تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 23 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 228

نام تاپيک: کلوپ نوکیا 3110

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

پس چرا تو بعضي سايتا كه مدل گوشيتو انتخواب ميكني بعد نرم افزارايي رو كه بهش ميخوره ميگه هست.?
    مثل سايت gsmaria. چرا آدرس كاملو نميتونم بدم؟
    جاي اسم سايت ..... ميشه.
    دیدم این سایت رو خوب این سایتا اونقدا اطلاعاتشون دقیق نیست اینا فقط نرم افزارا رو گذاشتن ( حتی نقشه ی تهران رو با حجم بالای 3 مگ قرار دادن ) و قطعا به این نکته توجه نکردن که نرم افزار بالای 1 مگ رو این گوشی نصب نمشیه و هیچکدوم از دیکشنریاشم زیر 1 مگ نیست ! البته نمیدونم شاید دیکشنری زیر 1 مگ گیر بیاد ولی من تا حالا ندیدم...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

2

دیدم این سایت رو خوب این سایتا اونقدا اطلاعاتشون دقیق نیست اینا فقط نرم افزارا رو گذاشتن ( حتی نقشه ی تهران رو با حجم بالای 3 مگ قرار دادن ) و قطعا به این نکته توجه نکردن که نرم افزار بالای 1 مگ رو این گوشی نصب نمشیه و هیچکدوم از دیکشنریاشم زیر 1 مگ نیست ! البته نمیدونم شاید دیکشنری زیر 1 مگ گیر بیاد ولی من تا حالا ندیدم...!
    ممنون.
    پس ديكشنريو كلا بايد فراموش كنم؟
    هيچ راهي نداره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض 2 ...چرا ال سي ديم بيخود سفيد ميشه؟...

سلام.
    يه سوال دارم؟
    بعضي وقتا lcd گوشيم بيخودي سفيد ميشه ووقتي هم كه به حالت عادي بر ميگرده بازم سفيد ميشه... اينقدر ميشه كه بالاخره خاموش مي شه.
    تازه بعدش اگه باز روشنش كنم بستگي به شانسم داره كه دوباره اينجوري نشه.
    براي گوشي هاي دوستام هم گاهي وقت ها اين اتفاق مي افته.
    لطفا راهنمايي كنيد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سلام.
    يه سوال دارم؟
    بعضي وقتا lcd گوشيم بيخودي سفيد ميشه ووقتي هم كه به حالت عادي بر ميگرده بازم سفيد ميشه... اينقدر ميشه كه بالاخره خاموش مي شه.
    تازه بعدش اگه باز روشنش كنم بستگي به شانسم داره كه دوباره اينجوري نشه.
    براي گوشي هاي دوستام هم گاهي وقت ها اين اتفاق مي افته.
    لطفا راهنمايي كنيد.
    اولا بگم این مشکل تو نه تنها 3110 بلکه خیلی از گوشی های نوکیا اتفاق میفته و کلا گوشی های جاوای نوکیا برعکس سونی چندان از لحاظ نرم افزاری استیبل و پایدار نیستن !
    کلا اگه این اتفاق هر مثلا 2 هفته یک بار میفته که جدی نگیر و خیلی مهم نیست و معمولیه !
    اما اگه تعداد بارهایی که این اتفاق میفته زیاده و یا ممکنه گاهی پشت سر هم تا روشن میکنی این اتفاق بیفته خوب حالا روند زیر رو پیش بگیر :
    1- رم گوشی رو در بیار و دوباره جا بزن
    2- اگه مشکل حل نشد کلا رم رو در بیار ببین بدون رم هم این اتفاق میفته ؟ اگه دیدی آره یعنی مشکل میتونه از رم باشه و اول یه بک آپ از اطلاعات رمت بگیر بعد با کامپیوتر ( نه با خود گوشی ) و تو حالت Fat 32 فرمتش کن... ( اگه وقتی رم تو گوشیه گوشی ریست میشه و نمیتونی وصلش کنی به کامپیوتر کافیه از رم ریدر استفاده کنی ) !
    3- اگه همچنان این اتفاق میفته برو به ستینگ و گوشی رو مستر ریست کن ( گرچه اس ام اس هات و شماره تلفن های ذخیره شدت دست نمیخورن ولی بهتره همیشه یه بک آپ از آخرین اطلاعاتت رو کامپیوتر داشته باشی تا در صورت بروز مشکل بتونی ازش استفاده کنی )

