ایول شاعری که واسه داریوش شعر گفته باشه معلومه دیگه چقدر کارش درسته
ایول شاعری که واسه داریوش شعر گفته باشه معلومه دیگه چقدر کارش درسته
حالا که بحث ترانه سراها شد..من یه سوال خیلی وقته برام پیش اومده اینکه :
چطور این ترانه سراهای داخل کشور ترانه هاشون رو به خوانندگان خارج از کشور میدن و اونا میخونن و همزمان این ترانه سراها با خوانندگان داخل کشور هم کار میکنند و ترانه بهشون میدن.
سوال اینه که عجبیه وزارت ارشاد کاری باهاشون نداره..؟ مثلا نمیاد گیر بده که حق ندارید ترانه هاتون به خوانندگان خارج از کشور بدید...! وگرنه ممنوع الفلان میشد و...یا بین خوانندگان داخل و خارج یکی رو انتخاب کنید.؟
بله همین روزبه بمانی الانشم ممنوع الکاره ولی اسمشو رو کاور آلبوم تغییر میدن..
مثلا رو کاور آلبوم شلیک فرزاد فرزین اسمش روزبه بود یا بعضی جاها بهزاد بمانی چاپ میشه...
وقتی کسی رو به جرم نکرده محکوم میکنن، به راحتی میتونن روزبه بمانی (و امثال روزبه) رو به عنوان مجرم بگیرن
گل به خودی میزنیم ! تو تیتراژ سریال ها و آلبوم های مجاز مینویسن "بهزاد بمانی" چون روزبه بمانی ممنوع الکاره !
کاور آلبوم مهدی یراحی رو ببینید.
مونا برزویی هم شعرهای مجازش رو به نام مادرش نسرین شیرمحمدی، منتشر میکنه چون خودش ممنوع الکاره !
پ.ن: اگه موافق باشید میتونیم در تاپیگ گفتـگوی آزادِ موسیقیـایـی بیشتر راجع به این موضوع صحبت کنیم.
با تشکر مهران...
دوستان من الان آب میشم میرم توی زمین
باشه؟
پس این بود جریان که میخاستن کلا جلوی آلبوم خواجه امیری رو بگیرن؟
ایول
خب خدا رو شکر که میتونیم شعرهای یکی از خوش صدا ترین خواننده های فارسی زبون رو
با شعرهای یکی از بهترین شاعران فارسی بشنویم
من میمیرم تا فردا![]()
البته اگه اشتباه نکنم موضوع اصلی تاخیر آلبومش این بود که تو شبکه آموزش از وزارت ارشاد انتقاد کرده بود...
استاد روزبه بمانی بهترین ترانه سرای حال حاضر ایرانه ..... آخرین کارهایی هم که ازش پخش شده .... آلبوم داریوش ، گوگوش و چند تراک از محمد اصفهانی و .... بوده
مطمئنا با صدای خواجه امیری هم سر و صدا خواهد کرد
بدو که آلبوم آمد!!!!!!
10 ترک
احساس آرامش
آرزو
این حقم نیست
کجایی
دریا
لحظه
خوشبختی
تموم قلب من
لب تیغ
نابرده رنج
من آدم جوگیری ام ! قبول ...
ولی ...
.
.
.
فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ وق العـــــــــــــــــاده ست این آلــــبوم !!!
بعد از یه بار گوش دادن تنها چیزی که به ذهنم رسید بود !!
بمانی ترکککککوند ....
آلبوم اومد ، با افتخار دانلودش کردم، من پول ندارم برم بخرم ، هر کی داره بره بخره
، خودم برنامه نویس و گرافیستم واسه من قانون کپی رایت پیش نکشید
!
طبق معمول همیشه توی این سه آلبوم اولین آهنگش بهترین آهنگش بودن به نظرم - نمیدونی » نمیدونم » احساس آرامش !
بقیشونو دارم گوش میدم ، همیشه احسان آهنگ هاش ضعیف بودن اما این آلبوم از همه بهتره آهنگاش !
آخرین آهنگ هم که نابرده رنجه دوس دارم !
تکنیک صدای احسان توی دنیا حرف اول رو میزنه اما قبلاً با احساس نمیخوند ، اما مثل اینکه این آلبوم یکم احساس گذاشته تنگش !
Last edited by Vallio; 28-10-2012 at 11:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)