تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 53 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 529

نام تاپيک: آخرین انیمیشنی که دیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کارتون بسیار قشنگی است.البته من دوبله شده اش رو دیدم.بعد از 15-16 سال هنوز دوست دارم ببینمش.
    به نظرم کارتونهای قدیمی قشنگترن.البته بعضی انیمیشنهای الان هم قشنگن ولی هیچکدوم به پای 101 سگ خالدار یا پری دریایی یا گربه های اشرافی و ... نمی رسن.
    دیجیمون و پوکمون رو نمی شه با اینها مقایسه کرد.
    حتیtransformer زمان قدیم(البته اسمش این نبود.اسمش یادم نیست) از الان قشنگتره

2. این کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mary Anne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طــهــران

پيش فرض

Resident Evil: Degeneration

خوب با تم داستانی سری رزیدنت اویل که همه آشنا هستن.
    این انیمیشن چندین سال بعد از فاجعه راکون سیتی رو نشون می داد و تلاش یه عده از مردم برای رسوا کردن عوامل دولتی که د ماجرا دست داشتن و این خودش ماجراهای تازه ای رو رقم میزنه.

نکات جالب: وفادار موندن بسیار زیاد به بازی شماره چهار رزیدنت اویل و وجود شخصیتهای لئون و هانیگان.
    مثل همیشه گرافیک فوق العاده که فقط 5 دقیقه از ابتدای انیمیشن طول میکشه که ذهن شخصیتها رو به عنوان بازیگران واقعی بپذیره. (البته بئوولف از این لحاظ چندین پله جلوتره). توجه بسیار زیاد به جزییات و در کل جلوه های بصری عالی بودند. برای کسانی که بازیش رو قبلا انجام داده بودن (شماره 4 رو) واقعا یادآوری خاطرات بود.

نکاتی که به نظر من چندان جالب نبودن: دوباره استفاده از همون کلیشه های همیشگی انیمه های ژاپنی مثل شخصیتی مرموز با موهای بلند مشکی که معمولا هم با این که نقش کلیدی در داستان داره ولی در سایه ها هست. مبهم موندن روابط عاطفی کارکترها و این که چرا به سمت هم کشیده میشن و چرا بعدش از هم جدا میشن. البته این کلیشه ها به دلیل تم آمریکایی انیمیشن تا حد زیادی تلطیف شده بودن ولی بازم تو ذوق میزدن.

داستان پردازی در حد متوسطی بود یعنی با این همه زحمتی که در طراحی های سه بعدی و فضاسازی کرده بودن میشد خیلی داستان رو پربار تر ساخت. سر تا پای داستان بیشتر شبیه یک میان برنامه از رزیدنت اویل بود که اضافی بر ماجرای اصلی داره اتفاق می افته.

کارگردانیش هم خیلی چنگی به دل نمی زد و فضاهای خالی زیاد فیلمنامه ای یه دفعه به وجود می اومد که میشد بهتر ازشون استفاده کرد.

در کل بهش 6 میدم.

4. 5 کاربر از Mary Anne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

2

آخرین چیزی که من دیدم.

برای من هیچ جذابیتی نداشت.امیدوارم شما از یددنش لذت ببرید!

خلاصه داستان:
    توی مملکت! مالاریا یه سری ابر پیدا میشه که کل آسمون رو سیاه میکنه.این قضیه باعث میشه زندگی مردم عوض بشه و فقیر بشن. تا اینکه پادشاه یه راه حل پیدا میکنه(.اون هم چه راه حلی) پادشاه اعلام میکنه که از این به بعد داشنمندها باید یه سری هیولا یا موجودات ترسناک بسازند.و پادشاه به وسیله این موجودات مخوف شهرها یا کشورهای دیگه رو تهدید میکنه.که یا به مالاریا پول بدن و یا این هیولاها رو آزاد میکنن.یعنی باج گیری میکنن.
    این وسط ایگور کیه؟ ایگورها یه سری آدمهای گوژپشتن که تنها کاری که بهشون داده میشهاینه که خدمتکار دانشمندان باشند.حالا این ایگوری که داستان در مورد اونه ، آرزو داره که خودش هم مخترع بشه و بتونه یه هیولا بسزه.
    بقیه داستان رو نمیگم که بی مزه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نشه.
    Last edited by mehraboun1985; 17-01-2009 at 09:57. دليل: خلاصه داستان یادم رفت

6. 6 کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mary Anne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طــهــران

پيش فرض

Surf up

انیمیشنی بسیار خوش ساخت و رنگارنگ در مورد رویای یه پنگوئن مناطق سردسیر برای این که روزی مثل قهرمان زندگیش یه موج سوار حرفه ای بشه.

کارتون فانتزی و زیبایی هست و به جزییات توجه کامل شده. مفاهیمی که مدنظرش هست رو به طور کامل در قالب جذابی بیان می کنه و حتی بدون زیرنویس هم کاملا قابل درک برای گروه سنی کودکانه. به هیچ وجه جای خالی فیلمنامه ای - داستانی نداره و شرح حال جاه طلبی ها و بی صبری های این پنگوئن رو کاملا گیرا به تصویر میکشه.
    و پیام انیمیشن هم در واقع "چه طوری انگیزه هامون رو برای رسیدن به هدفمون اصلاح کنیم" هست.

توصیه می کنم برای یه بعد از ظهر مفرح و زیبا با خانواده ببینیدش.

نمره من بهش 8 هست.

8. 6 کاربر از Mary Anne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

Vampire Hunter D

داستان در مورد .... زماني است که زامبي ها و انسان ها در حال جنگ هستند .... در اين ميان عده اي به عنوان شکارچيان ومپاير شناخته مي شوند
    يک شکارچي ومپاير به اسم " D " که نيمه انسان نيمه ومپاير است در قبال دريافت پول به دنبال يافتن دختري است که توسط يکي از خون آشامان دزديده شد است

خوب انيميشن مملو از عناصر کلاسيک اين سبک است .... از خون آشام و زامبي تا گرگ نما ....
    طراحي تصاوير زيباست
    شخصيت ها جالب ساخته شده اند و نکته ي جالب نحويه مواجهه ي آنها با مرگ است
    داستان هم از کشش لازم براي بينننده بي بهره نمانده است

به عنوان يک انيميشن جدي و گاها خشن پيشنهاد ديدنش رو براتون دارم .....
    هر چند هنوز نسبت به هم قطاران خود ممکن است کمي و کاستي هايي داشته باشد
    ولي مطمئن باشيد کاسه صبرتان را آبشار نميکند

امتياز : 8

10. 8 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Untouchable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

Wall-E

امروز منو اصلیشو گیر آوردم و دوباره دیدم ! خیلی قشنگ بود ! اگه فیلم سینمایی میشد مطمئنا جوایز اسکار رو درو میکرد ! (اون هم با کارگردانی کسی مثل دیوید فینچر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
    ولی حالا هم مطمئنا اسکار انمیشن رو این خواهد برد ! ولی به نظر من از حد یه انمیشن بالاتر بود , تو فضای انمیشن یه چیزی مثل راتاتویل یا شگفت انگیزان بیشتر به دل میچسبه شاید واسه همین باشه که پاندای کنگفو کار که یه انمیشن کاملا تجاری و از نظر من بیخوده فروشش از وال ای بیشتر بوده ! ولی وال ای مطمئنا یه کار ماندگاره
    کلا کارای پیکسار خیلی تجاری نیست و به جنبه هنری هم می پردازه ولی دریم ورکز فقط و فقط تجاریه !
    اندرو استنتون یه کار ماندگاره دیگه رو ایجاد کرد البته کلا همهی انمیشن هاش معنی داره
    شاید وال ای رو بچه ها قدر پاندای کاراته باز نپسندند ولی مطمئنا این دو اثر با هم قابل مقایسه نیستند !

9.5

12. 7 کاربر از Untouchable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

ماداگاسکار 2

آخرین انیمیشنی که من دید میشه ماداگاسکار 2 که همین یکی دو هفته پیش دیدم
    کیفیت مزخرفی داشت ولی خود فیلم امامه دیگه

واقعا این دوستان اجنبی بانمکن!!
    اگه هنوز ندید حتما ببینید

آخر فروم باز talot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    فراتر از اندیشه

پيش فرض

کیمیاگر و گردنبدند جادویی و ایگور اخرین انمیشن های من بودن

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

هرکسی میخواد بخنده این کارتون رو ببینه.
    نه به خاطر اینکه قشنگه یا خنده داره.
    فقط به خاطر اینکه ندیده از دنیا نرفته باشید باید ببینید.
    کارتون
    اون هم به زبون هندی

(لطفا اگه هندی هستید!!!!!!!!!!!!!!!! به دل نگیری)

من که نَشستم تا آخرش رو ببینم.اگه شما دیدید بعدا بگید که قشنگه یا نه.
    Last edited by mehraboun1985; 24-01-2009 at 12:44.

تاريخ عضويت
    May 2007

10

داستان 3 تا بچه مگس که با آپولو 11 (اولین سفینه ای که انسانها با اون رفتن به ماه) میرن به ماه

میتونید در این سایت هم در موردش بخونید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پشنهاد میدم ببینید.بد نیست.

17. این کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •