اون رو باید خودت آپدیت کنی
دی وی دیش رو بیرون بخر البته باید ای اکستریم 1.6 داشته باش
یا میتونی دانلود کنی با فلش آپدیتش کنی;که تو تاپیک آپدیت لینکش هست
ایکس کلمپ فارسی - آموزش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون رو باید خودت آپدیت کنی
دی وی دیش رو بیرون بخر البته باید ای اکستریم 1.6 داشته باش
یا میتونی دانلود کنی با فلش آپدیتش کنی;که تو تاپیک آپدیت لینکش هست
ایکس کلمپ فارسی - آموزش
Last edited by farazp30; 10-11-2009 at 16:56.
عزیز دل برادر این سوال شما چه ربطی به این تاپیک داره آخه !!! ؟؟؟؟
اینجا مطرح کن :
Last edited by SamGun; 10-11-2009 at 22:20.
سلام .
این سه چراغ شدن مث اینکه تمومی نداره . و احتمالا بعد از جاسپر هم دیگه از بورد جدید خبری نیست و جاسپر نهایت رفع اشکال مایکروسافت هست .
حالا من چیکار کنم ؟ بالاخره elite jasper بخرم یا نه ؟ راهنمایی کنید !!!!!!!!!
(چون اگر کنسولم مشکلی براش پیش بیاد دیگه مایه ندارم که خرجش کنم . بچه مایه نیستم ;-)
درصد اطمینان چقر هست که 3 چراغ DEAD نده جاسپر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by boy_teh; 15-11-2009 at 15:21.
من داشتم jungle flasher که گزینه lite-on earse را زدم من مشکل error 64 پیدا کردم بردم تعمیرگاه می گه باید dvdkey که ذخیره کردی را برایم بیاوری ولی من ذخیره نکردم لطفاً در این مورد راهنمایم کنید باید چکار کنم طور خدا یکی کمک کنه . با تشکر![]()
شما قبل از اینکه شروع به کار بکنی باید آموزش رو یکبار کامل میخوندی تا مشکلی واستون پیش نمیومد .
امیدوارم بشه DVD KEY رو در آورده وگرنه کنسولتون بی استفاده میشه.
ببخشید میشه یه خمیر سیلیکون خوب واسه ی اینکار معرفی کنید؟
مرسی
اولا که به هیچ عنوان توصیه نمیکنم که خمیر سیلیکون خود دستگاه رو پاک کنید و یکی دیگه روش بمالید .
بهترین خمیر سیلیکون هم aisterlitz electronic ساخت آمریکا هست.
سلام .
این سه چراغ شدن مث اینکه تمومی نداره . و احتمالا بعد از جاسپر هم دیگه از بورد جدید خبری نیست و جاسپر نهایت رفع اشکال مایکروسافت هست .
حالا من چیکار کنم ؟ بالاخره elite jasper بخرم یا نه ؟ راهنمایی کنید !!!!!!!!!
(چون اگر کنسولم مشکلی براش پیش بیاد دیگه مایه ندارم که خرجش کنم . بچه مایه نیستم ;-)
درصد اطمینان چقر هست که 3 چراغ DEAD نده جاسپر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
بله دوست عزیز الان که قیمت ها خوب هست میتونید بگیرید.
و اینکه بابت سه چراغ خیالتون راحت جاسپر کارش درست هست.![]()
سلام میگم من یک روش x_ clamp را انجام دادم به نام ultimate که نسبت به حالت ممعمول خیلی بهتر هست و دستگاهم 6 ماه پیش با این روش درست شد ولی هر از مدتی 3 چراغ میده ولی البته بازم بعد چند ساعت روشن میکنم درست هست در ضمن بعضی اوقات هم حالتی میشه که حتما باید از اول خمیر را عوض کنم و پیچ ها را شل سفت کنم میخواستم یک سوال بپرسم آیا یک حالت کلی برای پیچ ها هست یا نه اگر هست ممنون میشم بگید چون همون طور که میدونید صدا میاد ولی برای اینکه تصویر بیاد باید هی خاموش روشن کنید تا درست شه حالا میخواستم دوستانی که این کاره هستن اگر روشی برای جلو گیری از خاموش روشن کردن زیادی و بهترین حالت بستن پیچ ها راهنمایی کنید تا من بفهمم دیگه این 3 چراغ ها لحظه ای برای چی هست و خداییش نگید بیار مغازه من x clamp را با هزار تا منبع اینگلیسی خوندن یاد گرفتم که نخوام پول بدم حالا برای این .....
دستگاه من تا حالا چند بار چراغ شماره دو روشن میشه و چشمک میزنه و دیگه دستگاه روشن نمیشه..از چی میتونه باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)