تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 72 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

من دیگه با شما بحث نمی کنم این آخرین جواب من به پست شماست چون دیگه بحثمون خیلی طولانی شد آخرم معلو نشد لیلی زن بود یا مرد
    من از سال 97 یه جورایی نزدیک به هم به اینتر علاقه مند شدیم من عشقم اون موقع پالیوکا و رونالدو بود بگذریم اینبار خودم زدم تو خاکی
    تولدو جریانش شده مثل ریوالدو به نظر من بازیکنای فیورنتینا همشون نفرین شدن بعد از اینکه تیمشون ورشکست شد بازیکنای بزرگش رو از دست داد باتیستوتاش که سر از قطر در آورد و روی کاستاش که تو میلان خورد به پسته کاکا و نیمکت نشین شد اینم از تولدو که باید از مانچو و سزار همین طور از شما بکشه
    من از کوردوبا اصلا خوشم نمی یاد و از بازیشم حالم بهم می خوره اما بوردیسو و مخصوصا ساموئل رو تایید می کنم
    حالا چرا کم میاری؟شوخی کردم
    من 98 اینتری بودم اما قبلشو یادم نیست.چون بازیه ایران و اینتر یادمه که اینتری بودم.
    ساموئل قبلا خیلی بهتر بود.کلا چون آرژانتینیه قبولش دارم اما خوب الان خیلی عالی نیست.بوردیسو هم که فقط یاد داره دهن دماغ بیاره پایین
    به امید برد اینتر در بازی با رجینا

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوست عزیز نیازی به کل کل نیست ولی من پایه هستم و عمرن هم کم نمی یارم چون شما طرف بازیکنایی رو می گیری که فقط مربی بدسلیقه ای مثل مانچو بهشون بازی می ده شما هم باهاشون حال می کنی
    پیشنهادم می کنم آواتارت رو هم عوض کنی اینتر این همه بازیکن داره شما رفتی عکس کروز رو گذاشتی اگه قرار بود مهاجمی از اینتر بره همین کروز باید می رفت نه رکوبا اصلا قابل مقایسه نیستن رکوبا تکنیکی و شوتزن و کاشته زن وسرعتی هستش کروز فقط سرزن تره همین!

داره خودمونی میشه barca_ms_lovexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز نیازی به کل کل نیست ولی من پایه هستم و عمرن هم کم نمی یارم چون شما طرف بازیکنایی رو می گیری که فقط مربی بدسلیقه ای مثل مانچو بهشون بازی می ده شما هم باهاشون حال می کنی
    پیشنهادم می کنم آواتارت رو هم عوض کنی اینتر این همه بازیکن داره شما رفتی عکس کروز رو گذاشتی اگه قرار بود مهاجمی از اینتر بره همین کروز باید می رفت نه رکوبا اصلا قابل مقایسه نیستن رکوبا تکنیکی و شوتزن و کاشته زن وسرعتی هستش کروز فقط سرزن تره همین!
    کروز تو بازی با ناپولی هر دو گل رو با پا زد
    کروز و رکوبا هر دو بازیکنای خیلی خوبی هستن ولی چون با اومدن سوازو باید یکی می رفت , مجبور شدن رکوبا رو بدن یه تیم دیگه
    اتفاقا خوب شد, تو اینتر که زیاد بازی بهش نمی رسید

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

کروز تو بازی با ناپولی هر دو گل رو با پا زد
    کروز و رکوبا هر دو بازیکنای خیلی خوبی هستن ولی چون با اومدن سوازو باید یکی می رفت , مجبور شدن رکوبا رو بدن یه تیم دیگه
    اتفاقا خوب شد, تو اینتر که زیاد بازی بهش نمی رسید
    خیلی انگیزه داره اتفاقا گلای حساسی هم می زنه و هر وقت بهش بازی می رسه بازیکن تاثیرگذاری بوده اما خوب رکوبا یه چیز دیگه ای بود کلاس بازیش خیلی بالا بود اگه وینینگ الون بازی کرده باشین متوجه می شین چی دارم می گم

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

گیر دادیا.بابا بزار امسالم تموم شه ببینیم چی میشیم
    آواتارم حالش نیست.این به مناسبت برد ناپلی بود اما دیگه عوض نشد چون بازی ای نکردیم.البته تو پارس فوتبال سعی میکنم هر 3 روز عوض کنم اما اینجا وقت نمیشه

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خیلی انگیزه داره اتفاقا گلای حساسی هم می زنه و هر وقت بهش بازی می رسه بازیکن تاثیرگذاری بوده اما خوب رکوبا یه چیز دیگه ای بود کلاس بازیش خیلی بالا بود اگه وینینگ الون بازی کرده باشین متوجه می شین چی دارم می گم
    گفتی وینینگ الون, من فقط توپ رو میدم ادریانو شوت بزنه, گلم نشه مهم نیست , خیلی حال میده, زلاتانم بهترین بازیکن pro soccer, رکوبا فقط امتیازاش بالا , ولی کارایی زیادی نداره (این از فوتبال مجازی!!!)
    رکوبا هم بازیکن خوبیه , ولی بین ادریانو , کروز , کرسپو , سوازو یکی باید کنار زلاتان بازی کنه و اگر رکوبام می بود دیگه فقط باید رو نیمکت می نشست
    وقتی بازیه خولیو رو با ناپولی دیدم واقعا گفتم حیف این انقدر کم بازی میکنه
    واقعا برام سواله که چرا یه هافبک راست نخریدیم, فیگو عالی داره بازی میکنه ولی نمی تونه تو همه ی بازی ها بازی کنه و تازه سال بعد هم میره , کاش ریبری رو می گرفتیم خیلی خوب بازی می کنه

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مشکل اینجاست همشون خوبند هر کدوم رو کنار گزاشته بشه حیفه ولی چاره چیه ولی من خودم فعلا ابرا و کروز ورکوبا(که الان نیست) رو دوست دارم بازی کنند البته با ادریانوی در اوج
    توی سوکر هم ادریانو و ابراهیمویچ بهتریم مهاجمانند(البته فکر نکنید تعصبی میگم ولی خدایش بهترینند)

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به سلامتی الان دیدم ادریانو در دقیقه 18 برای اینتر یه گل زده (البته تا پایان نیمه اول)
    امیدوارم دوباره گل بزنه وبه روزهای اوج برگرده

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض Italy: Serie A

بازی رو شبکه ۳ سیما پخش کرد. به نظرم گل رو باید به نام فیگو ثبت کنند نه آدریانو. به نظرم توپ اصلا تماسی با سر آدریانو نداشت و تغییر جهت نداد.

به هر حال تبریک میگم. تیم همین جوری داره بازی هاشو در سری A میبره . امیدوارم در جام باشگاههای اروپا هم همین جوری نتیجه بگیرند.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینتر 1-0 برد
    بازیه زیاد خوبی نشد , دلیلش هم زمین نامساعد(شبیه ورزشگاه رشت) بود و الا می تونستیم چند تا دیگه هم بزنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •