين

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    من اول اين متن رو بوسيله كد html نوشتم و با rtl انگليسي فارسي اون رو هم حل كردم ! مي مونه كپي كردن و انتخاب حروفات كه اونارو هم با يه كد جاوا حل كردم !
    دوست عزیز این راه حل خوبی برای جلوگیری از عدم کپی شدن متن نیست.راحت قابل دور زدنه.
    ضمن اینکه برای کپی متن حتما نباید روش کلیک راست کرد.
    نرم افزار AutoPlay Media Studio نرم افزار خوبيه ، ولي من كه اين كار رو نتونستم باهاش بكنم !
    اگر بلدين يمشه به ما هم ياد بدين
    دوست عزیز راههای زیادی وجود داره،اینکه خود شما متن رو عکس کنید.اینجوری قابل کپی شدن نیست.
    البته اگه متنتون طولانی باید تصویر رو تو یه فایل HTML قرار بدید.
    اگر هم می خواین از خود متن استفاده کنید : به نظر من بهترین راه چک کردن کلیپ بورده.
    مثلا اگه مشکوک بود کلیپ بورد رو پاک کنید که یه کم پیچیدس.
    یه روش ساده دیگه هم اینه که اجازه انجام هیچ کاری رو در اون قسمتی که متن هست به کاربر ندید.مثلا نه کلیک و نه کلیک راست.شما از چه روشی می خوای استفاده کنی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اول از همه يه سوال ، اونم اينكه چجور ميشه اون متن رو كپي كرد ( همون فايلي كه گذاشتم ! )
    بعدشم ،‌ چون متنهاي كه مي خوام بزارم زيادند ،‌ نمي خوام كه از عكس استفاده بكنم ! چون احتمال تغيير دادنشون زياده !
    من مي خوام متن رو وارد كنم ،‌ ولي نه بصورت عكس ! برام هم يه كار لازمه و اون اينكه متنهام كپي نشن !!
    حالا هر روشي شد ، شد !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.Evil عزیز این پروژه ای که خواستی.
    کد:
    Last edited by omid.sarmad; 05-03-2008 at 20:37. دليل: آدرس اشتباه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اول از همه يه سوال ، اونم اينكه چجور ميشه اون متن رو كپي كرد ( همون فايلي كه گذاشتم ! )
    بعدشم ،‌ چون متنهاي كه مي خوام بزارم زيادند ،‌ نمي خوام كه از عكس استفاده بكنم ! چون احتمال تغيير دادنشون زياده !
    من مي خوام متن رو وارد كنم ،‌ ولي نه بصورت عكس ! برام هم يه كار لازمه و اون اينكه متنهام كپي نشن !!
    حالا هر روشي شد ، شد !
    سلام.باید پروژتونرو ببینم.مثلا اگه html باشه یه کد کوچولو بازش می کنه.
    من فکر می کنم بهترین راه چک کردن کلیپ بورده.ولی همونطور که گفتم یه کم پیچیدس.
    مثلا ممکنه یکی یه چیز دیگرو تو کلیپ بورد کپی کنه.می تونه تعیین کنی که هنگام استفاده از نرم افزار کلیپ بورد قفل شه یا مثلا برای عبارات بیشتر از 100 حرف کلیپ بورد عمل نکنه.البته هر راهی در رو داره.مطمئنا از این راه هم میشه فرار کرد و من خودم هم به راحتی می تونم انجام بدم و در کل سیستم نرم افزاری همینه.
    ضمن اینکه اگر متون شما اینقد مهم باشن میشه تایپش کرد.
    البته حدسی که من میزنم اینه که شما برای ساخت یه مجموعه مثله magic Pack یا King می خواین استفادش کنی.اگه اینطوریه باید از صفحات HTML استفاده کنی که جملاتت همیشه درست باشه.بدون فونت.

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

امید جان سلام
    چی کار میکنید با زحمت های ما ؟
    یه سوال دیگه دارم ؟ چه جوری میشه که پنجره اصلی رو روی پنجره های دیگه نگه داشت که دیگه زیر پنجره های ویندوز نره ؟ من این کار رو می خوام با زدن یک چک باکس انجام بشه ، لطفا کد مربوطه رو بنویسید ...
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من كه پروژه رو صفحه قبل گذاشتم !!!
    کد:
    قراره كه يه سي دي آموزشي باشه ! براي الكترونيك با نقشه و اينجور چيزا ! كليپ بورد رو نميشه قفل كرد چون بايد يه چيزايي اينور اونور كپي بشه !

شما اين پروژه رو كه آپلود كردم ببين و يه نظري بده !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امید جان سلام
    چی کار میکنید با زحمت های ما ؟
    یه سوال دیگه دارم ؟ چه جوری میشه که پنجره اصلی رو روی پنجره های دیگه نگه داشت که دیگه زیر پنجره های ویندوز نره ؟ من این کار رو می خوام با زدن یک چک باکس انجام بشه ، لطفا کد مربوطه رو بنویسید ...
    ممنون
    سلام محمد جان.
    بفرمایید:
    کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من كه پروژه رو صفحه قبل گذاشتم !!!
    کد:
    قراره كه يه سي دي آموزشي باشه ! براي الكترونيك با نقشه و اينجور چيزا ! كليپ بورد رو نميشه قفل كرد چون بايد يه چيزايي اينور اونور كپي بشه !

شما اين پروژه رو كه آپلود كردم ببين و يه نظري بده !
    چشم عزیز.دارم دانلود می کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •