Faith من دوست دارم. کلا" من با قیافه های شرقی حال میکنم
اما انصافا ELIKA هم خیلی نازه
Faith من دوست دارم. کلا" من با قیافه های شرقی حال میکنم
اما انصافا ELIKA هم خیلی نازه
ما از همه اینایی که تو این 16 صفحه گفتین خوشمون میاد ولی
Barbara تو بازی Infernal یه چیز دیگست.
اگر تونستم یه عکس ازش میزارم...
نمیدونم این بازی dreem fall رو بازی کردید یا نه شخصیت اولش یه زنه که اسمشو یادم نیست. این زنه دوست پسرش که اسمش رضا هست رو گم میکنه و بازی برای پیدا کردن رضا شروع میشه. این بازی یه بازی تو سبک سایبریاست. ولی بسیار طولانی و با صحنه های مختلف. حالا این دختره همچین بر و رویی نداره ولی چون بازی خیلی طولانیه آدم به شدت با ابن شخصیت انس می گیره. آخر این بازی به دختره یه آمپول میزنن و دختره برای همیشه میره تو کما. من وقتی این صحنه رو دیدم تا یه مدت دپرس بودم. هنوز هم آرزو می کنم نسخه دوم این بازی رو بسازند و این زنه از حالت کما خارج شه.
توی بازی پرنس یک(شنهای زمان) شخصیت زنش فکر کنم اسمش فاراه باشه. اونم خیلی خاطره انگیز بود. یک سره آویزون پرنس بود. اون بازی هم بازی خیلی باحالی بود. توی آخرای بازی یک صحنه فاراه در حالی که خنجر دستشه از روی یک صخره میفته پایین و پرنس میپره و خنجر رو میگیره. یه صحنه فوق العاده تو بازی بود. فاراه از صخره آویزون شد در حالی که دسته خنر رو گرفته بود و پرنس تیغه خنجر رو گرفته بود. یک صحنه در حالی ک خون از دست های پرنس روی تیغه خنجر جاری شد, فاراه خنجر رو رها کرد و از صخره خودش رو پایین انداخت. اونجا هم خیلی دلم سوخت. البته اونایی که این بازی رو انجام ندادن ناراحت نشن چون در انتهای بازی زمان به عقب برمیگرده و فاراه زنده میشه و به وصال پرنس میرسه.
بازی silent hill 4 هم یه شخصیت زن باحال داره. البته اسمشو نمیدونم ولی اونایی که این بازی رو انجام دادن حتما میدونن منظورم کیه. این زنه همسایه بقلی شخصیت اول بازیه که می تونی از توی سوراخ دیوار اونو دید بزنی. البته اونم از وسطای بازی اویزون شخصیت اول بازی میشه و تا آخرای بازی با همن. وقتی زنه رو از توی بیمارستان نجات میدی با اون قیافه دربو داغونش که دستش شکسته و دور چشمش هم سیاه شده خیلی قیافه معصوم و تو دل برویی داره که توی بازی کم کم بهش عادت میکنی.
داشتم پست های قبلی رو میخوندم یکی گفته بود تام توی بازی مافیا. یکی هم گفته بود cj توی gta san andreas
حالا من یه شخصیت مرد هم میگم. به نظر من شخصیت تام توی بازی مافیا یک شخصیت فراموش نشدنی و جاویدانه.
اسم شخصیت زن بازی silent hill the room ایلین هست
منم از شخصیت رجینا توی بازی dino crisis خیلی خوشم میومد
ولی بیشتر از همه از شخصیت ایدا توی رزیدنت اویل 4 خوشم میاد
من راستشو بگم فقط از leon s.kennedy خوشم میاد.ولی به عشق رزیدنت اویلو leon جیل بعدشم ایدا وانگ.(راستی این dead or alive چجوری هستش؟یه سوال دیگه:چرا نمیشهleon رو به فارسی نوشت؟؟؟؟)
فعلا از شخصیت بازی moriors edge
منم اول ايدادر رزيدنت و بعد اليكا جون
در پرنس البته همشون رو دوست دارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)