بازم توصیه میکنم همیشه از اطلاعات گوشیتون مثل کانتکت ها و اس ام اس ها و ... یه بک آپ گرفته باشین که اونم با نرم افزار پی سی سوئیت نوکیا به راحتی امکانپذیره ! و همینطور از اطلاعات و فایلهای مهم روی رمتون هم یه کپی تو کامپیوتر داشته باشید...!
    ضمنا استفاده از رم با کیفیت و اصل تو همه ی گوشی های همه ی برندا میتونه بروز این مشکلات رو کاهش بده ( البته نمیگم این مشکل 3110 حتما به خاطر رم گوشیه این بیشتر برمیگرده به اینکه هنوز باگهایی تو نرم افزار جاوای نوکیا هست که این رو تو گوشی های جدیدتر نوکیا هم میبینیم ! ولی به هر حال داشتن یه رم با کیفیت میتونه تو ثبات نرم افزاری دستگاه سودمند باشه )

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولا بگم این مشکل تو نه تنها 3110 بلکه خیلی از گوشی های نوکیا اتفاق میفته و کلا گوشی های جاوای نوکیا برعکس سونی چندان از لحاظ نرم افزاری استیبل و پایدار نیستن !
    کلا اگه این اتفاق هر مثلا 2 هفته یک بار میفته که جدی نگیر و خیلی مهم نیست و معمولیه !
    اما اگه تعداد بارهایی که این اتفاق میفته زیاده و یا ممکنه گاهی پشت سر هم تا روشن میکنی این اتفاق بیفته خوب حالا روند زیر رو پیش بگیر :
    1- رم گوشی رو در بیار و دوباره جا بزن
    2- اگه مشکل حل نشد کلا رم رو در بیار ببین بدون رم هم این اتفاق میفته ؟ اگه دیدی آره یعنی مشکل میتونه از رم باشه و اول یه بک آپ از اطلاعات رمت بگیر بعد با کامپیوتر ( نه با خود گوشی ) و تو حالت Fat 32 فرمتش کن... ( اگه وقتی رم تو گوشیه گوشی ریست میشه و نمیتونی وصلش کنی به کامپیوتر کافیه از رم ریدر استفاده کنی ) !
    3- اگه همچنان این اتفاق میفته برو به ستینگ و گوشی رو مستر ریست کن ( گرچه اس ام اس هات و شماره تلفن های ذخیره شدت دست نمیخورن ولی بهتره همیشه یه بک آپ از آخرین اطلاعاتت رو کامپیوتر داشته باشی تا در صورت بروز مشکل بتونی ازش استفاده کنی )

بازم توصیه میکنم همیشه از اطلاعات گوشیتون مثل کانتکت ها و اس ام اس ها و ... یه بک آپ گرفته باشین که اونم با نرم افزار پی سی سوئیت نوکیا به راحتی امکانپذیره ! و همینطور از اطلاعات و فایلهای مهم روی رمتون هم یه کپی تو کامپیوتر داشته باشید...!
    ضمنا استفاده از رم با کیفیت و اصل تو همه ی گوشی های همه ی برندا میتونه بروز این مشکلات رو کاهش بده ( البته نمیگم این مشکل 3110 حتما به خاطر رم گوشیه این بیشتر برمیگرده به اینکه هنوز باگهایی تو نرم افزار جاوای نوکیا هست که این رو تو گوشی های جدیدتر نوکیا هم میبینیم ! ولی به هر حال داشتن یه رم با کیفیت میتونه تو ثبات نرم افزاری دستگاه سودمند باشه )
    رمو در ميارم درست ميشه.
    يه بار با گوشي نه رم ريدر به كامپيوتر وصل كردم با nod 32 كامپيوتر ويروسكشيش كردم يكم بهتر شد ولي جديدن بازم ميشه.
    معمولا وقتي با بلوتوث كار
    ميكنم بيشتر انفاق مي افته.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

