منم کلی با فیفا حال کردم ولی از دست switch player که گیج شدم!!!!!!
منم کلی با فیفا حال کردم ولی از دست switch player که گیج شدم!!!!!!
Last edited by Masoud King; 02-10-2007 at 23:54.
اینم از پچ آنلاکر فیفا08
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زودتر هکش کردم
شوخی کردم![]()
مگ نه گیگ... حالا ما سر صبحی خابالو بودیم یه چیزی گفتیم !!
من یه 1 سالی میشه که کامپیوترم به بازی هایی که DirectX میخوان error میده و از هر جا که بگی DirectX رو
نصب کردم و گفته با موفقیت نصب شده ولی سر نصب بازیها error میده. تا حالام کسی نتونسته از این کامپیوتر
پیچیده من سر در بیاره... خلاصه یه چیز عجیبیه !!
حتی سر این موضوع ویندوز عوض کردم و از سایت مایکروسافت آخرین directX رو با حجم 36 mg دانلود کردم
و بعد نصب گفت با موفقیت نصب شده ولی بازهم سر نصب برنامه های و یا بازیهایی که DirectX میخوان error
میده
فکر کنم آخرین بازی که رو کامپیوترم بازی کردم fifa 07 خدا بیامرز بود...
یعنی میشه بازم تو زندگیم فیفا بازی کنم...![]()
منم شوخی کردم بابا![]()
مشخصات سیستمت و اروری که میده رو بزار تا بچه ها کمکت کنن.بالاخره یکی پیدا میشه موضوعو بفهمه![]()
ویندوزم اگه عوض نکردی عوض کن.![]()
خسته نباشی برادر...
من که گفتم ویندوزمو عوض کردم ولی نشده !!
حالا جدیدا" به یکی از دیسک هام مشکوک شدم... همین امروز فردا میزنم فرمتش می کنم ببینم به کجا میرسه!!
آخه تقریبا" از زمانی که روی دیسک G کامپیوترم یه بازی نصب کردم و اون بازی مشکلاتی در کامپیوترم به وجود
آورد که فکر کنم از همون موقع هم با DirectX مشکل پیدا کردم.
حالا یه گردگیری اساسی میکنم ببینم چی میشه... حتما" خبرشو بهتون میدم و از نگرانی درتون میارم
در ضمن من 6 ماه پیش یه پستی دادم تو همین پی سی ورلد راجع به مشکلم ولی تا 1 ماه بعد هم کسی
جواب نداد .( دستشون درد نکنه...
)
دوستان یه فکری واسه control بازی کنید.
آخه نمیشه عملکرد دکمه های دسته را از classic به new تغییر داد.![]()
شما تو بازی بستگی داره ولی خدا وکیلی تو فیفا بجز سیستمای معروف خودت میتونی سیستم بسازیو
bale daghighan toye 08 mishe![]()
من دیروز رفتم گرفتم یک چیزی که باید بگم اینه که به ننسبت نسخه های قبلیش خیلی پیش رفت کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)