این انشا هستش یا میل ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
این انشا هستش یا میل ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
خوش به حالتوببین ترایبا دارن خودشونو برات میکشن.داره از ترایبش و قوانینش تعریف میکنه دیگه.میگه همسایه ها با هم متحد شین بزنین تو دهن دشمنا.
اگه نمیری بهش چیزی نگو تا ضایع بشه
ولی اینجور که بوش میاد این قصد داره کل منطقه رو متحد کنه.اگه جزشون نشی کارت تمومه.50 عضو!!!![]()
من با vms صحبت کردم الان داره مخ ملتو میزنه تا 4 تا رفیق واسه ترایب پیدا کنه.کارشو خوب بلده.کلاه بردار قدیمیاس![]()
اینا رنکینگ ترایبشون 2 هستش ,اگه خودت صلاح میدونی از طرف من باهاشون تماس بگیر و متحد شو با اونا
(دیپلماسیت فعال شد)
یکی پیدا میشه توضیح بده بهترین استفاده که میشه از Premium Account کرد چیه؟
به نظر من چیزه خاصی نیست .
اگه به موقع اکتیوش کنی (منظورم زمانیه که لول ساختمونهات مثلا به بالای 20 رسیده) میتونی راحت تر مراحل آپگرید و
بگذرونی ,مثلا میتونی بجای آپگرید 2 تا ساختمون دستور 3 تا ساختمون و بدی .
مهترین ویژگی این اکانت راحت تر شدن منوی بازیه ,به غیر از این دیگه چیزه خاصی نداره .!!!!1
صفا یک صحبتی باهاشون کردم ببینم چی میگن.اون own رو هم باهاشون صحبت کردم فعلا![]()
صفا دیپلوماتی من رو فعال کن
یه تریب ایرانی هستش که 93 تا عضو داره و امتیازشون 43.388 باهاشون یکم حرف زدم مونده بقیش
من بر گشتم از دانشگاه کلاس ها تشکیل نشد از امروز در خدمتم
ببخشيد آقايون اين ويكرمن(همساده ي من) هر ساعت داره اسكات ميفرسته!(نميدونم اسكات رو از كدوم گوري در آورده!)و آمار ميگيري تا حالا هم 2 بار حمله كرده!(بار 165 تا تبر دار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!و مقادير زيادي اسب هاي هوي)جون هركي دوست دارين ساپرت كنين:
Lovelyman (460|579) K54
من بخاطر مدرسه روزي 1 بار بيشر نميام واسه همين همش حمله ميكنه...
راستي مني كه تريب دارم اين تريب بدون ساپرت به درد عمه ام ميخوره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)