انشالله![]()
انشالله![]()
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هفته بیست و هفتم رقابتهای لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشورعصر امروز با برگزاری دو دیدار به پایان رسید شد که در حساس ترین این بازیها تیم سپاهان اصفهان در ورزشگاه تختی ملوان بندر انزلی موفق شد که با نتیجه 2 بر 1 میزبان خود را شکست دهد و با کسب 59 امتیازاز 27 بازی به قهرمانی در این فصل از رقابتهای لیگ برتر امیدوارتر شد.
به گزارش روز یکشنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"،دراین دیدار که به قضاوت مسعود مرادی برگزار شد،گلهای تیم سپاهان را محمود کریمی در دقیقه 27 و رضا نیک نظر مدافع ملوان به اشتباه در دقیقه 64 وارد حریف ملوان کردند و تنها گل ملوان توسط سیدجلال رافخایی در دقیقه 27 در درون دروازه سپاهان قرار گرفت.
در این بازی حسین کاظمی بازیکن سپاهان و مازیار زارع به دلیل دریافت کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شدند.
در دومین دیدار امروز دو تیم سایپا کرج و نفت آبادان در ورزشگاه انقلاب کرج به مصاف هم رفتند که در پایان تیم نفت آبادان موفق شد که با دو گل دقایق 23 و 43 توسط "رناتاو مدریوس" و "لئوناردو پیمنتا" در این بازی به پیروزی دست یابد. یافت
بدین ترتیب و در پایان رقابتهای هفته بیست و هفتم رقابتهای لیگ برترتیم سپاهان اصفهان با 49 امتیاز از 27 بازی در صدر قرار گرفت و تیمهای صبا باتری با 45 و پرسپولیس با 42 امتیاز به ترتیب در رده های دوم و سوم جای گرفتند.
در انتهای جدول نیز تیمهای شیرین فراز با 18 و پگاه گیلان با 26 امتیاز در رده های هفدهم و هجدهم ایستاده اند.
نتایج کامل رقابتهای هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال به شرح زیر است:
ذوب آهن 2- ابومسلم 1
مقاومت سپاسی0 – راه آهن 1
استقلال تهران1 – پگاه گیلان 4
پاس همدان 3- پیکان 2
شیرین فراز2 – برق شیراز2
مس کرمان 0- صباباتری 1
استقلال اهواز4 – پیروزی 1
ملوان انزلی1 – سپاهان اصفهان2
سایپا کرح0- نفت آبادان 2
سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان حفظ سازماندهي بازيكنانش را رمز پيروزي اين تيم در ديدار مقابل تيم ملوان بندرانزلي عنوان كرد.
"جوران ويهرا" در گفت وگو با ايرنا اظهار داشت: ملوان امروز از حمايت تماشاگرانش برخوردار بود و فشار زيادي را به تيم ما وارد كرد اما بازيكنان تيم سپاهان سازماندهي خود را حفظ كردند و اين موجب پيروزي ما شد.
وي تصريح كرد: قبلا به بازيكنانم گفته بودم هر بازي حكم فينال را دارد و آنها نيز امروز با قدرت و جسارت توانستند پيروزي را از آن خود كنند.
ويهرا در مورد اخراج حسين كاظمي گفت: من از صحنه دور بودم اما اگر كاظمي مستحق اخراج بود من به نظر مرادي داور بازي احترام ميگذارم.
سرمربي تيم سپاهان در مورد قهرمان ليگ برتر گفت: نميشود در مورد قهرمان ليگ اظهارنظر كرد ولي من و بچههاي تيم همه تلاش خود را انجام ميدهيم تا قهرمان ليگ شويم.
تيم سپاهان اصفهاندر چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران امروز با نتيجه دو بر يك در انزلي تيم ملوان اين شهر را شكست داد و اكنون با ۴۹امتياز صدرنشين است.
بازي احساسي در نيمه دوم موجب شكست تيم شد.
"بابك پورغلامي" در گفت وگو با ايرنا اظهار داشت: در دقايق اوليه، بازي را خيلي خوب شروع و فشار خوبي روي دروازه حريف وارد كرديم و به گل نيز رسيديم.
وي افزود: بعد از گل نخست، باز هم ميتوانستيم به گل برسيم اما بعد از اولين حمله سپاهان روي دروازهمان كه منجر به گل شد، شيرازه تيم از هم پاشيد.
پورغلامي تصريح كرد: بعد از اين كه ملوان گل دوم را خورد، بازي از دست ما خارج شد و ديگر نتوانستيم به بازي برگرديم.
مربي ملوان خاطرنشان كرد: قابليتهاي تيمي ما خيلي بيش از اينها بود و ما در نيم فصل اول بازيهاي خوبي را به نمايش گذاشتيم ولي در نيم فصل دوم به دلايل زيادي انسجام تيمي ما از هم پاشيد.
تيم ملوان عصر امروز در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران با نتيجه ۲بر يك مغلوب تيم سپاهان شد.
مربی تیم فوتبال ملوان با اشاره به شرایط نه چندان ایده ال این تیم تاکید کرد که سپیدپوشان انزلی تنها در نیمه نخست بازی مقابل سپاهان عملکردی قابل قبول داشتند.
به گزارش خبرنگار مهر، پس از شکست 2 بریک تیم فوتبال ملوان بندرانزلی مقابل سپاهان اصفهان، محمد احمدزاده از گفتگو با خبرنگاران حاضر در ورزشگاه تختی انزلی خودداری کرد و فرهاد پورغلامی پاسخگوی سوالات رسانه ها شد.
مربی تیم فوتبال ملوان انزلی در خصوص این بازی گفت: تیم ملوان در نیمه اول دیدار مقابل سپاهان عملکردی خوب داشت و همانند نیم فصل اول چهره یک تیم با برنامه و منسجم را داشت. روی همین اصل تیم ما توانست گل برتری را خیلی زود به ثمر برساند اما بازهم اشتباهاتی از بازیکنان ملوان سر زد که باعث شد سپاهان خیلی ساده به گل تساوی دست یابد.
وی ادامه داد: برای من جای تعجب داشت که چطور محمود کریمی بین مدافعان بلند قامت تیم ملوان موفق شد با ضربه سر گلزنی کند. همین یک گل باعث شد تیم ما تمرکز خود را از دست بدهد و نتوانیم از شانس ها و موقعیت های گلزنی خود نهایت استفاده را ببریم.
پورغلامی با اشاره به بازی احساسی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در نیمه دوم دیدار مقابل سپاهان اصفهان، گفت: در حالیکه می توانستیم از اخراج حسین کاظمی استفاده کنیم اما بازهم روی به بازی احساسی آورده و میدان را به تیم 10 نفره سپاهان سپردیم.
مربی تیم فوتبال ملوان انزلی با ناامیدی از آینده تیمش یاد کرد و در خصوص بازی مقابل پرسپولیس گفت: شرایط تیم چندان مساعد نیست. باید صبر کنیم تا نخستین تمرین تیم برگزار شود و از شرایط بازیکنان ارزیابی نسبی برای دیدار مقابل پرسپولیس داشته باشیم. با توجه به اخراج مازیار زارع در بازی امروز قطعا کار آسانی را مقابل پرسپولیس پیش رو نداریم.
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: براي رسيدن به قهرماني زمان زيادي مانده و تيم ما هنوز قهرمان نشده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، ژوران ويرا پس از پيروزي 2 بر يك سپاهان مقابل ملوان در هفته بيست و هفتم ليگ برتر اظهار داشت: در اين ديدار خارج از خانه خوب بازي كرديم و مسابقه در اختيار تيم ما بود. سپاهان با شايستگي به برتري رسيد.
وي افزود: بازيكنان ما در ورزشگاه تختي انزلي جسورانه بازي كردند. قبل از شروع مسابقه به همه بازيكنان سپاهان گفته بودم هر مسابقه حكم بازي فينال را براي دارد.
سرمربي برزيلي خاطر نشان ساخت: حريف در نيمه دوم با توجه به شرايط ميزباني فشار زيادي وارد كرد؛ اما بازيكنان سپاهان با حفظ توپ و ميدان داري 3 امتياز بازي را كسب كردند.
وي ادامه داد: همدلي و ساماندهي تيمي رمز اصلي موفقيت سپاهان است، البته براي رسيدن به جام قهرماني زمان طولاني باقي مانده و از حالا نميتوانيم خود را قهرمان ليگ برتر معرفي كنيم.
ما كه هستیم اسیا ،، بازم رفتیم آسیا!!!
من پيشاپيش قهرماني سپاهان رو به همه طرفداران و بازيكنان و كادر فني اين تيم تبريك مي گم.
مطمئنا سپاهان شايستگي قهرماني رو داشت
این برد رو تبریک میگم ولی......
یکم هم از بازیکن حریف تشکر کنی بد نیستا ؟؟؟!!!!!!![]()
ممنون ،، البته هنوز هفت هفته به پایان لیگ مونده و اگه قرار باشه بازی ها فشرده برگزار بشه به ضرر سپاهان هست چون جام باشگاه ها هم بازی داره
اما خوب امید زیادی به قهرمانی هست و انشالله که اینطور هم خواهد شد.
در ضمن رامین واقعاً هم جای تشکر داره ،، تو هر دو بازی رفت و برگشت ملوان گل به خودی زد ،، اما این دلیل عدم برتری سپاهان نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)