رمو در ميارم درست ميشه.
    يه بار با گوشي نه رم ريدر به كامپيوتر وصل كردم با nod 32 كامپيوتر ويروسكشيش كردم يكم بهتر شد ولي جديدن بازم ميشه.
    معمولا وقتي با بلوتوث كار
    ميكنم بيشتر انفاق مي افته.
    آره برا منم موقع بلوتوث دریافت کردن 1-2 بار اتفاق افتاد... شما اگه دیدی خیلی اذیتت میکنه رم رو فرمت کن در حالت Fat32 ( البته قبلش از اطلاعاتت بک آپ بگیر ) ...و خوب اگه فقط گاهی اتفاق میفته بهتره باهاش بسازی چون طبیعیه ! خودم به شخصه رم 1 گیگ روش گذاشته بودم مدت زیادیم روش بود این اواخر خیلی اذیت میکرد... الان چند هفته ییه یه رم میکرو اس دی 512 مگ گرفتم خیلی بهتر شده...!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

9

آره برا منم موقع بلوتوث دریافت کردن 1-2 بار اتفاق افتاد... شما اگه دیدی خیلی اذیتت میکنه رم رو فرمت کن در حالت Fat32 ( البته قبلش از اطلاعاتت بک آپ بگیر ) ...و خوب اگه فقط گاهی اتفاق میفته بهتره باهاش بسازی چون طبیعیه ! خودم به شخصه رم 1 گیگ روش گذاشته بودم مدت زیادیم روش بود این اواخر خیلی اذیت میکرد... الان چند هفته ییه یه رم میکرو اس دی 512 مگ گرفتم خیلی بهتر شده...!
    ممنون.
    رم مال منم 512 است.
    اين گوشي رم 2گيگ هم ميخوره؟ چون تو مشخصاتش تو سايت gsm نوشته بود مي خوره.
    به نظر من 1 گيگو به زور بايد ساپورت كنه!! چه برسه 2گيگ. مگه نه؟

داره خودمونی میشه yar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

ممنون.
    رم مال منم 512 است.
    من 2 گیگ روش انداخته بودم و هیچ مشکلی نداشتم وقتی 6120 خریدم همون رم رو انداختم روی 6120 !!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

ممنون.
    رم مال منم 512 است.
    همونطور که دوستمون گفت و تو سایت رسمی نوکیا هم اومده تا 2 گیگ ساپورت میکنه... کلا چون گوشیه نسبتا جدیدیه از لحاظ ساپورت رم جایگاه مناسبی داره ! و گوشی های جاوای جدیدتر نوکیا مثل 3120 کلاسیک ( که ادامه دهنده ی راه 3110 هست با امکانات بیشتر ) تا 4 گیگ رو هم ساپورت میکنن...!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفت و تو سایت رسمی نوکیا هم اومده تا 2 گیگ ساپورت میکنه... کلا چون گوشیه نسبتا جدیدیه از لحاظ ساپورت رم جایگاه مناسبی داره ! و گوشی های جاوای جدیدتر نوکیا مثل 3120 کلاسیک ( که ادامه دهنده ی راه 3110 هست با امکانات بیشتر ) تا 4 گیگ رو هم ساپورت میکنن...!
    پس به نظر شما روش 2گيگ بندازم خوبه؟
    يه قيمت هم اگه بدي ممنون ميشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •