يكي از شكلارو يكي از دوستان چند صفحه پيش گذاشته ولي اون يكيش لود نميه من خودم چرخوندم در باز شد.
بايد خطاي بينشون تو امتداد هم باشن
يكي از شكلارو يكي از دوستان چند صفحه پيش گذاشته ولي اون يكيش لود نميه من خودم چرخوندم در باز شد.
بايد خطاي بينشون تو امتداد هم باشن
با سلام
میشه بیشتر توضیح بدی. من که هیچی نفهمیدم.
ببين شياراي بين اشكال رو دقت كن تو يه راستا هستن تو بايد جوري اين لايه ها رو بچرخوني تا شيارا در امتداد هم قرار بگيرن بعد كه تونستي اين كارو بكني حالا دو تا لايه رو با هم كم كم بچرخون تا در باز شه مثلا در مورد دلتا(مثلث):
در امتداد اضلاع مثبث شيار شكل هاي لايه دوم ديده ميشه
Last edited by @R3Z; 12-01-2008 at 13:16.
سلام دوستان من اول بازی گیر کردم بعداز اینکه 3تا کلید رو بدست میاره واسلحه رو هم از گاوصندوق میگیره.
بعداز اینکه غوله رو کشت و کلید وبدست آورد .به طرف در روبرو که میره از بازی خارج میشه همونجایی که دختره کمک میخواست.عکساشو ببینید .لطفا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من اونجا که باید درو ببندیم بعد اون غول میاد دخترو میگیره گیر ردم تا میام بزنمش دخترو می شه چیکار باید کنم
خوب باید space رو تند و پشت سر هم بزنی.
اگه گیم پد آنالوگ داری خیلی راحت تر میتونی ردش کنی اگه چند بار آنالوگ رو بچرخونی در راحت و سریع بسته میشه اگه گیم پد ندار تو قسمت کنترل space رو با ctrl عوض کن و دوباره امتحان کن این راهیه که یکی از بچه ها تو صفحه های قبلی گفته بود.
سلام خدمت دوستان خوبم
آقا کسی ترینر این بازی رو نداره من دایم تو مراحل بازی گیر میکنم
بازم سلام
ببینم تاپیک تعطیل شده کسی جواب ما رو نمی ده ؟!
آقا من توی این مرحله بازی موندم کد عبور میخواد خواهشا اگه کسی کد رمزو داره برام بزاره ممنون میشم
عکسهاش رو براتون میزارم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من رمز اینجا : freud ( یا همون زیگموند فروید خودمون ) هست اگر اشتباه نکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)