تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 47 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 464

نام تاپيک: تیم زیرنویس فارسی P30World (تمام زيرنويس هاي گروه در پست اول)

آخر فروم باز sd70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

امين جان متأسفانه من همونطور که توضيح دادم نمي تونم تو اين تيم شرکت کنم ولي در مورد مطلب شماره 6 بايد بگم که اگه بصورت srt باشه خيلي بهتره.

مثلا الان شده که من يه فيلمي رو دانلود کنم و فريم ريت زيرنويسش (که sub/idx هستش) با فريم ريت فيلم سازگار نبوده و کلي براي نگاه کردن فيلم با زيرنويس مکافات داشتم.

يا همينطور يه فيلمي مثلا نسخه دو سي دي ازش هست و زيرنويس sub/idx مثلا تک سي دي.

بهمين منظور هم تا حالا هر زيرنويسي گذاشتم با فرمت srt بوده.

يه پيشنهاد:

اولش زيرنويس رو با فرمت sub/idx بذاريد و بعد از مدتي با فرمت srt. اينطوري فکر کنم بهتر باشه.

حالا هر طور که خودتون مايليد ولي خب اين چيزهايي که گفتم رو خودم تجربه کردم و واسه اين گفتم.

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

امين جان متأسفانه من همونطور که توضيح دادم نمي تونم تو اين تيم شرکت کنم ولي در مورد مطلب شماره 6 بايد بگم که اگه بصورت srt باشه خيلي بهتره.

مثلا الان شده که من يه فيلمي رو دانلود کنم و فريم ريت زيرنويسش (که sub/idx هستش) با فريم ريت فيلم سازگار نبوده و کلي براي نگاه کردن فيلم با زيرنويس مکافات داشتم.

يا همينطور يه فيلمي مثلا نسخه دو سي دي ازش هست و زيرنويس sub/idx مثلا تک سي دي.

بهمين منظور هم تا حالا هر زيرنويسي گذاشتم با فرمت srt بوده.

يه پيشنهاد:

اولش زيرنويس رو با فرمت sub/idx بذاريد و بعد از مدتي با فرمت srt. اينطوري فکر کنم بهتر باشه.

حالا هر طور که خودتون مايليد ولي خب اين چيزهايي که گفتم رو خودم تجربه کردم و واسه اين گفتم.
    سلام!
    اصلا مشكلي نيست ( در مقابل مشكل شما زيرنويس مهم نيست ) ... ان شاء الله اگر وقت داشتيد، از شما براي رفع اشكال استفاده مي كنيم چون شما با تجربه هستيد!
    ممنون

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام!
    اصلا مشكلي نيست ( در مقابل مشكل شما زيرنويس مهم نيست ) ... ان شاء الله اگر وقت داشتيد، از شما براي رفع اشكال استفاده مي كنيم چون شما با تجربه هستيد!
    ممنون
    سلام امین جون..منم مثل تو برگشتم
    امین جان شرایطی که نوشتی خوبه..اما زیرنویس sub مورد رضایت اعضا نخواهد بود چون اکثرا دردسر ایجاد میکنند ..بهتره همون srt باشه چون کار باهاش سادست

آخر فروم باز sd70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خيلي لطف داريد. اين چه حرفيه. چه تجربه اي!

(البته اگه منظورتون از رفع اشکال براي ترجمه باشه که بايد خدمت تون عرض کنم که من چندان تخصصي تو اين کار ندارم و در حين ترجمه زيرنويس هم گاهي اوقات به يه متن هاي برخورد ميکنم که اصلا نمي تونم ترجمه شون کنم ولي خب از دوستان ديگه تو انجمن زبان کمک ميگيرم.)

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

سلام امین جون..منم مثل تو برگشتم
    امین جان شرایطی که نوشتی خوبه..اما زیرنویس sub مورد رضایت اعضا نخواهد بود چون اکثرا دردسر ایجاد میکنند ..بهتره همون srt باشه چون کار باهاش سادست
    سلام عزيز ... خوبي؟
    خيلي خوشحال شدم مي بينم برگشتي
    راستي تو هم شركت مي كني در اين تيم ( اسم ات رو بنويسم ديگه؟ )
    درباره ي sub هم چشم! تصحيحش مي كنم

خيلي لطف داريد. اين چه حرفيه. چه تجربه اي!

(البته اگه منظورتون از رفع اشکال براي ترجمه باشه که بايد خدمت تون عرض کنم که من چندان تخصصي تو اين کار ندارم و در حين ترجمه زيرنويس هم گاهي اوقات به يه متن هاي برخورد ميکنم که اصلا نمي تونم ترجمه شون کنم ولي خب از دوستان ديگه تو انجمن زبان کمک ميگيرم.)
    حالا در هر موردي كه گير كرديم ... از شما كمك خواهيم خواست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

با سلام

بچه ها من بلاخره از دست اين كنكور ... راحت شدم!!!

خب! من قصد دارم دوباره كار رو شروع كنم ... فقط من چند تا قانون مي ذارم و با كمك شما اونا رو كم يا زياد مي كنم!
    ================================================== ===============

1- كساني كه همكاري مي كنن بايد متعهد باشن و نبايد از نيمه كار، كار رو رها كنن

2- به دليل خسته كننده بودن اين كار، اگر به تعداد مورد نظر نرسيم، كار زياد پيشرفت نمي كنه و اگر هم تموم بشه، براي كار بعدي انرژي اي باقي نمي مونه .... پس هر كس توان داره به ما ملحق بشه تا كار رو راه بندازيم

3- كساني كه ميان تو كار، بايد حتما از نظر ترجمه قوي باشن ... چون در غير اينصورت، كار بقيه رو هم خراب مي كنه

4- هر كسي كه فيلم رو پيشنهاد مي ده، تهيه كردن زيرنويس انگليسي ، تقسيم زيرنويس، جمع كردن ترجمه ها و اتصال ترجمه ها بر عهده وي خواهد بود!

5- بهتره فيلمي رو كه ترجمه مي كنيم داشته باشيم ... و در غير اينصورت بايد مثل ترجمه ي يك كتاب عمل كنيم ... و بهتره كه حداقل يك نفر فيلم رو داشته باشه!

6- به خاطر عدم كپي برداري از زيرنويس ... اون رو به Sub / idx تبديل مي نماييم! ( در صورت موافقت اعضا )

7- تمام ارتباط هاي ما به وسيله پيغام خصوصي و يا نوشتن در پروفايل مي باشد. ( تاپيك رو شلوغ نمي كنيم! )

8- اگر خواستيد يك اسم براي گروه انتخاب كنيم ( البته اسم قبلي هم خيلي خوبه )

9- زيرنويس ها در Subscen آپ مي شن تا ماندگار بشن ... ( البته من اكانت رپيد دارم و اگر در رپيد آپ كنم هيچوقت از بين نمي ره! )
    اينها به نظر من رسيد! اگر كسي چيزي مد نظرش بود بگه تا اضافه كنيم ...

كساني كه مايل اند اعلام كنن تا اسمشون رو اضافه كنم ... ضمنا من تا 3 الي 4 روز نيستم ... بعد از اون ميام و كار جدي رو شروع مي كنيم ...
    با تشكر فراوان
    اعضا تا اين لحظه:

1- p30time (امين)
    2-
    می تونی روی من حساب کنی اما به شرط اینکه فیلم رو داشته باشم!(محمد رضا)

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

می تونی روی من حساب کنی اما به شرط اینکه فیلم رو داشته باشم!(محمد رضا)
    با سلام

خيلي ممنون به خاطر شركت شما ...

در مورد فيلم هم بعدا به توافق مي رسيم اگر هم فيلم رو نداشتيد ... قسمت هايي رو كه خواستي كسي كه فيلم رو داره برات تعريف مي كنه

با تشكر فراوان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

این هم ایده ای است!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

ببینم فیلم 40 روز و 40 شب چطوره واسه شروع؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

ببینم فیلم 40 روز و 40 شب چطوره واسه شروع؟
    40 روز و 40 شب که زیر نویس فارسیش هست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •