تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 16 از 151 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

سلام

منظورت رو با يه مثال و بصورت واضح تر بگو تا متوجه بشيم

البته ايندكس گذاري هم كار خود اكسس رو در جستجو راحت‌تر و سريع‌تر ميكنه و به جستجوي يوزر ربطي نداره
    ببينيد من مثلا يك فيلد رو تو propertise قسمت ايندكسش رو yes ميكنم....اين يعني اين فيلد ايندكس شده ديگه؟نه؟
    بعد ميرم تو Find هيچ اثري از اين فيلدي كه من ايندكسش كردم نيست تو ش..الته اين براي مواقعيه كه بيشتر از دو فيلد رو ايندكس ميكني...؟ چه جوري ميشه برطرفش كرد..؟
    ممنون
    ممنون

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

گفتم كه من فكر كنم ايندكس گذاري در اونجا باعث جستجوي سريعتر سيستم ميشه نه يوزر

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ببينيد من مثلا يك فيلد رو تو propertise قسمت ايندكسش رو yes ميكنم....اين يعني اين فيلد ايندكس شده ديگه؟نه؟
    بعد ميرم تو Find هيچ اثري از اين فيلدي كه من ايندكسش كردم نيست تو ش..الته اين براي مواقعيه كه بيشتر از دو فيلد رو ايندكس ميكني...؟ چه جوري ميشه برطرفش كرد..؟
    ممنون
    ممنون
    گفتم كه من فكر كنم ايندكس گذاري در اونحا باعث سريع تر شدن خود سيستم ميشه نه يوزر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

گفتم كه من فكر كنم ايندكس گذاري در اونحا باعث سريع تر شدن خود سيستم ميشه نه يوزر
    من كه متوجه نشدم...يعني چي ...ميشه بيشتر توضيح بديد
    يه سوال ديگه ..وقتي يك فرم رو به وسيله ويزار درست ميكني...و تو نماي ديتا شيت ميشه طرح و استيل رو عوض كرد..منظورم همون استيل هايي كه توي ويزارد بهت نشون ميده..يعني يك فرم رو با يك طرح درست كردي...حالا ميخواي همون فرم رو طرحش رو تغيير بدي..ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

دوستان من میخواستم بدونم که در access من چطور باید عکس ها رو بیارم؟ منظورم اینه که وقتی مشخصات چند نفر را یادداشت میکنم چطور باید به مشخصات هر نفر یک عکس اختصاص بدم ؟ اگه قدم به قدم بگین ممنون میشم
    بابا دمتون گرم ، جواب ما هم بدید دیگه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید
    من خیلی وقته با اکسس کار نکردم بعد چهار سال دارم با اکسس دو هزار و هفت کار میکنم کمی برام مشکله ولی خوب یه چیزهایی درست کردم فعلا مشکلی که دارم دیتابسم آماده شده فقط خروجی اش را مانده ام چطوری تشکیل بدم یه سویچ بورد درست کردم الان میخواهم که وقتی فایل را باز کردم مستقیم سویچ بورد باز باشه و فول اسکرین ولی هرچی گشتم پیدا نشد و اینکه میخواهم ایت دیتابس هم بسته بشه با این کار البته یه چیزی به نام
    Make ACCDE پیدا کردم که اینکار را میکنه ولی نمیدونم درسته یا نه ولی مشکل اصلی من اینه که نمیتونم کاری کنم که این سویچ بورد با باز شدن فایل خود به خود به صورت فول اسکرین بیاد میشه کمک کنید لطفا ؟؟
    در اکسس 2003 که یه چیزینه به اسم استارت آپ داشت که یه همچین کاری میکرد ولی اینجا نمیشه
    ممنون
    سلام دوست عزيز

نكته اول: چگونگي احضار يك فرم در هنگام باز كردن اكسس به اين ترتيب هست كه شما فايلت رو باز مي كني و ئكمه آفيس (Office Button) رو ميزني و سپس دكمه access Option و حالا از سمت راست گزينه current database رو زده و از اونجا بگرد دنبال باكس Display form و نام فرم موردنظرت رو پيدا كن

نكته دوم : جهت full screen شدن هم به آدرس زير مراجعه كن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

پيش فرض دوست عزیز

سلام دوست عزیز ممنون بابت جوابی که دادی اون یکی اول را که گفتی کدوم فورم اول باز درست شد فقط این دستوری را که گفتی در 2007 جواب نداد یعنی فول اسکرین نشد کاری را که نوشته بودید انجام دادم ولی خطا میده و همچین دستوری را قبول نمی کنه ممنون میشم که یه زحمت دیگه بکشید و این را هم بگید ممنون
    و اینکه چطوری ادیت کردن فایل را ببندم همینکه اون فایل ACCde بسازم بسته میشه یا نه کار دیگری باید بکنم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون بابت جوابی که دادی اون یکی اول را که گفتی کدوم فورم اول باز درست شد فقط این دستوری را که گفتی در 2007 جواب نداد یعنی فول اسکرین نشد کاری را که نوشته بودید انجام دادم ولی خطا میده و همچین دستوری را قبول نمی کنه ممنون میشم که یه زحمت دیگه بکشید و این را هم بگید ممنون
    و اینکه چطوری ادیت کردن فایل را ببندم همینکه اون فایل ACCde بسازم بسته میشه یا نه کار دیگری باید بکنم
    شما دقيقا بگو چه كاري انجام (مو به مو) تا بهت بگم كجاي كارت ايراد داره

داره خودمونی میشه rotbeaval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام ...
    سایت مایکروسافت یکسری برنامه برای دانلود قرار داده که بانام persian interface قابل search هست!
    توی لینکهاش بسته نرم افزار فارسی ویندوز xp هم وجود داره! میخواستم بدونم با نصب این 2 تا مشکل تاریخ شمسی برای database هام حل می شه! یا اینکه باید حتما یک برنامه تقویم فارسی داشته باشم...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

بچه ها من یه سوال پرسیدم ولی هیچ کس جواب منو نداد . حالا دوباره سوالم رو مطرح میکنم اگه جواب منو بدید ممنون میشم : میخواستم بدونم که توی access وقتی یه جدول درست میکنم و مشخصات هر نفر رو توش یادداشت میکنم چطور میتونم به هر نفر یه عکس اختصاص بدم ؟ دمتون گرم جواب بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •